تفاهم ایران و افغانستان درباره انتقال زندانیان دستگیری دزد باغ ویلاهای اطراف مشهد شهادت ۹ نفر در حملات هوایی اسرائیل به غزه (۶ آبان ۱۴۰۴) وزیر کشور پاکستان به حرم مطهر رضوی مشرف شد حماس به حملات مجدد اسرائیل واکنش نشان داد (۶ آبان ۱۴۰۴) کاتز: حماس بهای سنگینی پرداخت خواهد کرد نتانیاهو آمریکا را در جریان حمله به غزه قرار داد علی لاریجانی: روابط ایران و پاکستان می‌تواند به سطح شراکت راهبردی ارتقا یابد حملات شدید اسرائیل به نوار غزه + فیلم و تصاویر (۶ آبان ۱۴۰۴) اسرائیل، مناطق تحت اشغال در نوار غزه را گسترش می‌دهد وزیر کشور با ۴ همتای خود دیدار کرد (۶ آبان ۱۴۰۴) تکذیب ادعای خروج یکی از سهامداران اصلی بانک آینده از کشور (۶ آبان ۱۴۰۴) روزنامه صهیونیستی: از ۷ اکتبر به بعد جامعه اسرائیل روانی‌تر شده است مقام آمریکایی به اسرائیل: حماس آتش‌بس را نقض نکرده است نقض آتش‌بس غزه، تحویل جسد اسیر اسرائیلی را به تعویق انداخت سفیر ایران: تحریم‌ها و محاصره کوبا باید بی قید و شرط لغو شود نتانیاهو دستور نقض آتش بس غزه را صادر کرد (۶ آبان ۱۴۰۴) ترامپ مدعی پایان‌دادن کدام جنگ‌ها است؟ | بررسی وضعیت ۸ صلح آمریکایی سفر وزیر کشور پاکستان به مشهد (۶ آبان ۱۴۰۴) جوزف عون: با زور نمی‌توان حزب الله را خلع سلاح کرد شکایت رئیس امور اطلاع رسانی دولت از خضریان تبادل آتش میان اسرائیل و حماس در جنوب غزه (۶ آبان ۱۴۰۴) کسالت نمادین در بزنگاه پاسخگویی | ماجرای بستری‌شدن وزیر راه در بیمارستان چیست؟ مانع تراشی اسرائیل در فرایند پیدا کردن اجساد اسرای اسرائیلی بن فرحان: موضع عربستان در قبال فلسطین ثابت است آمریکا ۴ شناور دیگر را در کارائیب هدف قرار داد + فیلم شورای عالی امنیت ملی: ورود شورا به تصمیمات مرتبط با فوتبال کشور کذب است
سرخط خبرها

سفیر عربستان در تهران: فصل جدید روابط تهران-ریاض در همه زمینه ها مستحکم خواهد بود

  • کد خبر: ۱۸۴۰۴۳
  • ۲۲ شهريور ۱۴۰۲ - ۱۲:۳۳
سفیر عربستان در تهران: فصل جدید روابط تهران-ریاض در همه زمینه ها مستحکم خواهد بود
سفیر جدید عربستان سعودی در ایران با ابراز خرسندی از شروع فصل جدید از روابط کشورش با جمهوری اسلامی ایران، تاکید کرد: این روابط در همه زمینه‌ها از جمله تجاری، اقتصادی و سرمایه گذاری مستحکم خواهد بود.

به گزارش شهرآرانیوز، عبدالله بن سعود العنزی که شامگاه گذشته برای شرکت در مراسم هفتاد و چهارمین سالگرد تاسیس جمهوری خلق چین، در سفارتخانه این کشور در تهران حضور یافته بود، در حاشیه این مراسم در گفتگو با خبرنگار اخبار خارجی ایرنا گفت: الحمدلله روابط میان پادشاهی عربستان سعودی و جمهوری اسلامی ایران از سر گرفته شده است. این روابط سازنده، مستحکم و بر اساس منافع مشترک، احترام متقابل و حسن همجواری خواهد بود. این روابط در همه زمینه‌های تجاری، اقتصادی و سرمایه گذاری مستحکم خواهد بود.

این دیپلمات سعودی همچنین از ایفای نقش سازنده جمهوری خلق چین در جهت حصول توافق از سر گیری روابط دوجانبه میان تهران و ریاض قدردانی کرد و گفت: این توافق بر توافقنامه برای همکاری‌های دوجانبه و سازنده در زمینه‌های زیادی تمرکز دارد و همچنین این یک توافقنامه امنیتی مشترک میان دو کشور است که باعث تقویت همکاری‌ها می‌شود.

وی خاطرنشان کرد که توافق میان تهران و ریاض بازتاب و تاثیر زیادی در بسیاری از موضوع‌ها داشته است و با واکنش مثبت و استقبال جامعه جهانی مواجه شد، زیرا هرگونه توافقی میان پادشاهی عربستان سعودی و جمهوری اسلامی ایران به عنوان دو کشور همسایه و مهم در منطقه، باعث تقویت صلح و امنیت منطقه و کمک به تحقق رفاه برای ملت‌های دو کشور خواهد شد.

عبدالله بن سعود العنزی همچنین یادوآوری کرد که دعوت پادشاه عربستان سعودی از سیدابراهیم رئیسی رئیس جمهوری اسلامی ایران برای سفر به ریاض انجام شده و ان شاالله این سفر بر اساس برنامه کاری رئیس جمهوری ایران و در زمان مناسب انجام خواهد شد.

عبدالله بن سعود العنزی روز ۱۴ شهریور ماه جاری وارد تهران شد و روز یکشنبه هفته جاری (۱۹ شهریور) رونوشت استوارنامه خود را تسلیم حسین امیرعبداللهیان وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران کرد.

روابط دیپلماتیک جمهوری اسلامی ایران و عربستان در ماه‌های اخیر و با میانجی گری چین بار دیگر از سر گرفته شد.

پیشتر علیرضا عنایتی سفیر جدید جمهوری اسلامی ایران در پادشاهی عربستان سعودی پیش از ظهر سه شنبه ۱۴ شهریور ۱۴۰۲ وارد ریاض شد و از سوی مسئولان وزارت خارجه عربستان سعودی و همکاران سفارت جمهوری اسلامی ایران در ریاض مورد استقبال قرار گرفت.

با ارتقای روابط ایران و عربستان به سطح سفیر، دو کشور پس از هفت سال روابط خود را در عالی‌ترین سطح به طور رسمی از سر گرفتند.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->