گفتگوی تلفنی آنکارا و پاریس پیرامون اوکراین و غزه نماینده ترامپ به خاورمیانه می‌آید جزئیات ترور یکی از نیرو‌های فراجا در خاش (۵ اسفند ۱۴۰۳) تصمیم نتانیاهو برای تمدید مرحله نخست توافق تبادل اسرا با حماس قالیباف: موضع جمهوری اسلامی حمایت از دولت، مردم و مقاومت لبنان است توئیت عبری صفحه رهبر انقلاب به مناسبت مراسم تشییع شهید حسن نصرالله (۵ اسفند ۱۴۰۳) شرط حماس برای مذاکره با رژیم صهیونیستی اوکراین ادعا کرد: تامین نیمی از مهمات روسیه توسط کره شمالی علت محبوبیت سیدحسن نصرالله به گزارش فرانس ۲۴ تجلی وحدت و همدلی ملی در مراسم تشییع شهدای مقاومت پزشکیان:حزب‌الله قوی‌تر مسیر پرافتخار خود را ادامه خواهد داد سرکنسول عربستان در مشهد: روابط عربستان سعودی و ایران تاریخی و مستحکم است سردار سلامی: امروز صهیونیست‌ها افسرده‌اند و حرفی برای گفتن ندارند عراقچی از لبنان عازم ژنو شد (۵ اسفند ۱۴۰۳) رقابت آمریکا و روسیه برای فروش جنگنده‌های نسل جدید بالا گرفت نتانیاهو دوباره علیه ایران لفاظی کرد دستور استاندار خراسان رضوی به دستگاه‌های امدادی برای آمادگی مواجهه با موج سرما اعلام آمادگی زلنسکی برای استعفا تاکید رئیس جمهور لبنان بر برقراری بهترین روابط با ایران عراقچی: جمعیتی که در تشییع شهید نصرالله می‌بینیم بیشتر به یک سیل شبیه است مدارس و ادارات کدام استان‌ها فردا (دوشنبه، ۶ اسفند ۱۴۰۳) تعطیل است؟ شیخ نعیم قاسم: ما اجازه حکومت آمریکا بر لبنان را نمی‌دهیم مراسم بزرگداشت شهدای مقاومت در مشهد برگزار شد (۵ اسفند ۱۴۰۳)+ویدئو صدور کیفرخواست متهمان قتل دانشجوی دانشگاه تهران (۵ اسفند ۱۴۰۳) استاندار خراسان رضوی: جامعه مهندسی باید پیشران توسعه و مطالبه‌گر زیرساخت‌ها باشد ویدئو | امیر دریادار ایرانی: هاورکرافت پیروزان به زودی به سازمان رزم نداجا می‌پیوندد محل دفن پیکر شهید سید حسن نصرالله کجاست؟ + تصویر و ویدئو از محل آرام‌گرفتن شهید مقاومت آیت‌الله علم‌الهدی: موعظه حسنه، کلید گرایش دل‌ها به‌سوی خداوند است
سرخط خبرها

تنها راه ممکن برای انتقال صدای ملت، صندوق رای است

  • کد خبر: ۱۸۴۱۶
  • ۰۲ اسفند ۱۳۹۸ - ۱۶:۱۴
تنها راه ممکن برای انتقال صدای ملت، صندوق رای است
رییس کمیته ملی المپیک گفت: تنها راه ممکن برای انتقال صدای ملت، صندوق رای است و قهر با صندوق هیچ مساله‌ای را حل نخواهد کرد بلکه باعث تفرقه و انشقاق در سطح ملی خواهد شد.

به گزارش شهرآرانیوز، سید رضا صالحی امیری امروز جمعه پس از انداختن رای خود به صندوق در حسینیه جماران اظهارداشت: آن چیزی که واقعا انگیزه ما برای حضور در انتخابات است دو نکته و اساسی است که باید به آن به رغم همه گله‌مندی‌ها و نقدهای جدی که به عملکرد شورای نگهبان وارد است، توجه کرد.

 

وی افزود: برداشت من این است که رویکرد شورای نگهبان در این دوره نسبت به همه ادوار متفاوت بود در حالی که با وجود دشمنان خارجی نیاز اساسی به انسجام و وفاق ملی داشتیم باید رویکرد شورای نگهبان با انعطاف و تعامل بیشتر و با رویکرد منطقی تری بود که این چنین نشد.

 

رییس کمیته ملی المپیک اضافه کرد: تنها راه ممکن برای انتقال صدای ملت صندوق رای است و قهر با صندوق رای نه تنها هیچ مساله‌ای را حل نخواهد کرد، بلکه باعث تفرقه و انشقاق در سطح ملی خواهد شد. نکته دوم این که ما در شرایط سخت جنگ اقتصادی و سیاسی هستیم. در شرایطی که یک ملت در جنگ است الزاما نباید تفرقه در کشور داشته باشیم.

 

وی خاطرنشان کرد: رای دادن در این فضا یک پیام خارجی دارد که دشمنان بدانند به رغم همه مسائل و مشکلات و نقدهای داخلی ما در مقابل دشمن ید واحد هستیم و انسجام حداکثری داریم و در داخل هم گزینه ای جز صندوق برای انتقال پیام نداریم و از این رو تحت هر شرایطی باید در انتخابات شرکت کنیم.


صالحی امیری با بیان این که جایگاه مجلس در قانون اساس کاملا مشخص است، اظهارداشت: مجلس یکی از ارگان اصلی نظام سیاسی است و تداوم حیات سیاسی  انسجام سیاسی کارآمدی و وفاق ملی معیشت و اشتغال و آنچه که امروز به عنوان گسل های اجتماعی جامعه ایران مطرح هستند باید از مسیر قانون گذاری عمل کند و بسیار مهم است و ما نباید این موضوع را کم رنگ بدانیم اما سخن ما این است که مجلس می‌توانست با حضور چهره‌های توانمند و قدرتمند و صاحب نظر و حتی منتقد استحکام بیشتری داشته باشد.


وی تصریح کرد: اگر همه کسانی که در کشور دلسوز این سرزمین هستند فرصت حضور در مجلس اسلامی را داشته باشند می‌توانند به توسعه ملی برای رسیدن به افق‌های توسعه کمک بیشتری کنند.

 

رییس کمیته المپیک ادامه داد: رانش نیروهای انقلاب به خارج از مجلس جز تضعیف مجلس چیزی را در پی‌ندارد و به اعتقاد من آن چیزی که اتفاق افتاد اتفاق نامناسبی بود اما دو نکته اساسی که باید  به آن توجه کرد  این است که راه عبور از فضای فعلی صندوق است.

 

صالحی گفت: صف کشی در مقابل دشمن بی‌رحم خارج که با تحریم حداکثری ملت را تحت فشار قرار داده و با فشار سیاسی حداکثری انزوای ایران را دنبال می کند با ایجاد یاس و ناامیدی و سرخوردگی به دنبال انزوای ملت است و در مجموع وضعیت ما در منطقه و جهان یک نکته را به ما دیکته می‌کند که صدای ما برای مقابله با دشمن باید یک صدای واحد باشد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->