آمریکا ۲۹ نهاد مرتبط با ایران در کشور‌های مختلف را تحریم کرد (۱۷ مهر ۱۴۰۴) علی آبادی: تکمیل آبرسانی به غرب سمنان انجام می شود آیت‌الله علم‌الهدی: مراسم اعتکاف، حرکت عظیمی در جهت تربیت دینی نسل جوان است ایروان: «کریدور زنگزور» در خاک ارمنستان وجود نداشته و نخواهد داشت آیا ایران با دولت کنونی آمریکا مذاکرات را ادامه خواهد داد؟ رئیس جمهوی لبنان از توافق آتش بس غزه استقبال کرد نتانیاهو آتش بس غزه را زیر سوال برد؛ کابینه تصویب کند، آتش بس را قبول می کنیم اعتبارات دهیاری‌های خراسان رضوی افزایش یافت بررسی عملکرد شرکت‌های پتروشیمی با حضور وزرای نفت و تعاون در مجلس معاون عمرانی استانداری خراسان رضوی: جذب صد درصدی اعتبارات عمرانی استان در سال ۱۴۰۴ محقق شد رئیس جمهور مصر: اراده صلح بر منطق جنگ پیروز شد هشدار وزیر دفاع ونزوئلا: نسبت به تهدید بی‌تفاوت نیستیم وزیر اطلاعات: طرح براندازی و تجزیه ایران شکست خورد اجرای آتش‌بس در غزه رسماً آغاز شد زنگ خطر تازه تهدید داعش در اروپا پس از حمله مرگبار منچستر آغاز رسمی مرحله نخست آتش‌بس در غزه (۱۷ مهر ۱۴۰۴) دیدار و گفت‌وگوی دبیرکل حزب مؤتلفه اسلامی با سفیر ایران در چین سردار طلایی نیک: دشمن در جنگ ۱۲ روزه به دنبال تضعیف ایران قوی بود آغاز عقب‌نشینی ۳ لشکر ارتش رژیم صهیونیستی از شهر غزه (۱۷ مهر ۱۴۰۴) گره بزرگ ترانزیت شرق کشور در آستانه بازشدن قرار گرفت | قطار راه‌آهن چابهار – زاهدان تا پایان امسال به بهره‌برداری می‌رسد معاون‌اول رئیس‌جمهور: برنامه‌های پیشرفت کشور را با اتکا به توان و قابلیت بخش خصوصی اجرا می‌کنیم استقبال جهان و منطقه‌ از توافق آتش‌بس در غزه وزیر ارتباطات: شرکت پست در توانمندسازی اقتصاد دیجیتال و تجارت الکترونیک نقش ایفا می کند ثبت نام از داوطلبان انتخابات هفتمین دوره شوراها چه روزی است؟ تداوم حملات هوایی رژیم صهیونیستی به غزه، پس از اعلام توافق آتش‌بس (۱۷ مهر ۱۴۰۴) یک نماینده مجلس: بهترین راهکار مهار اسنپ‌بک گسترش روابط تجاری با همسایگان است درخواست حماس برای نظارت و تضمین اجرای توافق پایان جنگ
سرخط خبرها

علت انفجار در معدن طزره دامغان اعلام شد (۱۳ شهریور ۱۴۰۲)

  • کد خبر: ۱۸۲۵۷۱
  • ۱۳ شهريور ۱۴۰۲ - ۱۳:۵۱
علت انفجار در معدن طزره دامغان اعلام شد (۱۳ شهریور ۱۴۰۲)
وزیر کار گفت: حادثه انفجار معدن زغال‌سنگ طزره دامغان به علت نشت گاز متان بوده است.

به گزارش شهرآرانیوز، سیدصولت مرتضوی، وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی ظهر امروز در حاشیه بازدید میدانی از تونل رزمجاه معدن زغال‌سنگ طزره دامغان در گفتگو با خبرنگاران ضمن عرض تسلیت درگذشت ۶ نفر از کارگران زحمتکش معدن طزره دامغان به کارگران و این معدن و خانواده‌های داغ‌دیده‌شان اظهار کرد: از خداوند منان علو درجات برای این کارگران که برای کسب روزی حلال کار می‌کردند، مسألت دارم.

وی بیان کرد: متأسفانه حوالی ساعت ۱۹ شب گذشته حادثه‌ای در معدن رخ داد که کارشناسان معتقد هستند به لحاظ نشت گاز فشرده شده متان بوده است و کارگران هنگام خروج از معدن دچار آسیب‌دیدگی و ریزش شده‌اند و نشت گاز سبب انفجار و ریزش معدن شده است و ۶ نفر از کارگران این معدن دار فانی را وداع گفته‌اند.

وزیر کار، تعاون و رفاه اجتماعی با اشاره به اینکه خوشبختانه در همان لحظات اولیه اقدامات لازم انجام شده است و تیم امداد و نجات استان سمنان در معدن حضور پیدا کرده‌اند، گفت: مسؤولان استان سمنان نیز از جمله استاندار سمنان از دیشب تاکنون از نزدیک اوضاع را فرماندهی کرده‌اند.

مرتضوی افزود: در نگاه نخست ضرورت داشت به‌واسطه اقدامات مکانیکی نسبت به تخلیه گاز اقدام شود و متأسفانه برخی از خبر‌ها حاکی از این است که غلظت گاز منواکسیدکربن بالغ بر ۹۰۰ بوده است که حد مجاز آن ۳۵ است؛ با تدابیری که اندیشیده‌اند میزان غلظت گاز را کاهش داده‌اند و توانسته‌اند عملیات امداد و نجات را انجام دهند.

وی با اشاره به اینکه بنده بر حسب تکلیف در محل بروز این حادثه حضور یافته‌ام، اظهار امیدواری کرد: انشاء الله این حوادث دیگر تکرار نشود.

وزیر کار، تعاون و رفاه اجتماعی با تأکید بر اینکه این حوادث به هیچ وجه نباید صورت بگیرد، اظهار کرد: البته همه کارشناسان مدعی هستند تقریباً حدود ۲۰ دقیقه تا ۱۵ دقیقه قبل از حادثه کاردان‌ها و کارشناسان فنی در محل معدن حضور داشته‌اند و آزمایش‌هایی که انجام داده‌اند میزان گاز موجود بسیار طبیعی بوده است و پیش‌بینی و پیش‌داوری نداشته‌اند که پیشگیری کنند، بنابراین حادثه‌ای غیرمترقبه رخ داده است.

بر اساس این گزارش، ساعت ۱۹:۳۰ یکشنبه دوازدهم شهریور بر اثر تجمع گاز در محل تونل رزمجاه انفجاری رخ داد که سبب محبوس شدن شش نفر از کارگران در معدن شد.

پس از گذشت ۱۰ ساعت از حادثه انفجار، با تلاش نیرو‌های امدادی پیکر هر ۶ کارگر محبوس در عمق ۷۰۰ متری این معدن کشف شد.

جان‌باختگان حادثه بهروز افروز، قربانعلی کمال، حسین غزائیان، حمید ایزدی، ابوالفضل غنایی و محمد نعیمی‌صفت بوده‌اند.

منبع: فارس

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->