میزان بارش باران در سال ۱۴۰۴ چقدر کاهش یافته است؟ برگزاری آزمون استخدامی آموزش و پرورش، فردا و پس‌فردا ( ۹ و ۱۰ مرداد ۱۴۰۴) | حدود ۳۰ هزار نفر گزینش خواهند شد چگونه می‌توان از مشکلات تنفسی بعد از عمل بینی پیشگیری کرد؟ نمک‌های رنگی حاوی ترکیبات سرطان‌زا هستند ۳۱ پایگاه اورژانس بانوان در سراسر کشور فعال است مراقب تپش‌های قلبتان باشید! مرحله دوم وام ضروری ۵۰ میلیون تومانی بازنشستگان کشوری واریز شد (۸ مرداد ۱۴۰۴) مدیرعامل تأمین اجتماعی: متعهد به امانتداری از دارایی کارگران و بازنشستگان هستیم اطلاعیه جدید سازمان بازنشستگی نیرو‌های مسلح در خصوص حقوق تیر ماه ۱۴۰۴ بازنشستگان لشکری زلزله‌ای به بزرگی ۸ ریشتر روسیه را لرزاند | احتمال بروز سونامی در شرق روسیه (۸ مرداد ۱۴۰۴) + فیلم ثبت‌نام آزمون دانشگاه علوم اسلامی رضوی در ۲۶ رشته تحصیلی قانون هوای پاک در مسیر بازنگری در مجلس شورای اسلامی | آیا نفس‌های شهر مشهد احیا می‌شود؟ پلیس فتای مشهد معمای کلاهبرداری یک ساله را حل کرد | ماجرای خرید پفک ۴۶ میلیون تومانی! حکم قاطع دادگاه کیفری مشهد: قصاص و ۲۱ سال حبس مجازات قتل با نسکافه سمی ثبت دمای بالای ۵۰ درجه در ۷ شهر خوزستان (۷ مرداد ۱۴۰۴) ماجرای گم‌شدن جنین‌ها در بیمارستان آبان تهران تکذیب شد تلاش برای نجات بزرگ‌ترین ذخیره‌گاه بادام کوهی خراسان رضوی از خشکسالی اهمیت حفظ دمای مواد غذایی در زمان قطعی برق | غذای فاسدشدنی نمی‌تواند بیش از ۲ساعت در دمای محیط باقی بماند آغاز مرمت رباط تاریخی «تُروسَک» تربت حیدریه خراسان رضوی شاخص اهدای خون بانوان ایرانی، بسیار پایین‌تر از میانگین جهانی است با خرید و فروش تاکسیدرمی حیوانات برخورد قانونی می‌شود فیش حقوقی تیرماه ۱۴۰۴ بازنشستگان کشوری بارگذاری شد + لینک سایت فروش ۱۰۰ میلیارد تومانی آثار در نمایشگاه ملی صنایع دستی در سال ۱۴۰۳ امضای یک تفاهم‌نامه محیط زیستی برای برگزاری همایش صنعت سبز (۷ مرداد ۱۴۰۴) رئیس سازمان محیط زیست: در پنجمین سال خشکسالی هستیم عابران پیاده نیمی از جان باختگان ترافیکی مشهد توصیه‌های طب سنتی برای پیاده‌روی اربعین صدور هشدار هواشناسی در خراسان رضوی در پی پیش‌بینی افزایش شدت وزش باد (۷ مرداد ۱۴۰۴) آیا «پاستیل» از پوکی استخوان جلوگیری می کند؟
سرخط خبرها

جزییات پیگیری رایگان شدن بیمه سلامت دو دهک دیگر درآمدی

  • کد خبر: ۱۸۴۷۳۳
  • ۲۷ شهريور ۱۴۰۲ - ۱۱:۱۲
جزییات پیگیری رایگان شدن بیمه سلامت دو دهک دیگر درآمدی
مدیرعامل سازمان بیمه سلامت در جدیدترین اظهاراتش از رایزنی‌های انجام شده جهت اضافه شدن دو دهک دیگر به مجموع بیمه‌شدگان رایگان البته در مناطق کم برخوردار خبر داد و تاکید کرد که از طریق خیرین حوزه سلامت و مشارکت‌های مردمی این امر پیگیری می‌شود.

به گزارش شهرآرانیوز، در راستای گسترش چتر بیمه‌ای و پوشش فراگیر،  دکتر محمدمهدی ناصحی در این باره گفت: پنج دهک اول درآمدی جامعه پیش از این به صورت رایگان بیمه شدند؛ دهک‌های ششم تا نهم نیز با وجود تخفیف‌های اعمال شده در حق بیمه پرداختی، اما باز هم ممکن است حق بیمه‌ای که باید به صورت جمعی برای خانواده بپردازند، عددی شود که خانواده نتواند آن را پرداخت کند؛ بنابراین برقراری بیمه رایگان برای دهک‌های ششم و هفتم درآمدی در مناطق کم برخوردار را با مشارکت‌های مردمی و کمک خیرین پیگیر هستیم و کارگروه مربوطه در این زمینه نیز تشکیل شده است.

وی تاکید کرد: کسی که به بیماری مبتلا می‌شود و نیاز به درمان دارد، قطعا هزینه‌هایش بالا است و اینکه یک بیمه مطمئن داشته باشد، مد نظر ما است.

ناصحی افزود: بیمه سلامت یکی از اصلی‌ترین بیمه‌های درمانی کشور است که پوشش بیمه‌ای آحاد جامعه را فراهم می‌کند، به طوری که از عشایر تا کارمندان و اقشار دیگر جامعه تحت پوشش این سازمان هستند. 

مدیر عامل سازمان بیمه سلامت ایران افزود: بدون شک توجه به اقشاری که از هیچ بیمه‌ای برخوردار نیستند، همراهی بیشتر سازمان‌های ذیربط از جمله سازمان امور اجتماعی کشور را می‌طلبد و ما از تعامل و همکاری سازمان‌های مردم نهاد در خدمات‌دهی به اقشار نیازمند درمان استقبال می‌کنیم.

همچنین روز گذشته عباسی - رئیس سازمان امور اجتماعی کشور در مراسم انعقاد تفاهم نامه همکاری میان سازمان بیمه سلامت ایران و سازمان امور اجتماعی کشور گفت: خرسندیم که سازمان بیمه سلامت ایران برای محرومین و اقشار آسیب پذیر فعالیت‌های خوبی را انجام داده است.

وی تاکید کرد: ما از هیچ اقدامی در تعامل و همکاری با این سازمان با هدف کاهش مشکلات درمانی اقشار نیازمند دریغ نمی‌کنیم.  

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->