اظهارات تکان‌دهنده همسر سابق قاتل الهه حسین نژاد: او سابقه‌دار بود سقوط مرگبار کارگر از آسانسور یک هتل در اهواز (۱۶ خرداد ۱۴۰۴) ترافیک سنگین در محور اصلی مشهد - تهران از عصر امروز (۱۶ خرداد ۱۴۰۴) دستگیری ۱۱ نفر از عوامل برهم‌زننده نظم عمومی در بیمارستان فارسان علت اصلی حادثه هوایی و فوت خلبان در قزوین مشخص نیست اسامی لاک‌ها و محصولات غیرمجاز کاشت ناخن اعلام شد قتل در جگرکی سیار عبدل‌آباد بر سر دو دختر | قاتل مست بود آیا قاتل الهه حسین‌نژاد راننده اسنپ بوده است؟ قالیباف: سیاست‌های آمریکا در اجلاس بریکس به چالش کشیده شد ۳ کشته در پی تصادف در مسیر مشهد به سرخس اطلاعیه پلیس درباره بازسازی صحنه قتل الهه حسین نژاد ویدئو | آغاز ثبت‌نام آزمون‌های استخدامی دستگاه‌های دولتی از هفته آینده جاده هراز یک طرفه شد (۱۶ خرداد ۱۴۰۴) پیش‌بینی هوای مشهد و خراسان رضوی | تداوم هوای خنک در مشهد و بارش باران در سطح استان (۱۶ خرداد ۱۴۰۴) ممنوعیت سگ‌گردانی با خودرو در تهران (۱۶ خرداد ۱۴۰۴) تعطیلی تمامی تفرجگاه‌ها در خراسان رضوی تا روز یکشنبه (۱۸ خرداد ۱۴۰۴) تردد خودرو‌های سنگین در محور کلات-مشهد ممنوع شد (۱۶ خرداد ۱۴۰۴) ورود دانشگاه علوم پزشکی سبزوار به حادثه مرگ کودک جوینی حین «ختنه» واکنش پزشکی قانونی به شایعۀ تجاوز به مرحوم الهه‌حسین‌نژاد ۱۸۰ هزار نفر طی سه روز گذشته از مرز‌های کشور راهی عتبات عالیات شدند هشدار نارنجی وقوع سیلاب برای برخی از نقاط کشور صادر شد (۱۵ خرداد ۱۴۰۴) آموزش و پرورش به دنبال عدالت آموزشی و کیفیت‌بخشی هشدار خودمراقبتی برای شهروندان مشهد صادر شد دستگیری قاتل محیط‌بان خائیز در بهبهان ویدئو| قاتل الهه حسین‌نژاد اعتراف کرد| جنایت سارقی شیطان‌صفت پیمانکار مقصر در حادثه مرگ دلخراش ۱۴ مسافر قطار مشهد-یزد ۲۰۰ میلیون تومان جریمه شد فروش اینترنتی مکمل‌های غذایی تعیین تکلیف شد مبلغ متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان چقدر است؟ آیا مصرف مغزدانه‌ها در دوران بارداری ممنوع است؟ 
سرخط خبرها

شوهر عصبانی با پرت کردن همسرش از کوه، او را به قتل رساند

  • کد خبر: ۱۸۲۶۶۱
  • ۱۴ شهريور ۱۴۰۲ - ۱۰:۲۴
شوهر عصبانی با پرت کردن همسرش از کوه، او را به قتل رساند
مرد جوانی که متهم است همسر صیغه‌ای خود را به طرز فجیعی به قتل رسانده است، جای جسد را نشان داد اما در دادگاه منکر قتل شد.

به گزارش شهرآرانیوز، پاییز سال ۹۸ زن جوانی به پلیس آگاهی رودهن رفت و مدعی شد خواهر ۳۰ساله‌اش ناپدید شده است. وی در تشریح ماجرا گفت: ما ۴ خواهر اهل یکی از شهرستان‌های خراسان شمالی هستیم که پدر و مادرمان را چند سال قبل از دست دادیم. خواهر کوچکم به نام مرجان مدتی قبل با مردی آشنا شد که همسرش را طلاق داده بود و یک فرزند کوچک هم داشت.

وی ادامه داد: مرد جوان او را به عقد موقت خودش درآورد و با هم به خانه‌ای حوالی رودهن آمدند تا اینکه متوجه شدیم آن‌ها با هم اختلاف دارند. خواهرم می‌گفت شوهرش مرد خسیسی است و به او پول نمی‌دهد. بعد از مدتی هم از او شکایت کرد و حتی حکم جلبش را گرفت. اما در همین گیر و دار خواهرم ناپدید شد. حالا ما به شوهرش ظنین هستیم، اما او می‌گوید از خواهرم خبر ندارد.

پس از این شکایت، بررسی‌ها آغاز شد و مأموران به سراغ شوهر مرجان رفتند، اما او مدعی شد از زن جوان خبری ندارد. با این حال مأموران در بررسی‌های میدانی دریافتند آخرین بار مرد جوان همسرش را سوار خودرو کرده و رفته است؛ بنابراین وقتی مدارک علیه او تکمیل و بازداشت شد به قتل اعتراف کرد و گفت: من قبلاً ازدواج کرده و صاحب یک فرزند بودم، اما چون با همسرم تفاهم نداشتم از او جدا شدم. بعد از مدتی از طریق یک دعانویس با مرجان آشنا شدم به من گفتند او زنی تنهاست و قصد ازدواج دارد. من هم او را دیدم و از او خوشم آمد و بعد با هم ازدواج کردیم. اما پس از مدتی فهمیدم او و خانواده‌اش فقط دنبال پول هستند.

وی ادامه داد: هرچند وقت یک بار به بهانه‌های مختلف از من پول میلیونی می‌گرفتند که همین موضوع باعث اختلاف بین ما شد و وقتی دیگر به او پول ندادم از من شکایت کرد و حکم جلبم را گرفت. من نیز خیلی عصبانی شدم و آخرین بار سوار خودرو شدیم تا با هم صحبت کنیم، اما بین راه با هم درگیر شدیم و من او را خفه کردم و سپس جسدش را به حوالی آبعلی بردم و از کوه به پایین انداختم و برگشتم.

کشف بقایای جسد

به دنبال اعترافات این مرد، مأموران پلیس، بقایای جسد زن جوان را کشف کردند که با تکمیل پرونده، کیفرخواست صادر و متهم در شعبه دهم دادگاه کیفری یک استان تهران از خود دفاع کرد.

در این جلسه ۴ خواهر مقتول برای دامادشان مجازات قصاص خواستند. اما وقتی متهم ۳۵ ساله پای میز محاکمه ایستاد، منکر قتل شد و گفت: چون با مرجان دعوا کرده بودم، او قهر کرده و از خانه رفته بود، اما آخرین باری که مرجان را دیدم در خانه تنها بودم که به آنجا آمد، اما من که حوصله درگیری نداشتم در را برایش باز نکردم، او هم کمی سروصدا کرد و رفت.

وی ادامه داد: بعد هم چند بار تماس گرفت، هم خودش، هم خواهرانش و مدام تهدید می‌کردند و اعصابم را به هم ریخته بودند، من هم، چون حال روحی خوبی نداشتم به خانه دوستم رفتم و ماشینش را قرض گرفتم تا کمی بگردم و حال و هوایم عوض شود. صبح روز بعد هم ماشین را به دوستم برگرداندم. من اصلاً همسرم را ندیدم و از نحوه کشته شدن او اطلاعی ندارم.

قاضی گفت: تو در اداره آگاهی به قتل همسرت اعتراف کردی و حتی صحنه قتل را هم بازسازی کردی؟

متهم پاسخ داد: من تحت فشار روانی و برای خلاصی از بازداشتگاه قتل را گردن گرفتم. به من گفته بودند جسد در حوالی آبعلی پیدا شده و من به همین خاطر مأموران را به آنجا بردم.

قاضی: اما آخرین بار تو را دیده‌اند که با همسرت سوار خودرو شده بودی.

متهم: کسانی که این ادعا را کرده‌اند خواهران و خواهرزاده‌های همسرم بودند که من شهادت آن‌ها را قبول ندارم، چون دروغ می‌گویند.

قضات بعد از پایان جلسه وارد شور شدند تا رأی صادر کنند.

منبع: همشهری آنلاین

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->