بازار سرمایه از شنبه (۷ تیر ۱۴۰۴) فعالیت عادی خود را از سر خواهد گرفت سقوط ارزش دلار در جهان به پایین‌ترین رقم در ۳ سال اخیر (۶ تیر ۱۴۰۴) سقوط هفتگی ۱۲ درصدی قیمت نفت (۶ تیر ۱۴۰۴) معاون وزیر جهاد کشاورزی خبر داد: تکلیف قانونی برای خودکفایی ۹۰ درصدی در محصولات اساسی تمدید مجدد لغو پرواز‌های داخلی و خارجی در شمال، جنوب و غرب کشور تا ساعت ۱۴ فردا (۷ تیرماه ۱۴۰۴) شرایط استفاده از برق برای استخراج رمزارز در کشور تسهیل می‌شود طلای جهانی در مسیر کاهش قیمت (۶ تیر ۱۴۰۴) ذخایر ارزی و تجارت خارجی کشور مطلوب است | جنگ هیچ مشکلی برای تولید و تجارت کشور ایجاد نکرد افزایش ۰.۶ درصدی نرخ تورم سالانه در خرداد ماه ۱۴۰۴ بیمه مرکزی: سازوکار ارزیابی خسارت خودرو‌های آسیب‌دیده به زودی اعلام می‌شود توضیح بانک سپه درباره برداشت مبالغ از حساب مشتریان تثبیت قیمت طلا از فردا (۷ تیر ۱۴۰۴) وزیر جهاد کشاورزی: مردم منتظر کاهش قیمت برنج باشند | آغاز توزیع ۶۰ هزار تن برنج بازار بورس از شنبه ۷ تیر ۱۴۰۴ با چه دامنه نوسانی آغاز به کار خواهد کرد؟ ۶۷ درصد از درآمد‌های تهرانی‌ها صرف پرداخت اجاره می‌شود تحریم‌ها تنها ۱۰۰ هزار بشکه از فروش نفت ایران را کاهش داد زنجیره ارزش صنعت نفت، قهرمان بی‌صدای روز‌های بحران سوخت قیمت امروز خودرو‌های خارجی و مونتاژی (۵ تیر ۱۴۰۴) + جدول بررسی قیمت امروز خودرو‌های داخلی (۵ تیر ۱۴۰۴) | کاهش قیمت‌ها تمدید لغو پرواز‌های داخلی و خارجی در شمال، جنوب و غرب کشور تا ساعت ۱۴ فردا (جمعه، ۶ تیر ۱۴۰۴) دستورالعمل استرداد وجه بلیت پرواز‌های لغو شده اعلام شد لزوم آغاز تبدیل وضعیت نیرو‌های شرکتی و خدماتی | کارگران آتش نشانی و خدماتی سنگ تمام گذاشتند قرائت کنتور برق تهرانی‌ها از شنبه (۷ تیر ۱۴۰۴) طبق روال گذشته انجام می‌شود قیمت امروز دلار، طلا، سکه و ارز دیجیتال (۵ تیر ۱۴۰۴) | دلار چه قیمتی دارد؟ قیمت دلار جهانی امروز (۵ تیرماه ۱۴۰۴) | دلار جهانی به کف قیمت چند ساله سقوط کرد مرحله سوم طرح کالابرگ الکترونیکی ویژه دهک‌های یک تا سه درآمدی از شنبه (۷ تیرماه ۱۴۰۴) آغاز می‌شود+ جزئیات نرخ امروز طلا در مشهد چقدر است؟ (۵ تیر ۱۴۰۴) بانک مرکزی: تأمین ارز واردات در مدت ۳ ماه از ۱۲.۳ میلیارد دلار گذشت
سرخط خبرها

آمادگی ایران برای اعزام ۱۰۰ هزار نفر نیروی کار به ارمنستان

  • کد خبر: ۱۸۳۸۵۶
  • ۲۱ شهريور ۱۴۰۲ - ۱۳:۴۶
آمادگی ایران برای اعزام ۱۰۰ هزار نفر نیروی کار به ارمنستان
در راستای سفر وزیر کار به ارمنستان و به منظور اجرای توافقات به عمل آمده با مقامات این کشور، نشست مشترک دو کشور با هدف تامین ۱۰۰ هزار نیروی کار مورد نیاز کشور ارمنستان و تسریع و تسهیل در اعزام نیروی کار ایرانی برگزار شد.

به گزارش شهرآرانیوز، به منظور اجرایی کردن توافقات به دست آمده با مقامات کشور ارمنستان برای تامین ۱۰۰ هزار نیروی کار مورد نیاز این کشور که در سفر وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی به ارمنستان در اسفندماه سال گذشته صورت گرفت، نشست مشترک معاون توسعه کارآفرینی و اشتغال وزارت کار با سفیر کشور ارمنستان در ایران جهت تسریع و تسهیل در اعزام نیروی کار ایرانی برگزار شد.

دراین جلسه کریمی بیرانوند - معاون توسعه کارآفرینی و اشتغال وزیر کار بر لزوم چگونگی عملیاتی کردن توافقات به عمل آمده و اعلام ویژگی‌ها و مشخصات نیروی کار مورد نیاز بخش‌های مختلف اقتصادی کشور ارمنستان تاکید کرد و مقرر شد تا سفارت ارمنستان جهت نهایی کردن جزئیات و نیازمندی‌های نیروی کار مورد نیاز خود، استعلام و پیگیری‌های لازم را از وزارت کار متبوع خود به انجام برساند تا در سفر آتی وزیر کار کشور ارمنستان به ایران، زمینه انعقاد تفاهم‌نامه همکاری مشترک در حوزه اعزام نیروی کار مازاد ایرانی فراهم شود.

اسفندماه سال گذشته سیدصولت مرتضوی - وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی به دعوت وزیر کار و امور اجتماعی ارمنستان در صدر هیاتی وارد ایروان شد. دیدار با برخی وزرا و مقامات سیاسی، فرهنگی و اقتصادی ارمنستان و بازدید از مراکز اقتصادی و تجاری این کشور به منظور گفتگو و تبادل‌نظر در خصوص گسترش همکاری‌های دوجانبه از برنامه‌های وزیر کار در این سفر بود. وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی در این دیدار برای راه‌اندازی آموزشگاه‌های فنی‌وحرفه‌ای مشترک و اعزام مربیان توانمند و نیروی کار ماهر به ارمنستان اعلام آمادگی کرد.

موضوع فعال شدن دیپلماسی بازار کار یکی از سیاست‌های محوری دولت سیزدهم و وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی به شمار می‌رود که در گام نخست از کشور‌های ارمنستان، قطر، عراق و عمان آغاز شده است و در این راستا سلسله نشست‌هایی با کشور‌های مذکور در زمینه اعزام نیروی کار برگزار شده است که حمایت و پیگیری وزارت امور خارجه به عنوان آغازگر فرآیند اعزام از طریق مجاری دیپلماتیک به منظور فعال‌سازی اعزام نیروی کار و استفاده از فرصت‌های پیش آمده برای معرفی ظرفیت‌های نیروی کار ایرانی به کشور‌های نیروپذیر مورد تاکید قرار گرفته است.

در روز‌های گذشته نشست هم‌اندیشی و هم افزایی به منظور فعال کردن مقوله اعزام نیروی کار به اروپا با حضور دستیار وزیر امور خارجه و مدیر کل غرب اروپا و مدیر کل دفتر توسعه نهاد‌های اشتغال و هدایت نیروی کار وزارت کار برگزار شد.

در این نشست امید ملک - مدیر کل دفتر توسعه نهاد‌های اشتغال و هدایت نیروی کار وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی اعزام نیروی کار ساده، نیمه ماهر و ماهر مازاد ایرانی و بهره مندی از فرصت‌های شغلی موجود در بازار کار بین الملل را جزو برنامه‌های وزارت کار عنوان و تاکید کرد که اعزام نیروی کار نباید به گونه‌ای صورت پذیرد که منجر به مهاجرت بی بازگشت نیروی کار شود و کسب تجربه، ارزآوری و انتقال دانش را از جمله پیامد‌های مثبت اعزام نیروی کار مازاد به کشور‌های خارجی برشمرد.

مدیر کل دفتر اروپای وزارت امور خارجه نیز با اشاره به سوابق اعزام نیروی کار به کشور‌های اروپایی، اظهار کرد: اعزام نیروی کار نباید منجر به پدیده مهاجرت شود و رعایت ملاحظات سیاسی، امنیتی و اجتماعی در موضوع اعزام ضروری است.

در این نشست مقرر شد تا گزارشی راهبردی از فرآیند اعزام نیروی کار به کشور‌های اروپایی تهیه و به وزارت امور خارجه ارسال شود و وزارت امور خارجه نیز نسبت به ظرفیت‌سنجی و شناسایی نیاز‌های بازار کار کشور‌های اروپایی اقدام کند.

در حال حاضر یکی از بستر‌ها و فرصت‌هایی که دولت‌ها می‌توانند برای نیرو‌های متقاضی کار کشور به ویژه در مورد فارغ التحصیلان دانشگاهی فراهم کنند، امکان اشتغال در خارج از کشور و حضور در بازار‌های کار دیگر کشورهاست. به اعتقاد کارشناسان اعزام نیروی کار دارای مزایایی است که از جمله آن‌ها می‌توان به کاهش بیکاری، ارزآوری و ایجاد تنوع در درآمد کشور به ویژه کاهش وابستگی به درآمد‌های نفتی و استفاده از نیرو‌های ماهر و متخصص اشاره کرد.

براساس این گزارش، از زمان روی کار آمدن دولت سیزدهم دیپلماسی بازار کار فعال شده و در راستای استفاده از فرصت‌های شغلی موجود در بازار کار بین‌الملل، موضوع اعزام نیروی کار مازاد ایرانی به خارج از کشور به شکل ضابطه‌مند در دستور کار وزارت کار قرار گرفته است.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->