شورای نظامی آزادسازی سوریه اعلام موجودیت کرد| نیروهای حکومت جولانی از طرطوس رانده شدند+ویدئو سخنگوی گردان‌های قسام: برای هر احتمالی آماده‌ایم؛ دشمن خطا کند اسرا کشته می‌شوند برخورد قضایی با عوامل برگزاری مراسم جایزه طراحی داخلی در پی اعمال خلاف عفت عمومی نشست ویژه اروپا در واکنش به قطع کمک‌های نظامی آمریکا به اوکراین کنایه و انتقاد نماینده مردم مشهد به دولت درخصوص عدم افزایش حقوق کارمندان و بازنشستگان! عارف: زائران سرزمین وحی با تببین شرایط کشور می‌توانند با ایران‌هراسی مقابله کنند قالیباف: مسائل کشور از جایی گره خورد که اداره امور از دست مردم خارج شد بازدید پزشکیان از نمایشگاه دارو و تجهیزات پزشکی پارک علم و فناوری پردیس نشست قالیباف با جمعی از خیران کشور مأموریت‌های ۲۴ساعته پدافند هوایی ارتش جمهوری اسلامی مسکو به ایده چتر هسته‌ای فرانسه برای اروپا واکنش نشان داد آغاز سخنرانی رئیس جمهور در جمع نخبگان پردیس استان تهران | پزشکیان: افزایش اختیارات استانداران در حال بررسی است آغاز سفر رئیس جمهور به شرق استان تهران (۱۶ اسفند ۱۴۰۳) | پزشکیان وارد پردیس شد ظهوریان: دولت صف وام ازدواج را کوتاه کند | تصویب منابع تسهیلات ازدواج در مجلس عارف: راهبردی برتر را که متضمن منافع ملی باشد، دنبال می‌کنیم جنگنده کره جنوبی به‌اشتباه یک منطقه روستایی را بمباران کرد پشت پرده مذاکرات مخفیانه مقامات آمریکایی با اپوزیسیون اوکراین پزشکیان به پویش ملی «نه به تصادف» پیوست توسعه همکاری های ایران و ازبکستان | اشتراکات فرهنگی و تاریخی دو کشور ارزشمند است فرمانده ارتش صهیونیستی: امسال، سال جنگ خواهد بود برلین: هرچه سلاح در توانمان بود، به کی‌یف ارسال کردیم عملیات موشکی روسیه علیه اوکراین درشهر زادگاه زلنسکی با ۲ کشته و ۲۹ زخمی دولت ترامپ مذاکره مستقیم با حماس را تأیید کرد رئیس اپوزیسیون رژیم صهیونیستی: وزیر دادگستری قصد نابودی اسرائیل را دارد پزشکیان: قانون عفاف و حجاب را نمی‌توانم اجرا کنم (۱۵ اسفند ۱۴۰۳) سه کشور اروپایی خواستار تحویل بی‌قید و شرط و سریع کمک‌ها به غزه شدند زمان واریز اعتبار کالابرگ الکترونیکی به حساب سه دهک‌ اول اعلام شد+جزئیات نماینده مجلس: افزایش ۴۶ درصدی تعرفه‌های پزشکی فقط بر دوش مردم نباشد
سرخط خبرها

برگزاری جلسه رسیدگی حقوقی به پرونده گروهک الاحوازیه

  • کد خبر: ۱۸۵۱۴۹
  • ۲۹ شهريور ۱۴۰۲ - ۱۰:۴۲
برگزاری جلسه رسیدگی حقوقی به پرونده گروهک الاحوازیه
دادگاه حقوقی بین المللی پیرامون حادثه تروریستی ۳۱ شهریور سال ۹۷ در اهواز که مربوط به دعاوی اتباع ایرانی علیه دولت و مقامت آمریکا است، صبح امروز برگزار شد.

به گزارش شهرآرانیوز، قاضی حسین زاده رییس شعبه ۵۵ امور بین الملل تهران در ابتدای این جلسه، گفت: حسب گزارش واصله مطلع شدم که خانواده معظم و مکرم شهدا حضور پیدا کردند. شعبه ۵۵ دادگاه بین الملل برای دادرسی حقوقی با دادخواهی دادخواهان و خانواده محترم شهدای مظلوم حادثه رژه اهواز در سال ۹۷ که منتهی به شهادت ۲۵ نفر ازشهروندان و جراحات وارده به ۷۰ نفر شد، تشکیل می‌شود.

قاضی حسین زاده ادامه داد: دادخواهی علیه دولت متخاصم آمریکا و ۳۸ نفر از فرماندهان این دولت است و به تمامی خواهان و تمامی خواندگان ابلاغیه صادر شده است وتمامی خواندگان از جلسه حاضر مطلع هستند، اما در دادگاه حاضر نشده‌اند.

وی ادامه داد: گروهک الاحوازیه در سال ۹۷ به مردم و سربازان حمله ور شدند و نسبت به شهید کردن ۲۵ نفر و مجروح کردن ۷۰ نفر اقدام کردند و این اقدام تروریستی است.

حسین زاده با بیان اینکه دادگاه خود را شایسته رسیدگی به موضوع می‌داند، گفت: مطابق با موازین قانونی کلیه اتباع می‌توانند نسبت به شکایت هر دولت که مصونیت آن‌ها را نقض کرده‌اند طرح دادخواست کنند و همچنین مطابق قانون، دولت جمهوری اسلامی ایران مکلف به رسیدگی به نقض قوانین علیه شهروندانش است.

وی گفت: هرکس به هر طریقی نسبت به مال و جان شهروندان تعرض کند دادگاه حقوقی تهران مکلف به رسیدگی است و دولت جمهوری اسلامی و دستگاه قضایی مکلف هستند دادخواهی اتباع ایرانی که از اقدامات آمریکا متضرر شده‌اند را رسیدگی کند و اقدام دولت ایالات متحده آمریکا مبنی بر تجهیز و حمایت از گروهک‌های تروریستی و حمله به اتباع ایرانی مصداق بارز نقض حقوق بشر است.

در ادامه جلسه کلیپی از این حادثه پخش شد و سپس پور ابراهیمی وکیل شکات پرونده در جایگاه قرار گرفت و گفت‌: رهبران حمله تروریستی گروهک الاحوازیه در دانمارک و هلند و سوئد ساکن هستند و با پشتیبانی قبلی دولت امریکا و برخی دیگر از اشخاص حقیقی و حقوقی این دولت اتفاق افتاد. در این حمله زنان و مردان و خبرنگاران و نظامیان مورد حمله مسلحانه قرار گرفتند و ۲۳شهید و ۷۰ نفر دچار آسیب‌های شدید جسمی و روحی شدند که تا امروز تحت درمان قرار دارند.

وی افزود: در این حمله ۱۵۰ خانواده داغدار شده‌اند و قلب همه ملت ایران نیز جریحه دار شده است و به دلیل فشار‌های روحی و روانی دولت ایران مجبور شد دو روز بعد از حادثه را عزای عمومی اعلام کند و علاوه بر مسئولیت کیفری و مجازات عاملان این حادثه در حال رسیدگی است و از باب مسئولیت مدنی جهت جبران خسارات خواستار مطالبه خسارات مادی و معنوی همراه با جریمه تنبیهی نسبت به مسببین و مقصرین این اقدام تروریستی هستیم.

وی ادامه داد: ادله این حمله ۳ سال طول کشید و مسبب این حمله فقط گروه چند نفری داعش نبودند بلکه این گروه عملیات اجرایی را برعهده داشت و برمبنای اسناد و مدارک ارائه شده خواندگان از اعضای گروهک تروریستی الاحوازیه بودند که فرج الله چعب در اردیبهشت امسال به اعدام محکوم شد و سه نفر دیگر متهم در زندان‌های دانمارک و هلند هستند و ۳۲ نفر دیگر خوانده این پرونده هستند و متهمان دیگر پرونده دولت آمریکا و روسای وقت جمهور این دولت است که در ایجاد و شکل گیری داعش نقش بسزایی داشتند، هستند.

وکیل پرونده گفت: باراک اوباما، ترامپ و بوش سه متهم دیگر پرونده هستند. خود ترامپ صراحتا گفته که داعش را دولت اوباما تشکیل داده است. همچنین مایک پنس معاون ترامپ نیز خود صراحتا گفته که داعش ساخته دست خانم کلینتون بوده است و همچنین وزارت خزانه داری ایالت متحده آمریکا و وزرای آن از جمله نهاد‌های دیگری بودند که از داعش حمایت کرده‌اند.

پور ابراهیمی گفت: وزارت دفاع ایالات متحده آمریکا در تامین تسلیحات، مهمات و مواد منفجره گروهک‌های تروریستی و سازمان سیا نیز ساپورت‌های امنیتی از برای داعش داشته اند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->