ثبت‌نام وام ۵۰ میلیون تومانی بازنشستگان و مستمری بگیران تأمین‌اجتماعی | آیا این وام به همه بازنشستگان تعلق می‌گیرد؟ واریز دیه متوفیان حادثه بندر شهید رجایی به حساب اولیای‌دم، طی ۴۸ ساعت ورود بیش از ۱۷ هزار زائر ایرانی به سرزمین وحی گزارش کمیسیون اصل نود درباره عملکرد صندوق‌های بازنشستگی تأمین اجتماعی و کشوری در انتشار صحیح اطلاعات فعالیت تمام مدارس دولتی و غیردولتی از امروز (۲۳ اردیبهشت ۱۴۰۴)، ساعت ۱۳ پایان می‌یابد علائم اختلالات یادگیری در کودکان کدام‌اند؟ ساعات امتحانات نهایی و هماهنگ کشوری تغییر نکرده است فعالیت کودکستان‌ها با تغییر ساعات کار ادارات و مدارس چگونه خواهد بود؟ نوشیدن قهوه بر سلامت کلیوی کدام افراد تأثیر منفی دارد؟ پیش‌بینی بارش‌های رگباری در ۱۴ استان طی امروز و فردا (۲۳ و ۲۴ اردیبهشت ۱۴۰۴) بهترین غذا برای کودک باید متناسب با سن کودک باشد اهدای عضو بیمار مرگ مغزی در مشهد به ۴ بیمار زندگی دوباره بخشید (۲۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) افزایش تعرفه‌های جدید آب ابلاغ شد (۲۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) «سنجد» میوه‌ای که جای دارو را می‌گیرد «نفس» جان ۱۵ هزار جنین را نجات داد آیا فوق‌العاده خاص حقوق به بازنشستگان هم تعلق می‌گیرد؟ ۸۵ کودک بی‌سرپرست خراسان رضوی، زیر سایه پرمهر حمایت زوج‌های جوان مشهدی جزئیات تغییر ساعت مدارس اعلام شد+ فیلم رئیس جمهور: حل مشکلات محیط زیست نیازمند یک برنامه جامع است وزیر آموزش و پرورش: هیچ دانش‌آموزی حتی بدون کارت ورود، از امتحان محروم نمی‌شود ساعت فعالیت مدارس تغییر کرد؛ ۶ صبح تا ۱۳ (۲۲ اردیبهشت ۱۴۰۴) حقی برای زنان خانه‌دار که لازم است بدانید | چه زمانی می‌توان مزد کار‌های خانه را از مرد گرفت؟ اگه از پیشم بری واکنش سازمان نظام پزشکی به «فروش مدرک پزشکی در اینستاگرام» یادی از پرویز شهریاری، چهره ماندگار ریاضی | شهریار اعداد سندی بر اصالت تاریخی نام خلیج فارس | نام «دریای پارس» در نسخه کهن قرآن مُتَرجَم نکاتی در مورد آب آشامیدنی فلورایددار خطر آتش‌سوزی زاگرس در فصل گرما! صدور هشدار سطح زرد هواشناسی در خراسان رضوی در پی پیش‌بینی افزایش دما (۲۲ اردیبهشت ۱۴۰۴) تولد ۳ رأس گوزن زرد در پارک ملی کرخه، از ابتدای سال تاکنون (۲۲ اردیبهشت ۱۴۰۴) هشدار درباره خطرات جبران‌ناپذیر مصرف داروی «زولپیدم»
سرخط خبرها

بازگشت ۳ میلیون و ۵۰۷ هزار زائر اربعینی به کشور (۱۸ شهریور ۱۴۰۲)

  • کد خبر: ۱۸۳۱۸۹
  • ۱۸ شهريور ۱۴۰۲ - ۱۰:۰۵
بازگشت ۳ میلیون و ۵۰۷ هزار زائر اربعینی به کشور (۱۸ شهریور ۱۴۰۲)
رئیس سازمان راهداری و حمل و نقل جاده‌ای از بازگشت ۳ میلیون و ۵۰۷ هزار زائر اربعینی به کشور خبر داد.

به گزارش شهرآرانیوز، داریوش امانی در ارتباط تصویری با بخش خبری ۲۱ سیما درباره آخرین وضعیت جابجایی زائران افزود: معنای این جمله این است که ۷ میلیون و ۷۵۰ هزار جابجایی را از اول صفر تا الان داشته ایم. این مقیاس در دنیا حمل و نقل‌های بزرگ نامیده می‌شود و جزء نوادر است که این اتفاق بزرگ در کشور ما برای یک راهپیمایی عظیم اربعین اتفاق می‌افتد و همه این هموطن‌ها با آرامش سفر خودشان را شروع کرده اند و الان برگشته اند.

وی ادامه داد: اکنون با توجه به ازدحامی که در مرز مهران اتفاق افتاد با توجه به اینکه اکثریت زائران عزیز ما از مرز‌های مختلف رفته اند، اما در پایان سفر با توجه به اینکه در کشور عراق بیشترین تعداد ناوگان حمل و نقل برای مرز مهران در نظر گرفته شده بود توسط دولت عراق و به سایر مرز‌ها ناوگان نبود، اکثریت عزیزان ما مرز مهران را به علت کوتاهی و اینکه ناوگان حمل و نقل به راحتی در دسترس بوده است انتخاب کرده اند که ما با یک ازدحام مواجه شده ایم.

رئیس سازمان راهداری و حمل و نقل جاده‌ای گفت: در سه روز گذشته نزدیک به ۷ هزار و ۱۰۰ سرویس حمل و نقل از پایانه برکت انجام شده است و هر ساعت نزدیک به ۱۰۰ دستگاه اتوبوس می‌آید روی سکو‌ها و انتقال زائرین را انجام می‌دهند با همه کمبود‌ها و نواقصی که داشته ایم. در شب گذشته رکورد سال قبل مان با توجه به اینکه هزار و ۵۰۰ دستگاه اتوبوس عملیاتی ما بیشتر بود در سال گذشته پشت سر گذاشته ایم و این‌ها همه حاکی از این است که همه دستگاه‌ها و مسئولان در تلاش هستند که زائران ما با کمترین مشکل مواجه شوند. بعضی از خطوط از جهت زائرین افزایش پیدا می‌کند، اما چندین بار تا الان این پایانه خلوت شده است و باز هم موج بازگشت را داریم.

امانی افزود: اتباع محترم کشور‌های همسایه هم الان دارند از مرز مهران برمی گردند ما هم تمام ظرفیت‌های حمل و نقلی کشور را آماده باش داده ایم آورده ایم پای کار و با توجه به بخشنامه معاون محترم اول رئیس جمهور که سایر دستگاه‌ها هم ۳۰ دستگاه، استاندار‌ها هر استانی ۳۰ دستگاه اتوبوس اعزام کند به مهران شاهد این افزایش هم بوده ایم و ما امشب پیش بینی ما این است که تا فردا ظهر ان شاالله بیشترین زائر را جابجا کنیم و برگردانیم و تقریباً از فردا بعدازظهر روال مرز عادی شود.

وی اضافه کرد: هر ساعت ۱۰۰ دستگاه اتوبوس وارد پایانه می‌شود در حال حاضر حدود ۳۵۰ دستگاه اتوبوس در پایانه است و همین طور تا نیمه شب و تا فردا صبح تعداد اتوبوس‌ها در حال افزایش است و هر اتوبوسی که به پایانه مراجعه می‌کند مستقیماً به سکوی استان‌هایی که بیشترین زائر را دارند اضافه می‌شود و تلاش مان این است که تا فردا ظهر یا بعدازظهر بتوانیم بیشترین زائر را برگردانیم و فکر می‌کنیم که از فردا بعدازظهر یا غروب دیگر روال مرز عادی شود و دیگر مشکلی در بحث برگشت زائران نداشته باشیم.

منبع: تسنیم

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->