آیت‌الله علم‌الهدی: انسجام مردم ارزشمندتر از هر دستاورد نظامی است | مردم، بزرگ‌ترین عامل امنیت کشور رئیس پیشین سازمان اطلاعات عربستان: مالکیت بمب‌های اتمی از سوی رژیم صهیونیستی مغایر با معاهده NPT است رویترز مدعی بازداشت گسترده مهاجران ایرانی در آمریکا شد اختلاف نظر شدید سناتور‌های آمریکایی بر سر خسارات ادعایی ترامپ به صنعت هسته‌ای ایران معاون اول قوه قضاییه: پرونده مزدوران و وطن‌فروشان با سرعت و دقت رسیدگی می‌شود آتش‌بس با حمله اسرائیل به جنوب لبنان نقض شد (۶ تیر ۱۴۰۴) کاهش بودجه کمک به اوکراین از سوی پنتاگون در سال ۲۰۲۶ پاپ لئو: ناامید کننده است که می‌بینیم قوانین بین‌المللی دیگر الزام‌آور نیستند یک نماینده مجلس: صهیونیست‌ها در برنامه تغییر نظام و ایجاد ناآرامی در کشور شکست خوردند پیام تبریک سردار رادان به رئیس ستاد کل نیروهای مسلح ادعایی درباره توافق آمریکا با چین دادستانی رژیم صهیونیستی با تعویق دو هفته‌ای جلسه دادگاه نتانیاهو مخالفت کرد رئیس جمهور فرانسه: هدف این است که دوباره شاهد ازسرگیری ارتقای هسته‌ای ایران نباشیم تلگراف نوشت: آمریکا و اسرائیل متحمل یک شکست تمام‌عیار شدند | برنامه هسته‌ای ایران دست‌نخورده باقی مانده است پیام تبریک سردار رادان به رئیس ستاد کل نیروهای مسلح تبادل اطلاعات کاخ سفید با کنگره درباره ایران محدود می‌شود حادثه امنیتی مرگبار برای نظامیان صهیونیست در غزه (۶ تیر ۱۴۰۴) جزئیات انفجار مهیب در باکو (۶ تیر ۱۴۰۴) جزئیات جدیدی از عادی سازی روابط سوریه و رژیم صهیونیستی منتشر شد زد و خورد در تظاهرات شبانه علیه نتانیاهو در تل‌آویو (۶ تیر ۱۴۰۴) جاسوس اسرائیل در گیلان به دام افتاد (۶ تیر ۱۴۰۴) صدراعظم آلمان برای احیای توافق هسته‌ای ایران اعلام آمادگی کرد عراقچی: آمریکا بود که مسیر مذاکره را به مسیر جنگ تبدیل کرد+ویدئو پیام تشکر فرمانده کل ارتش از ملت قهرمان و رزمندگان نیروهای مسلح+ویدئو هشدار وزارت اطلاعات: موساد اقدام به راه اندازی صفحات جدید کرده است گفت‎‌وگوی تلفنی پزشکیان و رئیس جمهور آذربایجان | علی‌اف استفادهٔ اسرائیل از آسمان کشورش برای حمله به ایران را تکذیب کرد! استفاده از اورانیوم ضعیف‌شده در حملات اخیر اسرائیل به ایران تأیید نشد
سرخط خبرها

تنها راه ممکن برای انتقال صدای ملت، صندوق رای است

  • کد خبر: ۱۸۴۱۶
  • ۰۲ اسفند ۱۳۹۸ - ۱۶:۱۴
تنها راه ممکن برای انتقال صدای ملت، صندوق رای است
رییس کمیته ملی المپیک گفت: تنها راه ممکن برای انتقال صدای ملت، صندوق رای است و قهر با صندوق هیچ مساله‌ای را حل نخواهد کرد بلکه باعث تفرقه و انشقاق در سطح ملی خواهد شد.

به گزارش شهرآرانیوز، سید رضا صالحی امیری امروز جمعه پس از انداختن رای خود به صندوق در حسینیه جماران اظهارداشت: آن چیزی که واقعا انگیزه ما برای حضور در انتخابات است دو نکته و اساسی است که باید به آن به رغم همه گله‌مندی‌ها و نقدهای جدی که به عملکرد شورای نگهبان وارد است، توجه کرد.

 

وی افزود: برداشت من این است که رویکرد شورای نگهبان در این دوره نسبت به همه ادوار متفاوت بود در حالی که با وجود دشمنان خارجی نیاز اساسی به انسجام و وفاق ملی داشتیم باید رویکرد شورای نگهبان با انعطاف و تعامل بیشتر و با رویکرد منطقی تری بود که این چنین نشد.

 

رییس کمیته ملی المپیک اضافه کرد: تنها راه ممکن برای انتقال صدای ملت صندوق رای است و قهر با صندوق رای نه تنها هیچ مساله‌ای را حل نخواهد کرد، بلکه باعث تفرقه و انشقاق در سطح ملی خواهد شد. نکته دوم این که ما در شرایط سخت جنگ اقتصادی و سیاسی هستیم. در شرایطی که یک ملت در جنگ است الزاما نباید تفرقه در کشور داشته باشیم.

 

وی خاطرنشان کرد: رای دادن در این فضا یک پیام خارجی دارد که دشمنان بدانند به رغم همه مسائل و مشکلات و نقدهای داخلی ما در مقابل دشمن ید واحد هستیم و انسجام حداکثری داریم و در داخل هم گزینه ای جز صندوق برای انتقال پیام نداریم و از این رو تحت هر شرایطی باید در انتخابات شرکت کنیم.


صالحی امیری با بیان این که جایگاه مجلس در قانون اساس کاملا مشخص است، اظهارداشت: مجلس یکی از ارگان اصلی نظام سیاسی است و تداوم حیات سیاسی  انسجام سیاسی کارآمدی و وفاق ملی معیشت و اشتغال و آنچه که امروز به عنوان گسل های اجتماعی جامعه ایران مطرح هستند باید از مسیر قانون گذاری عمل کند و بسیار مهم است و ما نباید این موضوع را کم رنگ بدانیم اما سخن ما این است که مجلس می‌توانست با حضور چهره‌های توانمند و قدرتمند و صاحب نظر و حتی منتقد استحکام بیشتری داشته باشد.


وی تصریح کرد: اگر همه کسانی که در کشور دلسوز این سرزمین هستند فرصت حضور در مجلس اسلامی را داشته باشند می‌توانند به توسعه ملی برای رسیدن به افق‌های توسعه کمک بیشتری کنند.

 

رییس کمیته المپیک ادامه داد: رانش نیروهای انقلاب به خارج از مجلس جز تضعیف مجلس چیزی را در پی‌ندارد و به اعتقاد من آن چیزی که اتفاق افتاد اتفاق نامناسبی بود اما دو نکته اساسی که باید  به آن توجه کرد  این است که راه عبور از فضای فعلی صندوق است.

 

صالحی گفت: صف کشی در مقابل دشمن بی‌رحم خارج که با تحریم حداکثری ملت را تحت فشار قرار داده و با فشار سیاسی حداکثری انزوای ایران را دنبال می کند با ایجاد یاس و ناامیدی و سرخوردگی به دنبال انزوای ملت است و در مجموع وضعیت ما در منطقه و جهان یک نکته را به ما دیکته می‌کند که صدای ما برای مقابله با دشمن باید یک صدای واحد باشد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->