ورودی های پایانه مرزی مهران به ۱۴ مورد افزایش یافت حضور بیش از یک میلیون و ۵۰۰ هزار زائر در حج ۱۴۰۴ نماز عید قربان را چگونه بخوانیم؟ اقامه نماز عید قربان در حرم امام‌رضا(ع) (۱۶ خرداد ۱۴۰۴) آیت‌الله علم‌الهدی در خطبه‌های باشکوه نماز عید قربان: مسئولان در برابر بدحجابی بی‌تفاوت باشند، مدیون خون شهدا هستند مراسم قرائت دعای عرفه در مشهد هم‌زمان با سراسر کشور برگزار شد + فیلم (۱۵ خرداد ۱۴۰۴) دعای عرفه از کدام شبکه‌های تلویزیونی پخش می‌شود؟ مناجات عرفه، کلاس درس امام شهیدان (ع) در یادآوری نعمات الهی دعای عرفه مقدمه‌ای برای قربانی نفس در عید قربان | غفلت از عرفه، ازدست‌دادن فرصتی ناب مراسم باشکوه دعای عرفه در حرم امام‌رضا (ع) امروز ، پنجشنبه (۱۵ خرداد ۱۴۰۴) ساعت ۱۵:۳۰ ۵۲ زائر ایرانی در عربستان بستری شدند (۱۴ خرداد ۱۴۰۴) اعمال مخصوص شب و روز عرفه پنج شب با امام(ره) | واکاوی ابعاد مغفول‌مانده یک رهبر تاریخ‌ساز در برنامه «رواق امام» ازدحام زائران کربلا در مرز مهران در آستانه روز عرفه + فیلم ۲۰ هزار لباس شیرخوارگان حسینی در حرم مطهر رضوی دوخته خواهد شد تولیت آستان قدس رضوی: ۳۶ سال زعامت رهبر معظم انقلاب، استمرار راه امام خمینی (ره) است انتشار برای اولین بار | دست نوشته شهید حاج قاسم سلیمانی درباره امام خمینی (ره) + عکس مردی که به وعده‌اش عمل کرد | روایت رئیس جمهور ونزوئلا از دیدار با شهید سلیمانی + عکس نشست تبیینی انتقال تجربه «پشت پرده» در مشهد برگزار شد| تمدن غرب در اختیار یهود+ فیلم بزرگداشت سالگرد ارتحال امام‌خمینی(ره) در بیش از هزار شهر و روستا‌های کشور | پوشش خبری برنامه توسط ۶ هزار خبرنگار
سرخط خبرها

آمادگی همه جانبه بارگاه منور رضوی برای میزبانی از زائران دهه پایانی ماه صفر

  • کد خبر: ۱۸۳۵۸۲
  • ۲۰ شهريور ۱۴۰۲ - ۱۱:۳۰
آمادگی همه جانبه بارگاه منور رضوی برای میزبانی از زائران دهه پایانی ماه صفر
مدیر عالی حرم مطهر رضوی از آمادگی کامل آستان قدس رضوی برای میزبانی از زائران دهه پایانی ماه صفر خبر داد.
رضا نوایی
خبرنگار رضا نوایی

به گزارش شهرآرانیوز، مصطفی فیضی در نشست هم‌اندیشی دستگاه‌های اجرایی استان با موضوع خدمت رسانی به زائران دهه آخر صفر بیان کرد: در کنار تمام خدماتی که در این ایام به زائران ارائه می‌شود، ۱۵۰ موکب نیز برای خدمت‌رسانی به زائران در اطراف حرم مطهر رضوی در نظر گرفته شده است.

آمادگی همه جانبه بارگاه منور رضوی برای میزبانی از زائران دهه پایانی ماه صفر

 

فیضی افزود: در ایام دهه پایانی ماه صفر و به ویژه بعد از بیست و هشتم صفر و رحلت پیامبر گرامی اسلام (ص) خیل زائران و ارادتمندان به آستان مقدس حضرت رضا (ع) از اقصی نقاط کشور و از دیگر کشور‌ها برای زیارت امام هشتم (ع) به مشهد مشرف می‌شوند.

وی با اشاره به حماسه بزرگ پیاده روی اربعین سال جاری بیان کرد: امسال با تلاشی که دولت انجام داد بسیاری از مشکلاتی که سال گذشته در جریان این پیاده روی وجود داشت از جمله صدور ویزا، تردد زائران و ... کاهش یافت. بخشی از تسهیل در رفع مشکلات عنایت اهل بیت (ع) و بخش دیگر حاصل برگزاری نشست‌ها و جلسات هم‌اندیشی بود.

وی افزود: امسال شرایط سفر زائران برای پیاده‌روی اربعین بسیار بهتر بود چرا که همه دستگاه‌ها و همه مجموعه‌ها پای کار آمدند و این حماسه بزرگ به بهترین شکل رقم خورد. ما هم باید به احترام زائرانی که در طول سال اندوخته‌های خود را جمع می‌کنند تا در دهه آخر صفر به مشهد بیایند سعی کنیم خدمات خوبی را به این عزیزان ارائه کنیم.

فیضی در ادامه به تشریح اقدامات صورت گرفته برای خدمت‌رسانی به زائر در دهه آخر صفر پرداخت و عنوان کرد: از مجموع ۱۵۰ موکبی که در دهه آخر صفر امسال در اطراف حرم مطهر ایجاد شده است، ۳۵ موکب توسط خود آستان قدس رضوی دایر شده است.

وی بیان کرد: با توجه به تاکیدی که تولیت آستان قدس رضوی بر ارائه خدمات فرهنگی به زائران داشتند، در این موکب‌ها خدمات فرهنگی نیز به زائر ارائه می‌شود و مسیر خیابان مرحوم آیت‌الله واعظ طبسی نیز اختصاص به فعالیت‌های فرهنگی دارد و تعدادی مواکب فرهنگی نیز در مسیر‌ها در نظر گرفته شده است.

مدیر عالی حرم مطهر رضوی بیان کرد: دهه آخر صفر امسال در فصل تابستان شروع شد و از سال‌های بعد هم با تعطیلات تابستانی تلاقی پیدا می‌کند، بنابراین مدارس و حوزه‌های آموزشی مسافران حوزه‌های خودشان را اسکان می‌دهند و حتما در سال‌های آینده موضوع اسکان مساله اول ما خواهد بود.

وی بیان کرد: کار بسیار خوبی که در حوزه فرهنگی انجام شده ایجاد فرهنگ میزبانی است. در این ایام مجاوران منازل خود را در اختیار زائران قرار می‌دهند که این کار بسیار ارزشمندی است. این فرهنگ نیز رو به افزایش است و این موضوع تا حدودی مشکل اسکان را حل می‌کند.

برنامه‌های فرهنگی در روز‌های پایانی دهه آخر صفر

مدیر عالی حرم مطهر رضوی در این نشست همچنین به تشریح برنامه‌های فرهنگی حرم مطهر امام رضا (ع) در روز‌های پایانی دهه آخر صفر پرداخت و گفت: اوج فعالیت‌های حرم مطهر از شب رحلت پیامبر گرامی اسلام (ص) تا شام غریبان امام رضا (ع) انجام می‌شود.

وی افزود: در شش شب آخر ماه صفر برنامه‌های فرهنگی حرم مطهر افزایش پیدا می‌کند و این برنامه‌ها در سه بخش قبل از نماز مغرب، برنامه اذان مغرب و اقامه نماز جماعت و بعد از نماز تا ساعت ۲:۰۰ امداد ادامه خواهد داشت.

این مقام مسئول با اشاره به اهانت‌هایی که اخیرا در کشور‌های غربی به ساحت قرآن و پیامبر عظیم‌الشان اسلام (ص) شده اظهار کرد: در شب رحلت پیامبر اکرم (ص) زائران حریم ملکوتی حضرت رضا (ع) در رواق امام خمینی (ره) میهمان یک رویداد قرآنی خواهند شد.

وی بیان کرد: ویژه برنامه خطبه خوانی شب شهادت امام رضا (ع) شامگاه جمعه بیست و چهارم شهریور در صحن پیامبر اعظم (ص) برگزار می‌شود و در شام غریبان امام رضا (ع) هم خادمان بارگاه ملکوتی رضوی بعد از نماز مغرب و عشاء از خیابان نواب صفوی به سمت حرم مطهر و صحن انقلاب حرکت خواهند کرد.

ثبت روزانه ۴۰۰ هزار تشرف در روز

مدیر عالی حرم مطهر رضوی خاطرنشان کرد: علیرغم تلاش‌هایی که دشمنان در طول یک سال گذشته برای آسیب رساندن به ساحت دین اسلام انجام دادند، امروز شاهد هستیم که روزانه بالغ بر ۴۰۰ هزار تشرف به حرم مطهر رضوی انجام می‌شود.

وی اظهار امیدواری کرد در شب و روز شهادت حضرت رضا (ع) شاهد حضور جمعیت میلیونی عاشقان آن حضرت در حرم مطهر و خیابان‌های اطراف آن باشیم.

برپایی هشت ایستگاه استقبال از زائر

محسن داوری فرماندار مشهد نیز در این نشست از برپایی هشت ایستگاه استقبال از زائر در ورودی‌های شهر مشهد خبر داد و اظهار کرد: همه زائرین اعم از سواره و پیاده به محض ورود به مشهد مقدس و مورد استقبال قرار می‌گیرند.

تدارک فضا‌هایی برای اسکان، سرویس رایگان ایاب و ذهاب به حرم مطهر رضوی، استقرار پایگاه‌های نظارتی و واحد سیار بازرسی در چهار مسیر اصلی حرم ستقرار ایستگاه‌های راهنمای زائر و سلامت، افزایش ناوگان حمل و نقل عمومی و برپایی ایستگاه‌های صلواتی در اطراف حرم از دیگر اقداماتی بود که به گفته فرماندار مشهد در دهه آخر صفر انجام خواهد شود.

در این نشست همچنین نمایندگان شهرداری، نیروی انتظامی، هلال احمر و سازمان تبلیغات اسلامی برای ارائه خدمات بهتر به زائران و از اقدامات سازمان‌های مطبوع خود برای ارائه خدمت به زائران حرم مطهر علی‌بن‌موسی‌الرضا (ع) در دهه پایانی ماه صفر خبر دادند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->