جلسه مهم هیئت‌مدیره باشگاه پرسپولیس اعتراف تلخ کارتال: باید ارونوف را از لیست خارج می‌کردم نتیجه و ویدیو خلاصه بازی لیورپول و منچسترسیتی(۵ اسفند ۱۴۰۳)| لیورپول قهرمان است! چهار غایب قطعی پرسپولیس در دربی انتقاد دورسون از وینگرهای پرسپولیس بازگشت امیری به تمرینات پرسپولیس در آستانه دربی پخش زنده بازی منچسترسیتی و لیورپول (۵ اسفند ۱۴۰۳) + تماشای آنلاین سازمان نظام وظیفه: سهرابیان مشکلی برای بازی ندارد دستور ویژه استاندار خراسان رضوی برای ساخت کمپ بین‌المللی ورزش‎‌های پارالمپیکی در مشهد+ویدئو آبی‌ها کماکان به دنبال تعویق دربی! نتیجه بازی ایران و ژاپن در جام ملت‌های زیر ۲۰ سال آسیا + فیلم خلاصه بازی و ضربات پنالتی | جام جهانی پرید بنیادی‌فر و حیدری، گزینه‌های قضاوت دربی وضعیت مبهم آزادی برای دربی بازتاب عملکرد ضعیف کارتال در رسانه‌های کشورش کفاشیان رد شکایتش از سوی فیفا را تکذیب کرد قرعه آسان استقلال در جام حذفی موسیمانه استقلال را تهدید کرد سرآسیایی: تا کجا چوب نجابتمان را بخوریم؟
سرخط خبرها

مزایده برند استقلال لغو شد

  • کد خبر: ۱۸۴۹۲
  • ۰۳ اسفند ۱۳۹۸ - ۱۱:۳۱
مزایده برند استقلال لغو شد
مزایده برند استقال با پرداختی سرپرست باشگاه استقلال لغو شد .
به گزارش شهرآرانیوز، دقایقی پیش خبری مبنی بر مزایده برند باشگاه استقلال منتشر شده بود، اما با پیگیری خبرنگار ما مشخص شد این مزایده لغو شده است.

در سال‌های گذشته و در زمان مدیرعاملی علی فتح الله زاده و رضایی چکی ۱۲۰ میلیون تومانی در اختیار مجید صالح قرار می‌گیرد و این چک توسط همسر او برگشت زده می‌شود. پس از این موضوع قرار شد برای تسویه این بدهی برند باشگاه استقلال به مزایده گذاشته شود. این بدهی با سود دیر کرد به ۲۵۸ میلیون تومان رسید.

اسماعیل خلیل زاده سرپرست باشگاه استقلال پنچشنبه هفته گذشته ۳۵۸ میلیون تومان به حساب دادگستری واریز کرد تا مزایده برند باشگاه لغو شود.
 
 
مزایده برند استقلال لغو شد
 
منبع: باشگاه‌خبرنگاران‌جوان
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->