ایستگاه شریعتی مشهد، پرازدحام‌ترین ایستگاه مترو مشهد شد | ساعات شلوغی مترو مشهد تشکیل دو شهر جدید در اطراف مشهد قطعی شد | تعیین‌تکلیف نهایی پرونده شهرستان بینالود در آینده نزدیک شاهد عینی توسعه مشهد در عهد مظفری | درباره کوچه «سرآسیا» که روزگاری محل اجتماع «اصحاب سراچه» بوده است خراسان رضوی رتبه‌ی اول کشوری در اجرای طرح مردمی کاشت یک میلیارد درخت قاچاقچی لوازم یدکی حدود ۴۴ میلیارد ریال جریمه شد توقیف ۴۲۰ خودرو حادثه‌ساز در جاده‌های خراسان رضوی (یکم اردیبهشت ۱۴۰۴) پروژه اتصال خیابان امام‌خمینی(ره) به بولوار نماز مشهد تابستان ۱۴۰۴ به بهره‌برداری می‌رسد اجرای ریزپروژه‌های متعدد در بوستان‌های بزرگ مشهد | خانه‌موزه «ملک» در باغ وکیل‌آباد مشهد، در آستانه بهره‌برداری ایجاد بیش از ۳۰۰ مزرعه شهری در بوستان برکت مشهد هوای ۹ منطقه کلانشهر مشهد امروز در شرایط پاک قرار دارد (یکم اردیبهشت ۱۴۰۴) شاه‌مقصود‌های فلکه دوم گلشهر مردم چشم‌به‌راه بازگشت بی‌آرتی‌ها به خیابان فارغ‌التحصیلان مشهد شهرداری مشهد حامی حمل‌ونقل پاک | راه‌اندازی ایستگاه شارژ دوچرخه و موتور برقی در سال ۱۴۰۴ معاون محیط زیست و خدمات شهری شهرداری مشهد: رویکرد شهرداری تقویت رابطه بین شهرداری و سرمایه‌گذاران است حضور استاندار خراسان رضوی در جمع کودکان تحت حمایت مؤسسه توانبخشی همدم انعقاد اولین قرارداد سرمایه‌گذاری بازی‌های کابلی در چهار بوستان شهر مشهد + فیلم ثبت تخلف بیش از ۱۳ هزار موتورسیکلت‌ در مشهد عضو شورای اسلامی شهر مشهد مقدس: سیاست‌های شورای ششم در حوزه مدیریت پسماند در مسیر تحقق است سهم ۷۳.۳ درصدی پراید از خودرو‌های آلاینده در مشهد هوای کلانشهر مشهد امروز سالم است (۳۱ فروردین ۱۴۰۴) همه‌چیز درباره پروژه خط ۳ متروی مشهد، با هزینه ۱۰۰ همتی | راه‌اندازی بزرگ‌ترین جزیره ایستگاهی کشور در مشهد
سرخط خبرها

۱۲۵ دستگاه ون تحویلی به شهرداری مشهد در خدمت زائران دهه آخر صفر خواهد بود

  • کد خبر: ۱۸۳۵۴۵
  • ۲۰ شهريور ۱۴۰۲ - ۰۹:۳۳
  • ۱
۱۲۵ دستگاه ون تحویلی به شهرداری مشهد در خدمت زائران دهه آخر صفر خواهد بود
معاون عمران، حمل و نقل و ترافیک شهرداری مشهد گفت: ۱۲۵ ون که روز گذشته در مراسمی تحویل سازمان اتوبوسرانی مشهد شده است در اختیار زائران دهه آخر صفر قرار خواهد گرفت. 
مریم دهقان
خبرنگار مریم دهقان

به گزارش شهرآرانیوز، پوریا محمدیان یزدی صبح امروز، ۲۰ شهریور در جلسه شورای حمل و نقل و ترافیک شهرداری مشهد مقدس گفت: سعی خواهیم کرد از ظرفیت‌های حوزه حمل و نقل که امسال در اختیار شهرداری مشهد قرار گرفته به بهترین شکل در دهه پایانی صفر به ویژه در سه روز پایانی این ماه استفاده کنیم. 

وی تاکید کرد: ۱۲۵ ون تحویلی که دیروز با حضور وزیر کشور طی مراسمی به سازمان اتوبوسرانی تحویل شد به صورت خاص در ناوگان حمل و نقل زائران به حرم مطهر رضوی قرار خواهد گرفت.

وی با اشاره به تمهیدات ویژه معاونت حمل و نقل و ترافیک برای رفع موانع ترافیکی و تردد ایمن زائران بیان کرد: عمده موارد مورد نظر در این حوزه مربوط به تردد زائران پیاده در مبادی ورودی شهر مشهد است تا وسیله حمل و نقل عمومی در اختیار زائران مانده و خسته در مسیر برای آمدن به شهر قرار گیرد.

 معاون عمران و حمل و نقل و ترافیک شهرداری مشهد ادامه داد: مسیر بی آرتی خط یک از پایانه امام رضا (ع) تا انتهای پایانه طبرسی باز خواهد بود که این تجربه را در مراسم جاماندگان اربعین داشتیم و مورد استقبال زائران قرارگرفت.

 محمدیان عنوان کرد: مسیر‌های عبور و مرور زائران به حرم مطهر از خیابان‌های اندرزگو و امام رضا (ع) برای تاکسی‌ها و اتوبوس‌ها باز می‌ماند و تمامی خطوط منتهی به حرم مطهر رضوی نیز به صورت رایگان سرویس دهی خواهند داشت.

وی گفت: برای برگشت زائران پیاده در روز شهادت امام رضا (ع) به شهرهایشان از میادین اصلی داخل شهر سرویس رایگان برای انتقال آن‌ها به پایانه امام رضا (ع) در نظر گرفته شده است. 

محمدیان افزود: ۵۰ اتوبوس مسافربری ناوگان درون شهری نیز پیش بینی شده است تا در صورت کمبود ناوگان برون شهری در اختیار سازمان راهداری و حمل و نقل قرار گیرد و حمل و نقل مسافران به مقاصد نزدیک مانند فریمان و نیشابور و سبزوار را به عهده گیرد. 

وی یکی از خدمات ویژه به زائران برای رفت و آمد به زیارت حرم مطهر رضوی را اختصاص ویلچر و زائربر‌های آستان قدس رضوی عنوان کرد و افزود: طبق توافقی که آستان قدس رضوی با سازمان هلال احمر دارد، ۸۰۰ ویلچر نیز برای حمل و نقل زائران معلول، کهنسال یا افراد ناتوان در نظر گرفته شده است که از خیابان‌های اصلی به سمت حرم منتقل شوند. این اتفاق با کمک ۳هزار جوان داوطلب رقم خواهد خورد. 

محمدیان افزود: به دلیل حجم بالای حضور زائران پیاده در مسیر حرم مطهر رضوی، تردد خودرو‌های شخصی از میادین اصلی منتهی به حرم ممنوع خواهد بود و از این رو مقرر شد در صورت هماهنگی‌های لازم، خودرو‌های زائربر آستان قدس نیز در این مسیر‌ها به کمک زائران پیاده بیاید.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۳
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۰۰:۱۲ - ۱۴۰۲/۰۶/۲۱
0
0
خیانت و سوئ استفاده همه جا رخنه کرده این چه ون هایی است که وارد می کنند ون باید سقف بلند و به روز باشد ۰
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->