عملیات ضدصهیونیستی در قدس اشغالی (۲۸ شهریور ۱۴۰۴) وزارت خزانه‌داری آمریکا برای کمک به سوریه وعده داد نقص فنی برای هلیکوپتر حامل ترامپ در سفر به انگلیس ترامپ به اظهارات نامزد شهردار نیویورک درباره بازداشت نتانیاهو واکنش نشان داد آمریکا به قطع بودجه آژانس برای فشار به ایران تهدید کرد ماکرون: اسرائیل در حال نابودکردن تصویر خود در نگاه افکار عمومی جهان است رهبر کره شمالی بر آزمایش تسلیحات بدون سرنشین نظارت کرد شهادت ۵۰ فلسطینی دیگر در غزه (۲۸ شهریور ۱۴۰۴) ترامپ کمک‌های نظامی به تایوان را متوقف کرد اردوغان: رژیم صهیونیستی ثبات منطقه را به خطر می‌اندازد روایت عراقچی از طرح پیشنهادی ایران به اروپا | راهی برای حرکت به جلو وجود دارد اعمال فشار آمریکا برای جلوگیری از تصویب قطعنامه ایران، روسیه و چین قطعنامه شورای امنیت درباره غزه بازهم توسط آمریکا وتو شد | الجزایر: مردم غزه ما را ببخشید(۲۷ شهریور ۱۴۰۴) اعتراف ارتش اسرائیل به هلاکت ۴ نظامی خود در غزه سردار رادان: دشمن صهیونیستی در جنگ ۱۲ روزه دچار اشتباه استراتژیک شده بود حمله موشکی یمن به سرزمین‌های اشغالی + فیلم و عکس (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) رئیس جمهور: شهریار، شاعر زندگی بود ایروانی: ایران به حمایت از مردم سوریه ادامه خواهد داد | هرگونه تلاش برای تحمیل تجزیه سوریه، غیرقابل قبول است شورای امنیت سازمان ملل فردا جمعه درباره قطعنامه علیه ایران رای‌گیری می‌کند (۲۸ شهریور ۱۴۰۴) حمله انتحاری داعش در پاکستان ۴ کشته برجای گذاشت (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) القسام: غزه به گورستان نظامیان اسرائیلی تبدیل خواهد شد ماکرون: فعال‌سازی مکانیسم ماشه علیه ایران قطعی است ترامپ: با تصمیم لندن برای شناسایی کشور مستقل فلسطین مخالفم | از پوتین ناامید شدم حملۀ پهپادی اوکراین به به تاسیسات نفتی گازپروم در «باشقیرستان» روسیه + فیلم (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) ماجرای دیده‌شدن شی نورانی در آسمان تهران، سمنان، مشهد و استان‌های خراسان چه بود؟ + فیلم (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) حمله پهپادی یمن به اراضی اشغالی + فیلم (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) حمله اسرائیل به جنوب لبنان + فیلم و عکس (۲۷ شهریور ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

ماجرای اقامت ۱۲۰ میلیون تومانی وزیر کار در هتلی در گرگان چه بود؟ + عکس

  • کد خبر: ۱۸۵۱۸۱
  • ۲۹ شهريور ۱۴۰۲ - ۱۲:۲۰
ماجرای اقامت ۱۲۰ میلیون تومانی وزیر کار در هتلی در گرگان چه بود؟ + عکس
وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی، ادعای هزینه‌ ۱۲۰ میلیون تومانی بابت یک شب اقامت وزیر کار در هتل جهانگردی گرگان در جریان سفر استانی هفته دولت را تکذیب کرد.

به گزارش شهرآرانیوز، وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی با انتشار اطلاعیه‌ای اعلام کرد: ادعای هزینه ۱۲۰ میلیون تومانی بابت یک شب اقامت وزیر کار در هتل جهانگردی گرگان در جریان سفر استانی هفته دولت، حتی در مقایسه با گران‌قیمت‌ترین هتل‌های ایران به قدری عجیب است که نیازی به تکذیب ندارد.

در ادامه این اطلاعیه آمده است: متأسفانه مسئولین این هتل سعی در وصول مطالبات قبلی خود از طریق عددسازی داشته‌اند که فاکتور صادره در همان تاریخ توسط مدیرکل استان غیرقابل پذیرش عنوان شده و لزوم تنظیم و ارسال فاکتور مجزا طی نامه‌ای رسماً اعلام گردیده است.

ماجرای اقامت ۱۲۰ میلیون تومانی وزیر کار در هتلی در گرگان چه بود؟ + عکس

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->