فیدان: کشورهای منطقه باید مشکلات‌شان را خود حل کنند نگرانی رئیس جمهور آلمان درباره آینده صلح در خاورمیانه تل‌آویو با عبور اعضای حماس از خط زرد برای جستجوی اجساد زندانیان موافقت کرد کاخ سفید: توافق با چین یک پیروزی بزرگ است ادعا‌ها درباره دستگیری برخی مدیران مرکز حفاظت قوه قضائیه تکذیب شد (۱۱ آبان ۱۴۰۴) اخلاقی امیری: احیای کشف‌رود، نجات آینده اقتصادی و اجتماعی مشهد است نتانیاهو: یمن تهدید بسیار بزرگی برای ما است دبیر شورای‌عالی امنیت ملی: کسی نمی‌گوید مذاکره نکنیم، اما در جای خودش باید انجام شود شهادت یک نیروی مدافع امنیت در جاده بمپور-دلگان (۱۱ آبان ۱۴۰۴) آیت‌الله علم‌الهدی: رسالت بسیج دانش‌آموزی، تهذیب در مدارس است | بسیج دانش‌آموزی بایستی هسته قدرت و مقاومت در مدارس باشد توجه جدی سازمان انرژی اتمی نسبت به تولید ۲۰ هزار مگاوات برق هسته‌ای | خدمات‌رسانی آب‌شیرین‌کن‌های تاسیسات اتمی به ساکنان منطقه فداحسین مالکی: تاکنون هیچ‌کدام از بند‌های لایحه پیشنهادی تشکیل سازمان ملی مهاجرت تصویب نشده است + فیلم اخلاقی‌امیری: حرکت از مصرف‌زدگی به سوی خلاقیت، راه‌حل پایدار مشکلات اقتصادی است سخنگوی دولت: تولید سوخت و خودرو باکیفیت اولویت دولت است فرصت دوماهه به بابک زنجانی برای پرداخت بدهی ۲ میلیارد یورویی به شرکت نفت روسیه زیردریایی هسته‌ای جدید خود را به آب انداخت لاریجانی در همایش «ما و غرب»: ایران می‌تواند در کمتر از دو هفته بمب اتم بسازد، اما فتوای رهبری مانع است افتتاح شعبه تخصصی شورای حل اختلاف فعالان صنعت دام، طیور و آبزیان در خراسان رضوی رئیس مجلس: توافق با تلگرام از اساس کذب است پزشکیان در دیدار با مدیران ارشد صنعت هسته‌ای: دولت با تمام توان از پیشرفت و تقویت این ظرفیت‌ها پشتیبانی خواهد کرد (۱۱ مهر ۱۴۰۴) + فیلم ترامپ و شی بر سر ایجاد «کانال‌های ارتباطی نظامی» توافق کردند نیرو‌های واکنش سریع سودان ۳۰۰ زن در الفاشر را به قتل رساندند درخواست‌های مجازی برای تحریم امارات در شبکه‌های اجتماعی همایش «ما و غرب»؛ از تبیین ماهیت تمدن غرب تا بازخوانی گفتمان مقاومت اسلامی اصلاح ماده ۵۸ بانک مرکزی در تعیین نرخ خرید و فروش ارز در حمله آمریکا به یک کشتی در کارائیب ۳ نفر کشته شدند بررسی طرح تعطیلی پنجشنبه در دستور کار کمیسیون اجتماعی + جزئیات جلسه امروز مجلس (۱۱ آبان ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

مشارکت ۳۰ درصدی مردم مشهد و کلات در انتخابات

  • کد خبر: ۱۸۴۲۴
  • ۰۲ اسفند ۱۳۹۸ - ۱۸:۱۴
مشارکت ۳۰ درصدی مردم مشهد و کلات در انتخابات
فرماندار مشهد گفت: تاکنون مشارکت در مشهد و کلات حدود ۳۰ درصد بوده و در موج دوم با استقبال خوبی مواجه خواهیم شد.

به گزارش شهرآرانیوز، محمدرضا هاشمی در جمع حبرنگاران، افزود: امروز با تلاش همه عوامل چه هیات‌های اجرایی، چه نظارت، چه بازرسی و چه دستگاه‌های نظامی، انتظامی و امنیتی انتخابات در 1520 شعبه اخذ رای به موقع شروع شد و دغدغه‌ای نداشتیم، تعرفه نیز به مقدار کافی در اختیار شعب قرار گرفته بود.

 

هاشمی گفت: تاکنون مشارکت در مشهد و کلات حدود ۳۰ درصد بوده و در موج‌ دوم با استقبال خوبی مواجه خواهیم شد.

 

فرماندار مشهد در خصوص تمدید زمان رای‌گیری، عنوان کرد: زمان رای‌گیری حتما تمدید خواهد شد و اگر تا ۱۲ شب هم نیاز باشد و با استقبال مواجه شویم، این روند را ادامه می‌دهیم، به استاندار پیشنهاد داده و استاندار نیز به وزارت کشور اعلام می‌کنند.

 

وی با اشاره به اینکه کوچک‌ترین مساله امنیتی نداشتیم، تصریح کرد:  از ۱۵۲۰ شعبه اخذ رای حداکثر ۷ شعبه آفلاین و مابقی شعب ۱۰۰ درصد آنلاین بود. به عنوان حرکت اول که از دستگاه احراز هویت استفاده شد کار خوبی بود و امیدواریم در دوره‌های آینده انتخابات ۱۰۰ درصد تمام الکترونیک باشد که هم روند کار تسریع خواهد شد و هم دقت در انجام کار خواهیم داشت.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->