دستگیری عامل اسیدپاشی به رییس شورای شهر «درود» خراسان رضوی زندگی سالم با سلامت روان | گذری کوتاه بر مفهوم سلامت روان از منظر روانشناختی، جامعه شناسی، پزشکی و دینی آیا میزان مهریه کاهش می‌یابد؟ پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (جمعه، ۱۸ مهرماه ۱۴۰۴) | دمای مشهد امروز به ۳۱ درجه می‌رسد پیش‌بینی بارش باران و رعد و برق در برخی مناطق (۱۸ مهر ۱۴۰۴) شیدایی: آمادگی برای بحران ها، هدف مسابقات عملیاتی دوام ثامن نخستین شاخص توسعه کشور، آموزش و پرورش است | سخت‌ترین دوره تحصیلی، دوره ابتدایی است زمان پرداخت معوقات متناسب سازی حقوق بازنشستگان اعلام شد (مهرماه ۱۴۰۴) پایان مأموریت دزد «ضبط و آچار» در خیابان‌های مشهد (۱۷ مهر ۱۴۰۴) کاظمی عنوان کرد: افزایش ۶۷ درصدی بودجه آموزش و پرورش در سال ۱۴۰۴ خبر جدید در خصوص واریز معوقات حقوق بالای ۲۰ میلیون تومان بازنشستگان تأمین اجتماعی (۱۷ مهرماه ۱۴۰۴) صدور هشدار سطح زرد هواشناسی خراسان رضوی در پی پیش‌بینی افزایش شدت وزش باد (پنجشنبه، ۱۷ مهر ۱۴۰۴) شرایط بهره‌برداری مادران شاغل از کاهش سن بازنشستگی چگونه است؟ ناگفته‌های رئیس سازمان بهزیستی از جنگ ۱۲ روزه | روایت اعلام آمادگی ۲۲ هزار پزشک متخصص برای خدمت رایگان در عرض ۲۴ ساعت! درباره مجله «پست و تلگراف» که توسط اداره پست ایران منتشر شده است | اولین نشریه اداراتی ایران مددجویان در راه خانه بخت | آیین اهدای ۳۱۳ سری جهیزیه به زوجین تحت پوشش بهزیستی در خراسان رضوی برگزار شد آیا کودک بدغذا به مکمل نیاز دارد؟ چرا نباید چایی را دوباره گرم کرد؟ شهادت مأمور پلیس مواد مخدر در جاده زاهدان _ نهبندان + (۱۷ مهر ۱۴۰۴) معوقات بیمه تکمیلی بازنشستگان تأمین‌اجتماعی چه‌زمانی پرداخت می‌شود؟ پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (پنجشنبه، ۱۷ مهرماه ۱۴۰۴) | فعلاً خبری از بارش باران نیست نقش کلیدی ژنتیک در درمان کودکان ناکامی در استفاده از موتورسیکلت‌های برقی در ناوگان پستی خراسان رضوی پیش‌بینی هواشناسی کشور (۱۷ مهر ۱۴۰۴) | ورود سامانه بارشی به کشور در اوایل هفته آینده مشهد ۱۰۰۰ پرستار کم دارد | کمبود ۴۰ درصدی پرستار در مراکز درمانی شهر رئیس سازمان بهزیستی کشور: مدارس، کانون جدید فرهنگی و اجتماعی محلات می‌شوند | طرح «سلام»، مقدمه خدمات جدید به اقشار مختلف مردم تشریح اولویت‌های سازمان تأمین اجتماعی | طرح‌هایی برای عبور از ناترازی و توازن مالی در حال اجراست گلایه از  صف‌های طولانی ام آرآی در مشهد  | فقط ۱۹ دستگاه برای چند میلیون نفر هر دمنوشی درمان نیست | هشدار پزشک طب سنتی درباره مصرف خودسرانه دارو‌های گیاهی
سرخط خبرها

قتل مرد همسایه به دلیل تعرض جنسی در تهران

  • کد خبر: ۱۸۵۳۶۴
  • ۳۰ شهريور ۱۴۰۲ - ۱۴:۱۴
قتل مرد همسایه به دلیل تعرض جنسی در تهران
مردی که متهم است در یک انتقام‌گیری خشن فردی را که با همسرش رابطه داشته به قتل رسانده، دوباره محاکمه می‌شود.

به گزارش شهرآرانیوز، متهم اعتراف کرده بود با همکاری همسرش مهسا مرتکب قتل شده است، اما دفاعیات وکیل مدافع او و گفته‌های اولیای دم باعث شد حکم قصاص علیه مهسا صادر شود. حالا با اعتراض مهسا به رأی صادره، او و شوهرش دوباره پای میز محاکمه می‌روند.

جسم بی‌جان مرد قربانی به نام فرید دو سال قبل در ماشینش پیدا شد. بررسی‌های ماموران نشان داد زنی به نام مهسا با فرید رابطه داشته است. به این ترتیب ماموران سراغ مهسا رفتند. مهسا اعتراف کرد همسرش پژمان، فرید را کشته است.

با بازداشت پژمان، او تحت بازجویی قرار گرفت و گفت: من همه روز کار می‌کردم تا همسر و دو فرزندم در رفاه و آسایش باشند. وقتی من خانه نبودم همسرم از فرید که همسایه ما بود کمک می‌گرفت تا او و بچه‌ها را به مدرسه یا برای خرید ببرد. من خودم اجازه این کار را داده بودم، چون فرید کارش مسافرکشی بود و من فکر کردم حالا که همسایه ماست آدم مطمئنی برای این کار است. تا اینکه یک شب حدود چهار صبح بیدار شدم و دیدم همسرم در حال پیام دادن است. تعجب کردم و پرسیدم چه کسی است گفت با خواهرم صحبت می‌کنم. من به رفتار همسرم شک کردم و صبح با خواهرش تماس گرفتم، اما او گفت خبری از مهسا ندارد و پیامی هم از او دریافت نکرده است. وقتی به خانه برگشتم به همسرم گفتم واقعیت را بگوید و او اعتراف کرد با فرید رابطه دارد. همسرم گفت فرید به او هشت بار تجاوز و او را تهدید کرده اگر به این رابطه ادامه ندهد آبرویش را می‌برد.

متهم ادامه داد: من چند بار تصمیم گرفتم خودم را بکشم، چون نمی‌توانستم این رسوایی را تحمل کنم؛ اما همسرم نجاتم داد. بعد قرار شد هر دو با هم خودکشی کنیم، اما دلم برای بچه‌هایم سوخت. در نهایت به پیشنهاد همسرم قرار شد فرید را بکشیم. او با فرید قرار گذاشت. ما سوار ماشین فرید شدیم، همسرم از پشت طناب را انداخت و او را در حالت خفگی قرار داد و بعد من ضربات چاقو را زدم.

با پایان گفته‌های متهم و صدور کیفرخواست برای او، پرونده به منظور رسیدگی به دادگاه کیفری استان تهران ارسال شد.

در جلسه رسیدگی که در شعبه ۱۳ دادگاه کیفری استان تهران برگزار شد ابتدا اولیای دم درخواست قصاص کردند و سپس پژمان در جایگاه حاضر شد او یک بار دیگر اظهاراتش را تکرار کرد و گفت: راهی به‌جز قتل برایم باقی نمانده بود، همسرم پیشنهاد قتل را داد و کمک کرد که فرید را بکشیم. او طناب را دور گردن فرید انداخت. فرید سعی می‌کرد خودش را نجات دهد و خیلی فشار می‌آورد، اما ما او را کشتیم.

سپس مهسا در جایگاه قرار گرفت. او گفت: من مورد تجاوز قرار گرفتم و فرید از من سوءاستفاده می‌کرد. او من را وادار می‌کرد به خواسته‌اش تن بدهم. من هم برای اینکه خلاص شوم با همسرم همدستی کردم.

سپس وکیل پژمان در جایگاه حاضر شد. او گفت: موکل من قاتل نیست. به گفته مهسا او طناب دور گردن مقتول انداخته و حدود دو تا سه دقیقه نگه داشته است، این فرد اگر ورزشکار هم بود دوام نمی‌آورد؛ بنابراین قبل از زدن ضربات چاقو او جان باخته و مهسا قاتل است.

در ادامه دو نفر از اولیای دم از جا برخاستند و درخواست قصاص مهسا را مطرح کردند و گفتند حرف‌های وکیل، آن‌ها را قانع کرده که مهسا قاتل است و درخواست قصاص دارند.

در پایان قضات وارد شور شدند و مهسا را به قصاص محکوم کردند. اما رأی صادره مورد اعتراض مهسا قرار گرفت و دیوان عالی کشور حکم قصاص را نقض کرد و خواستار تحقیقات بیشتر درباره علت دقیق مرگ مقتول شد. به این ترتیب این زن و شوهر باز هم پای میز محاکمه می‌روند.

منبع: اعتماد

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->