نورمن: پیشنهاد تمدید ضرب‌الاجل فعال‌سازی مکانیسم ماشه مطرح شده است ردپای کولبران در ورود تجهیزات جاسوسی اسرائیل به ایران احتمال برگزاری مذاکرات جدید هسته‌ای میان ایران و اروپا در هفته آتی سخنگوی وزارت امور خارجه: با صدای بلند از حاکمیت ملی و تمامیت ارضی سوریه حمایت می‌کنیم اکسیوس: ایران و سه کشور اروپایی هفته آینده دیدار می‌کنند (۲۷ تیرماه ۱۴۰۴) ارسال بسته کمک ۶۰۰ هزار دلاری رژیم صهیونیستی به دروزی‌های سوریه بسته جدید تحریم‌ها | محدودیت‌های مالی و تسلیحاتی علیه روسیه و بلاروس تشدید شد جان باختن ۶۹ کودک در غزه بر اثر سوءتغذیه ناشی از محاصره و جنگ تجاوز رژیم صهیونیستی ۸۰ درصد تجهیزات توانبخشی معلولان غزه را نابود کرد ظریف: تنها «تهدید وجودی» برای اسرائیل، صلح است آیت‌الله علم‌الهدی: دیپلماسی باید هماهنگ با میدان عمل کند | نقش راهبردی رهبر معظم انقلاب در دفاع مقدس ۱۲ روزه عملیات بازرسی پلیس تل‌آویو به انفجار ختم شد ادامه حملات رژیم صهیونیستی به غزه | ده‌ها فلسطینی شهید شدند چین: با تحریم‌های یک‌جانبه اتحادیه اروپا علیه روسیه مخالفیم گزارش سازمان ملل از نقض حقوق بشر در سویدا حجت‌الاسلام صدیقی: در جنگ به پیروزی‌های پیش‌بینی‌نشده رسیدیم| به یکدیگر گیر ندهید عراقچی: دور جدید مذاکرات تنها با توافق هسته‌ای عادلانه امکانپذیر خواهد بود رژیم صهیونیستی دستور ارسال کمک برای دروزی‌ها در السویدا را داد حاجی‌بگلو: کلام و عمل مسئولان، امیدآفرین و وحدت‌بخش باشد| هر نوع تفرقه‌افکنی، مذموم و محکوم است سرلشکر موسوی: پدافند هوایی مقابل هر تهدیدی پاسخ پشیمان کننده می‌دهد عراقچی: اقدامات تجاوزکارانه رژیم صهیونیستی موجب تشدید ناامنی در منطقه و جهان می‌شود اردوغان و احمد الشرع درباره حملات رژیم اسرائیل گفت‌و‌گو کردند دمشق درباره خارج کردن نیرو‌های خود از استان السویدا بیانیه صادر کرد قالیباف در منزل شهید حاجی‌زاده حضور یافت المیادین خبر‌های خود درباره فرار جولانی را حذف کرد حملات جدید رژیم صهیونیستی به سوریه (۲۷ تیر ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

کرملین: پوتین برنامه‌ای برای سفر به کره شمالی ندارد

  • کد خبر: ۱۸۴۱۳۰
  • ۲۲ شهريور ۱۴۰۲ - ۱۹:۵۵
کرملین: پوتین برنامه‌ای برای سفر به کره شمالی ندارد
دیمیتری پسکوف اعلام کرد رئیس جمهور روسیه در حال حاضر برنامه‌ای برای سفر به پیونگ یانگ در دستور کار ندارد.

به گزارش شهرآرانیوز، سفر کیم جونگ اون، رهبر کره شمالی به مسکو و دیدارش با ولادیمیر پوتین، همتای روس اش باعث نگرانی کشور‌های غربی پیرامون نزدیکی دو کشور به یکدیگر و قرارداد فروش تسلیحات احتمالی پیونگ یانگ به روسیه شده است. رهبران دو کشور در این دیدار بر گسترش مناسبات دو جانبه تاکید کرده اند. 

به گزارش تله تریدر، دیمیتری پسکوف، سخنگوی کاخ کرملین امروز (چهارشنبه) پیرامون دیدار رهبران کره شمالی و روسیه در مسکو، به رسانه‌ها گفت: پوتین در حال حاضر برنامه‌ای برای سفر به پیونگ یانگ ندارد.

وی خاطر نشان ساخت: واقعیت این است که در حال حاضر هیچ برنامه‌ای برای سفر متقابل رئیس جمهور روسیه به کره شمالی طرح ریزی نشده است. با این حال، قرار است وزرای خارجه دو کشور در پیونگ یانگ در ماه میلادی آینده نشستی را برگزار کنند. 

پسکوف در تشریح بخشی از جزئیات دیدار رهبران دو کشور تصریح کرد: پوتین در دیدار با رهبر کره شمالی به کیم جونگ اون گفت در صورتی که این کشور تمایل داشته باشد مسکو حاضر است در ارسال یک کیهان نورد به فضا به پیونگ یانگ کمک کند. 

سخنگوی کاخ کرملین در ادامه گمانه زنی‌های برخی رسانه‌های غربی مبنی بر استفاده روسیه از نظامیان کره شمالی در جنگ اوکراین را رد کرده و اعلام کرد رهبران دو کشور در دیدار امروز خود هیچ صحبتی پیرامون این موضوع نداشتند. 

رئیس جمهور روسیه پس از دیدار با رهبر کره شمالی از تمایل مسکو برای همکاری‌های نظامی با پیونگ یانگ خبر داده بود، اما بر این امر صحه گذاشته بود که محدودیت‌های بین المللی در این زمینه وجود دارد.

منبع: باشگاه خبرنگاران جوان 

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->