امیر حسین رستمی: دقیقه ۹۰ به لیسانسه‌ها اضافه شدم روزنامه خراسان در فهرست میراث منقول ملی ثبت شد واکنش تهیه‌کننده سووشون به تاخیر در پخش قسمت چهارم این سریال «کارناوال» هم به جمع برنامه‌های توقیفی پیوست مدیر عالی حرم مطهر رضوی در بازدید از شهرآرا مطرح کرد: شهرآرا؛ صدای شهر امام رضا (ع) در سطح ملی و فراملی + فیلم جیمز کامرون: ساخت «آواتار» برای پول نبود پیام تبریک رئیس سازمان صداوسیما به مناسبت روز خبرنگار جدیدترین خبر سلامتی اکبر عبدی از زبان خودش (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) بازیگر سریال «خاندان اژدها» به «جنگ ستارگان» پیوست زمان پخش سریال عملیات مهندسی + تیزر اجرای یک تئاتر توسط کانون پرورش فکری کودکان در عراق «رویاشهر» ۲۰ میلیاردی شد فیلم مرد عینکی امشب (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) در «هفت» نقد می‌شود پیام قالیباف به مناسبت روز خبرنگار | مجلس برای تصویب لوایح دولت در حمایت از خبرنگاران آمادگی دارد آخرین وضعیت سلامتی اکبر عبدی از زبان دخترش خبرنگاری دل می‌خواهد ده‌نمکی: اکبر عبدی بزودی مرخص می‌شود خبرنگاران، حافظان حافظه جمعی یک ملت هستند پیام شهردار مشهد به مناسبت ۱۷ مرداد، روز خبرنگار خبرنگار، صدای حقیقت؛ از خیابان‌های وطن تا ویرانه‌های غزه
سرخط خبرها

نمایشگاه تخصصی کتب حوزوی و معارف اسلامی در مشهد گشایش یافت

  • کد خبر: ۱۸۵۳۴۷
  • ۳۰ شهريور ۱۴۰۲ - ۱۳:۵۳
نمایشگاه تخصصی کتب حوزوی و معارف اسلامی در مشهد گشایش یافت
هشتمین نمایشگاه تخصصی کتب حوزوی و معارف اسلامی حوزه علمیه خراسان روز پنجشنبه با حضور جمعی از ناشران معتبر سراسر کشور و نمایندگان ناشرانی از عراق، لبنان و مصر در مجتمع حوزوی آیت الله هاشمی شاهرودی (ره) مشهد گشایش یافت.

به گزارش شهرآرانیوز؛ مسئول برگزاری هشتمین نمایشگاه تخصصی کتب حوزوی و معارف اسلامی حوزه علمیه خراسان در حاشیه برپایی این نمایشگاه به خبرنگار ایرنا گفت: در این نمایشگاه بیش از ۱۴۰ ناشر معتبر از سراسر کشور حضور داشته و بیش از ۱۴ هزار عنوان کتاب در ۹ غرفه عرضه شده است.

حجت الاسلام سید محسن میرزاده افزود: در این نمایشگاه علاوه بر تخفیف ۱۰ درصدی، بن کارت الکترونیک حمایتی ویژه استادان، طلاب و پژوهشگران ارائه و کتب و نوشت افزار ایرانی اسلامی نیز عرضه می‌شود.

وی با اشاره به برگزاری برنامه‌های علمی و کارگاه‌های مختلف نویسندگی، مقاله نویسی، تندخوانی و تقویت حافظه در حاشیه برپایی نمایشگاه مزبور ادامه داد: از مسوولان مدارس علمیه برای حضور در این نمایشگاه برای بهره مندی طلاب از کتب و محتوا‌های روز دعوت می‌شود.

دبیر شورای عالی حوزه علمیه خراسان و امام جمعه موقت مشهد نیز در جریان افتتاح این نمایشگاه بر پویایی این نمایشگاه تاکید کرد و ایجاد عرصه‌ای برای سهولت دسترسی افراد علاقمند و اهل مطالعه به ویژه طلاب و دانشجویان را امری مهم و ضروری دانست.

حجت الاسلام و المسلمین محمدباقر فرزانه افزود: طلبه و دانشجو آینده کشور را رقم می‌زند، لذا ترغیب نسبت به کتابخوانی برای آنان بسیار مهم است و برپایی این نمایشگاه تخصصی در این زمینه اقدامی موثر به شمار می‌رود.

هشتمین نمایشگاه تخصصی کتب حوزوی و معارف اسلامی حوزه علمیه خراسان از ۳۰ شهریور ماه تا هفتم مهرماه سال جاری از ساعت ۸:۳۰ تا ۱۷ در مجتمع حوزوی آیت الله هاشمی شاهرودی (ره) ادامه دارد.

بانوان می‌توانند در روز‌های یکم و چهارم مهرماه از این نمایشگاه بازدید کنند.



نخستین نمایشگاه تخصصی کتب حوزوی و معارف اسلامی حوزه علمیه خراسان سال ۱۳۹۴ با حضور ۲۰ ناشر برگزار شد.

حوزه علمیه خراسان با هزار و ۲۰۰ سال قدمت و حدود ۴۰ هزار طلبه در حال آموزش در ۱۴۶ مدرسه علمیه تحت نظر ۲ هزار استاد، پس از حوزه علمیه قم دومین مرکز حوزوی ایران است. هم اکنون بیش از ۴۰ جلسه درس خارج و ۴۰۰ جلسه درس سطوح عالی در حوزه علمیه خراسان برقرار است.

حوزه علمیه خراسان، مدارس علمیه استان‌های خراسان رضوی، خراسان شمالی و خراسان جنوبی را زیر پوشش دارد.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->