عضو شورای سیاسی حزب‌الله: ابتکار عمل در دست ایران است واکنش رسانه رسمی رهبر انقلاب به نامه یوآو گالانت وزیر جنگ سابق رژیم صهیونیستی یکی از احزاب حریدی خروج خود از ائتلاف و کابینه اسرائیل را اعلام کرد کاهش تصدی‌گری دولت، اولویت اول وزارت اقتصاد در دوره جدید گوترش: وضعیت غزه وحشتناک است، آتش‌ بس کافی نیست ترامپ شبکه سی‌ان‌ان را به افشای زمان حمله به ایران متهم کرد علت برنج ۳۰۰ هزار تومانی از زبان وزیر جهاد کشاورزی مرز خسروی بهترین مسیر برای تردد زائران اربعین است بوروکراسی‌های اداری سد راه توسعه گردشگری در کلات خراسان رضوی شده است جنایتی دیگر در غزه ۳۵ شهید و مجروح برجای گذاشت (۲۳ تیر ۱۴۰۴) سفر وزیر کشور عراق به مشهد (۲۳ تیر ۱۴۰۴) ادارات خراسان رضوی برای اتصال به سامانه «پنجره واحد زمین» سه ماه مهلت دارند عراقچی وارد چین شد (۲۳ تیر ۱۴۰۴) وزیر کشور پاکستان به مشهد سفر کرد (۲۳تیر۱۴۰۴) پیام پزشکیان به ایرانیان مقیم خارج از کشور: پنجره دیپلماسی باز است ولایتی: با مذاکره‌ای که بدون پیش‌شرط باشد مخالفتی نداریم لاریجانی: نیرو‌های مقاومت از توانایی خوبی در منطقه برخوردار هستند پزشکیان در مراسم گرامیداشت شهدای اقتدار و امنیت پلیس حضور یافت همه‌چیز درباره درگیری‌های جدید سوریه| «سویداء» توطئه صهیونیست‌ها، قتلگاه تروریست‌ها حریق مرگبار در ماساچوست آمریکا جان ۹نفر را گرفت (۲۳ تیر ۱۴۰۴) پیام مهم پزشکیان به ایرانیان مقیم خارج از کشور تا ساعتی دیگر منتشر می‌شود (۲۳ تیر ۱۴۰۴) سه سرباز اسرائیلی در حمله مقاومت به تانک مرکاوا به هلاکت رسیدند (۲۳ تیر ۱۴۰۴) درگیری میان عناصر مورد حمایت دولت موقت و گروه‌های دروزی در سوریه| حداقل ۱۳۰ نفر کشته شدند (۲۳ تیر ۱۴۰۴) دیدار وزیر کشور عراق با رئیس‌جمهور (۲۳ تیرماه ۱۴۰۴) فرماندار تایباد: مهلت خروج مهاجران افغانستانی‌ غیرمجاز تا پایان شهریورماه تمدید شد بقائی: وزرای خارجه ایران و روسیه فردا در چین درباره مسئله هسته‌ای ایران گفت‌و‌گو می‌کنند آیت‌الله علم‌الهدی: امروز باید هوشمندانه و با حفظ انسجام ملی در برابر دشمن عمل کرد| حجاب، خط مقدم غیرت دینی است
سرخط خبرها
وزیر آموزش و پرورش:

شنبه تمام مدارس تعطیل نیست/تعطیلی موردی با صلاحدید مناطق آموزش و پرورش

  • کد خبر: ۱۸۳۹۵
  • ۰۲ اسفند ۱۳۹۸ - ۱۰:۵۴
شنبه تمام مدارس تعطیل نیست/تعطیلی موردی با صلاحدید مناطق آموزش و پرورش
حاجی میرزایی وزیر آموزش و پرورش با حضور در ستاد انتخابات کشور گفت:مدارسی که در آن‌ها شمارش آراء تا روز شنبه به اتمام نمی‌رسد با صلاح دید مناطق آموزش و پرورش می‌توانند فردا را تعطیل کنند و این تعطیلی عمومی نیست

به گزارش شهرآرانیوز، محسن حاجی میرزایی وزیر آموزش و پرورش با حضور در ستاد انتخابات کشور در جمع خبرنگاران اظهار داشت: مجلس شورای اسلامی بدون تردید یکی از مهمترین ارکان کشور و نهادهای قانونی در ساختن آینده کشور است. آینده ای که به باورهای ما، ایمان، آرامش، امنیت، اقتصاد، کسب و کار، فرهنگ و آموزش و آینده فرزندان ما ارتباط پیدا می کند.

وزیر آموزش کشور بیان کرد: بنابراین حضور در انتخابات به معنای مشارکت در کیفیت آینده‌ای است که ساخته می شود و هر فرد با حضور در انتخابات می تواند اراده خود را برای کیفیت ساختن آینده ای بهتر با پیشرفت، آرامش و امنیت بیشتر، مناسبات بهتر در داخل و خارج تامین کند. 

حاجی میرزایی در رابطه با احتمال تعطیلی مدارس در روز آینده گفت: ما تعطیلی عمومی نداریم. بیشترین حوزه های انتخابات و حدود 60 درصد از مدارس کشور هستند و فرهنگیان به عنوان امنا و گروه های مرجع ملت محل اخذ آراء هستند. مدارسی که در آنها شمارش آراء تا روز شنبه به اتمام نمی رسد با صلاح دید مناطق آموزش و پرورش می توانند فردا را تعطیل کنند و این تعطیلی عمومی نیست و منحصر به مدارس حوزه های انتخابیه و آن حوزه هایی است که شمارش آرا تا شنبه به اتمام نمی رسد. 

وزیر آموزش و پرورش در رابطه با اینکه کدام نهاد مسئول تصمیم گیری تعطیلی سراسری مدارس پیرو ورود ویروس کرونا به کشور است؟ تصریح کرد: به دستور رئیس جمهور ستادی در وزارت بهداشت تشکیل شده است که همه دستگاه های مرتبط در آن حضور دارند و دائما اوضاع را رصد و تجولات را بررسی می کنند و متناسب با شرایط موجود تصمیم گیری می کنند.  

وی افزود: فعلا تصمیمی بر تعطیلی مدارس نیست و در صورت نیاز ستاد و شورای تامین هر استان می تواند در مورد تعطیلی مدارس آن استان تصمیم بگیرد و وزارت آموزش و پرورش هم در آن مشارکت دارد. 

حاجی میرزایی تاکید کرد: ما در آموزش و پرورش برای تامین آرامش خانواده ها تمامی معاونین تربیت و سلامت را در یک گفتگوی ویدئویی و برخط با مسئولین وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی در ارتباط قرار دادیم و همه توصیه های لازم به آنها منتقل شده است. 

وزیر آموزش و پروش ادامه داد: دستورالعمل های لازم برای آگاهی والدین، دانش آموزان، مدیران و معلمان تهیه شده و در اختیار مدارس قرار گرفته است و تاکید کردم.

وزیر آموزش و پرورش عنوان کرد: به تمام مدیران تاکید می کنم اگر لازم باشد تمام مدارس را بررسی کنید بهداشت مدرسه، بهداشت بوفه مدرسه، تغذیه مدرسه، سرویس های بهداشتی اطمینان پیدا کنند و اگر لازم است تمهیدات و تجهیزاتی برای بهداشت بیشتر فراهم شود حتما انجام شود. ما حداکثر مراقبت را داریم و متناسب با صلاحدید ستاد تصمیم گیری خواهد شد. 

وی در پایان در رابطه احتمال استمرار تعطیلی در قم، گفت: ستاد دایما جلسه تشکیل می دهد و اوضاع را بررسی می کند. اگر لازم باشد هر تصمیمی برای سلامت فرزندان گرفته شود حتما اتخاذ می کنیم.

منبع: فارس

بررسی می‌کند. اگر لازم باشد هر تصمیمی برای سلامت فرزندان گرفته شود حتما اتخاذ می‌کنیم.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->