سخنگوی دولت: تبادل پیام‌های غیرمستقیم با آمریکا ادامه دارد + فیلم معاون قوه قضائیه: عفو معیاری شامل شمار زیادی از محکومان می‌شود | مجازات محکومین به اعدام فقط می‌تواند به حبس ابد تبدیل شود معاون سیاسی و اجتماعی استانداری خراسان رضوی: بدون اقتصاد علمی حتی قدرت نظامی کشور آسیب می‌بیند وزیر ارتباطات: اجازه افزایش بی‌ضابطه تعرفه اینترنت را نمی‌دهیم امیر سرلشکر موسوی: آمادگی‌های نیرو‌های مسلح دشمنان را از خیال تهاجم مجدد به کشور بر حذر داشته است قاهره با درخواست تل‌آویو برای از سرگیری هماهنگی امنیتی مخالفت کرد بررسی گسترش همکاری‌های دفاعی ایران و عربستان هدف لاریجانی از سفر به ریاض در ادامه محکومیت حمله اسرائیل به غزه، کانادا یورش زمینی اشغالگران به غزه را محکوم کرد ادامه حملات گسترده رژیم صهیونیستی به نوار غزه (۲۶ شهریور ۱۴۰۴) وزرای خارجه ایران و فرانسه درباره اسنپ‌بک گفت‌وگو کردند بابک شهبازی جاسوس موساد اعدام شد (۲۶ شهریور ۱۴۰۴) واکنش یمن به نتایج نشست دوحه: ناامید کننده بود واکنش وزارت امور خارجه به بیانیه آمریکا درباره ناآرامی‌های شهریور ۱۴۰۱ در ایران تشریح حمله موشکی و پهپادی ارتش یمن به اسرائیل (۲۵ شهریور ۱۴۰۴) بازداشت شبکه جاسوسی مرتبط با رژیم صهیونیستی در ارومیه (۲۵ شهریور ۱۴۰۴) نتانیاهو راهی آمریکا می‌شود (۲۵ شهریور ۱۴۰۴) افزایش ۳۰ درصدی مراجعه به نهادهای خیریه برای تامین داروهای روانپزشکی در اسرائیل گوترش: می‌توان از بازگشت تحریم‌ها علیه ایران جلوگیری کرد ۱۰۶ فلسطینی دیگر در حملات ارتش صهیونیستی به غزه به شهادت رسیدند (۲۵ شهریور ۱۴۰۴) یمن: در کمتر از ۳ ساعت به تجاوز رژیم صهیونیستی پاسخ قدرتمندانه دادیم واکنش حماس به ادعای اسرائیل درباره استفاده نظامی از برج‌های مسکونی غزه قالیباف قهرمانی تیم ملی کشتی آزاد ایران را تبریک گفت پوتین از اجرای مرحله اصلی زاپاد ۲۰۲۵ بازدید کرد  پیام رهبر انقلاب درپی قهرمانی تیم ملی کشتی آزاد ایران: از تلاش اعجاب‌انگیزتان تشکّر می‌کنم گوترش: هشتادمین مجمع عمومی سازمان ملل با حضور سران ۱۵۰ کشور و دولت برگزار می‌شود ایرلند: اسرائیل باید درباره نسل‌کشی در غزه پاسخگو باشد حمله موشکی یمن به سرزمین‌های اشغالی| پاسخ سریع یمن به بمباران الحدیده توسط اسرائیل + فیلم (۲۵ شهریور ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

جان کربی: سیاست واشنگتن در قبال تهران تغییر نکرده است

  • کد خبر: ۱۸۴۸۵۸
  • ۲۷ شهريور ۱۴۰۲ - ۱۸:۳۶
جان کربی: سیاست واشنگتن در قبال تهران تغییر نکرده است
یک مقام کاخ سفید اعلام کرد، سیاست واشنگتن در قبال تهران تغییر نکرده و به تقابل با جمهوری اسلامی ادامه می‌دهد.

به گزارش شهرآرانیوز، جان کربی هماهنگ کننده ارتباطات راهبردی شورای امنیت ملی کاخ سفید در گفتگو با شبکه تلویزیونی آمریکایی «سی‌ان‌ان»، مدعی شد: در صورت استفاده ایران از دارایی‌های آزاد شده خود برای اهداف غیربشردوستانه، آمریکا می‌تواند جلوی انتقال پول‌ها به دولت ایران را بگیرد.

وی با بیان اینکه «توافق تبادل زندانیان با ایران به معنی تغییر سیاست‌های واشنگتن در قبال ایران نیست»، از تداوم رویکرد تقابل با جمهوری اسلامی در منطقه و جهان خبر داد.

پیشتر، یک مقام ارشد کاخ سفید که نخواست نامش فاش شود، به تارنمای خبری آمریکایی «هیل» گفته بود: صبح دوشنبه، پنج زندانی آمریکایی و دو عضو خانواده آن‌ها از طریق یک هواپیمای قطری عازم دوحه شده اند تا از آنجا به واشنگتن سفر کنند.

این مقام آمریکایی، توافق تبادل زندانیان بین ایران و آمریکا را نتیجه یک دوره طولانی و پیچیده مذاکره اعلام کرد.

این منبع آگاه همچنین از انتقال دارایی‌های ایران به ارزش ۶ میلیارد دلار از کره جنوبی به حساب‌های بانکی در دوحه خبر داد.

ناصر کنعانی، سخنگوی وزارت امور خارجه نیز امروز درخصوص تبادل زندانیان میان ایران و آمریکا گفت: روند اجرای توافق میان دو طرف در دو موضوع رفع انسداد مالی دارایی‌های ایران در کره جنوبی و تبادل زندانیان گام به گام و با سرعت مطلوبی پیش رفته و امیدواریم که امروز شاهد وصول دارایی‌های خود از کره جنوبی باشیم.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->