مریم باباولدینی، نایب قهرمان کیک‌بوکسینگ جهان درگذشت + علت فوت دختران هاکیِ ایران، نایب‌قهرمان آسیا اوسمار ویرا و کیکه سانچز فلورس گزینه سرمربیگری استقلال| بازی با اسم‌ها برای مقابله با تجمع؟! بلاتکلیف مثل تیم قلعه نویی | دفاع شکننده و خط حمله نابسامان میلاد محمدی ضعیف‌ترین بازیکن ایران مقابل قطر نتیجه و فیلم خلاصه بازی فرانسه و اسپانیا در لیگ ملت‌های اروپا(۱۵ خرداد ۱۴۰۴)| زیباترین ماراتون سال! نتیجه بازی ایران و قطر در مقدماتی جام جهانی+ ویدیو گل(۱۵ خرداد ۱۴۰۴)| شکست زشت! ویدیو| خلاصه بازی ایران و قطر در مقدماتی جام جهانی(۱۵ خرداد ۱۴۰۴) برگزاری مسابقات تنیس جایزه بزرگ هزار امتیازی آقایان کشور در مشهد از فردا (۱۶ خرداد ۱۴۰۴) توافق کنعانی زادگان با پرسپولیس برای تمدید قرارداد حذف مرادمند و نیک‌نفس از استقلال! نارضایتی هواداران استقلال از عملکرد جویباری قایدی ۳ هفته دور از میادین دعوت از ۲۸ بازیکن به سومین اردوی تیم ملی فوتبال بانوان تاج: از وضعیت فعلی داوری راضی نیستم رامین رضاییان با استقلال تمدید خواهد کرد؟ والیبال ایران قهرمان جام کاوا شد مذاکرات استقلال با گولیسیانی مثبت است النصر به دنبال هم بازی طارمی
سرخط خبرها

وطن‌خواه: چرا بازی پرسپولیس در تبریز یا اصفهان برگزار نشد؟

  • کد خبر: ۱۸۵۲۴۷
  • ۳۰ شهريور ۱۴۰۲ - ۰۸:۴۹
وطن‌خواه: چرا بازی پرسپولیس در تبریز یا اصفهان برگزار نشد؟
رضا وطن‌خواه پیشکسوت باشگاه پرسپولیس معتقد است که بازی پرسپولیس و النصر می‌توانست در شهر دیگری برگزار شود.
رضا حمیدی
خبرنگار رضا حمیدی

گروه ورزش|شهرآرانیوز، رضا وطن‌خواه، پیشکسوت باشگاه پرسپولیس از شیوه استقبال از رونالدو انتقاد کرده است. وطن‌خواه که خود در دوران بازی بار‌ها با بازیکنان بزرگ جهان مواجه شده بود، درباره ماجرا‌های حضور رونالدو در ایران می‌گوید: «آن زمان که ما با تیم‌های بزرگ بازی می‌کردیم  فقط به ستاره‌های‌شان احترام می‌گذاشتیم، اما برای تماشاچی‌ها دیگر حضور چنین بازیکنانی در ایران عادی شده بود. در آن زمان معمولاً هر ماه یا هر دو ماه یک بار با تیم‌های بزرگ بازی انجام می‌دادیم. با آرسنال، چلسی، منچستریونایتد، کروزیرو و... بازی کردیم و تقابل با ستاره‌های بزرگ دنیا برایمان عادی شده بود و اتفاقاتی از این دست که در زمان ورود رونالدو رخ داد، نمی‌افتاد. امیدوارم با تکرار چنین بازی‌هایی تقابل با بازیکنان بزرگ هم برای ما عادی شود.»

وطن‌خواه معتقد است که بازی پرسپولیس و النصر می‌توانست درورزشگاهی جز آزادی برگزار شود. پیشکسوت پرسپولیس در این باره گفت: «چرا باید بازی پرسپولیس مقابل النصر حتماً در ورزشگاه آزادی برگزار شود؟ چه اتفاقی می‌افتاد اگر ورزشگاه شهر دیگری مثل تبریز، اصفهان یا اهواز را معرفی می‌کردند؟ همه این شهر‌ها متعلق به ایران است و در این ورزشگاه آزادی چه لزومی داشت که بازی حتماً در آنجا برگزار شود؟»

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->