متوقف شدن نشست خبری ترامپ هنگام تکرار ادعاهای تهدیدآمیز علیه ایران+فیلم مقدمه‌چینی ترامپ برای اخراج رئیس بانک مرکزی آمریکا واکنش سخنگوی کاخ کرملین به پیام رهبر معظم انقلاب به پوتین جزئیات گفت‌وگو ۳ساعته عراقچی و لاوروف در مسکو دستور اخراج جدید آمریکا به پناهجویان افغان ویتکاف: هدف ما حل دیپلماتیک موضوع هسته‌ای ایران است آیت‌الله علم‌الهدی: کشور را به مذاکره شرطی نکنیم | ارتش انقلابی محور اقتدار نظام است امیر سرتیپ امان‌اللهی: تجهیزات مورد نیاز یگان‌های مسلح با تکیه بر توانمندی داخلی تأمین می‌شود لاوروف: با ایران در موضوع برجام موضع یکسانی داریم فرمانده لشکر ۷۷ پیروز ثامن‌الائمه(ع): نیروهای مسلح آمادگی لازم برای مقابله با هر تهدید را دارند وزیر اطلاعات: در جریان مذاکره باید از خوش‌بینی‌ها و بدبینی‌های افراطی پرهیز کنیم دیدار اسرائیلی‌ها در پاریس با ویتکاف استاندار خراسان رضوی: ارتش جمهوری اسلامی ایران، ارتشی مستقل، مقتدر، مردمی و متعهد به ارزش‌های انقلاب اسلامی است زائر ایرانی بازداشت شده در عربستان آزاد شد (۲۹ فروردین ۱۴۰۴) سرتیم عملیاتی گروهک تروریستی جیش‌الظلم به هلاکت رسید (۲۹ فروردین ۱۴۰۴) بمباران بندر نفتی رأس عیسی در یمن ۳۸ شهید و ده‌ها زخمی برجای گذاشت (۲۹ فروردین ۱۴۰۴) عراقچی: شنبه باجدیت در مذاکرات حاضر می‌شویم پزشکیان در مراسم رژه روز ارتش: باوجود ارتش، باقدرت مواضع خود را بیان می‌کنیم برگزاری مراسم رژه روز ارتش با حضور رئیس جمهور + فیلم (۲۹ فروردین ۱۴۰۴) مراسم رژه روز ارتش در مشهد برگزار شد+ فیلم (۲۹ فروردین ۱۴۰۴) + ویدئو در دیدار شاهزاده سعودی با رهبر معظم انقلاب چه گذشت؟ | روایت عضو دفتر حفظ و نشر آثار حضرت آیت‌الله خامنه‌ای گزارش وزیر دفاع عربستان از دیدار با مقامات ایران و سفر به تهران ترامپ: ایران خواستار مذاکره است | من نمی‌خواهم به ایران آسیب بزنم گزارش عراقچی از سفر به روسیه و دیدار با پوتین (۲۸ فروردین ۱۴۰۴) بیانیه وزارت خارجه عمان درباره تغییر محل مذاکرات ایران و آمریکا عراقچی پیام رهبر معظم انقلاب را به پوتین رساند+ویدئو
سرخط خبرها

سخنگوی دولت: در دوره‌ای عمدا برای دوری از فرهنگ به سیاست خارجی اولویت داده شد | رویکرد آموزشی از «سند ۲۰۳۰» به «مسجد» تغییر کرده است

  • کد خبر: ۱۸۵۳۳۶
  • ۳۰ شهريور ۱۴۰۲ - ۱۲:۳۱
سخنگوی دولت: در دوره‌ای عمدا برای دوری از فرهنگ به سیاست خارجی اولویت داده شد | رویکرد آموزشی از «سند ۲۰۳۰» به «مسجد» تغییر کرده است
سخنگو و دبیر هیأت دولت گفت: حجاب نماد همیشگی تعظیم شعائر اسلامی در قالبی مردمی است و دولت‌های غربی از نقش‌آفرینی زنان تحصیل‌کرده باحجاب در اجتماع واهمه دارند.

به گزارش شهرآرانیوز علی بهادری جهرمی در اجلاس بانوان بسیج طلاب کشور به عدالت محوری دولت سیزدهم به عنوان یکی از اصلی‌ترین شاخصه‌های تفکر اسلامی اشاره کرد و گفت که همچنین مردمی بودن به عنوان رکن عملیاتی و اجرایی این گفتمان و راهبرد اصلی دولت انتخاب شده است.

او با تأکید بر واهمه دولت‌های غربی از اسلام و شعائر اسلامی، با ذکر مثالی گفت: حجاب نماد همیشگی تعظیم شعائر اسلامی در قالبی مردمی است و دلیل ترس و مبارزه غرب با حجاب این که از عمق نفوذ تفکر اسلامی و انقلابی از طریق حجاب که یک گفتمان پیش‌برنده است، جلوگیری کند. دلیل مخالفت غرب با تحصیل محجبه‌ها نیز همین است که از حضور بانوان تحصیل کرده با حجاب در اجتماع و نقش‌آفرینی آن‌ها در عرصه‌های مختلف علمی، اجتماعی، سیاسی، ورزشی و مانند این‌ها، واهمه دارد.

سخنگوی دولت اظهارداشت: دولت سیزدهم در شرایطی که در اوج تهاجم فرهنگی غرب بود، شروع به کار کرد و در چنین شرایطی سیاست فرهنگی در دوره پیشین رهاسازی و واسپاری بی‌ضابطه حوزه فرهنگ و یک بی‌توجهی عمدی بود. اینکه مقام ارشد دولتی سابق می‌گفت دولت مسئول بهشت رفتن مردم نیست را نباید ساده در نظر گرفت؛ این نمادی از بی‌توجهی به عرصه فرهنگ بود.

بهادری جهرمی ادامه داد: اساساً مزیت جمهوری اسلامی ایران عمق راهبردی و تاثیرگذاری فرهنگی آن بوده، ولی در یک دوره‌ای عمداً برای اینکه از فرهنگ فاصله بگیریم و کمتر به آن توجه شود، یک اولویت‌بخشی کاریکاتوری به حوزه سیاست خارجی داده شد و آنجایی هم که در حوزه‌های فرهنگی ورود می‌کرد، به اسناد خارجی مانند سند ۲۰۳۰ که سعی بر تحمیل فرهنگ غربی به همه جای جهان دارد، می‌پرداخت.

وی اضافه کرد: تاثیرگذاری در حوزه فرهنگ در بلند مدت رخ می‌دهد و نتایج سوء عملکرد‌ها در حوزه فرهنگ در دهه ۹۰، امروز نمایان شده و در سال‌های آینده باید توجه مضاعفی به حوزه فرهنگ شود.

سخنگوی دولت در تشریح اقدامات و رویکرد‌های فرهنگی دولت سیزدهم، خاطرنشان کرد: مهم‌ترین و نخستین اقدام فرهنگی دولت، تغییر و تبدیل فرهنگ به عنوان یکی از مسائل اصلی دولت بود. در گام بعد، به سمت مسئولیت‌پذیری دولت برای ساماندهی فضای مجازی و ایجاد زیرساخت در شبکه ملی اطلاعات رفتیم. دولت سیزدهم رویکرد‌های فرهنگی و آموزشی کشور را از محوریت سند ۲۰۳۰ به رویکرد‌های بومی و ملی تغییر داده و مسجد را به عنوان مرکز فعالیت‌های مردمی و فرهنگی مورد توجه قرار داده است.

بهادری جهرمی افزود: دولت سیزدهم در جهت عدالت فرهنگی و حرکت به سمت تأمین نیاز‌های فرهنگی در استان‌ها و مناطق دوردست، برنامه‌ریزی کرده است. دولت سیزدهم همچنین در راستای تقویت زیرساخت‌های عرصه فرهنگ همچون توسعه و تجهیز کتابخانه‌های عمومی و خودکفایی در تولید کاغذ اهتمام جدی ورزید. فعال‌سازی شورای فرهنگ عمومی کشور در جهت ارتقای پوشش و مد و لباس و تلاش برای اصلاح الگوی مصرف از دیگر اقدامات فرهنگی دولت سیزدهم بوده است.

وی خاطرنشان کرد: در زمان شروع به کار دولت، حفظ جان مردم از طریق واکسیناسیون گسترده برای مقابله با همه‌گیری کرونا در اولویت بود تا آمار‌های فاجعه‌باری مانند فوت ۷۰۹ نفر در یک روز، تکرار نشوند. پس از کنترل همه‌گیری کرونا، اولویت دولت حل مشکلات اقتصادی و معیشتی بود، ولی با وجود همه این‌ها، دولت حوزه فرهنگ را نادیده نگرفت و به اصطلاح فرهنگ را فدای اقتصاد نکرد.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->