تداوم بارش در غرب، مرکز و شمال کشور (۱۴ اردیبهشت ۱۴۰۴) پشت پرده درمان‌های تزریقی مفصلی دست بند پلیس مشهد به ساکن خانه مرموز روند نگران‌کننده چاقی در کودکان و نوجوانان هشدار درباره آمپول مونجارو | داروی لاغری تقلبی علت بیماری کبد چرب سبک زندگی نیست سهم ۵۵ درصدی سزارین از زایمان‌ها در کشور با رأی قضات دادگاه کیفری، عاملان قتل زن مسافر محکوم شدند | حبس و چوبه دار در انتظار ۲ برادر راز جنایت در شهر گلبهار خراسان رضوی فاش شد | همسرکشی با گرز به خاطر تحقیر و سند ۱۰ میلیاردی آتش‌سوزی مهیب در نظرآباد کرج مهار شد + فیلم (۱۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) طوفان برق مناطق استان البرز را قطع کرد (۱۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) آماده باش پایگاه‌های امداد و نجات تهران و البرز در پی زلزله کرج (۱۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) مدارس کدام شهر‌های خوزستان فردا (یکشنبه ۱۴ اردیبهشت ۱۴۰۴) تعطیل است؟ هجوم طوفان تندری به تهران + فیلم (۱۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) هویت ۱۰ جان‌باخته دیگر حادثه انفجار بندر رجایی مشخص شد + اسامی زلزله نسبتا شدید کرج را لرزاند (۱۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) آزادسازی ۴ هکتار از اراضی کشاورزی در مشهد (۱۳ اردیبهشت ۱۴٠۴) افزایش نگران کننده گردن درد در کشور فرونشست در دل مشهد، دومین کلان‌شهر ایران | بحران خاموشِ زمین در خراسان رضوی قتل جوان ۳۶ ساله در میدان تره‌بار (۱۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) تشکیل قرارگاه مدیریت امنیت روانی در جامعه یک ایرانی در شلیک مرزبانی آذربایجان کشته شد زمان انتشار کلید اولیه کنکور ۱۴۰۴ اعلام شد | متقاضیان سؤالاتشان را از طریق سیستم پاسخگویی الکترونیکی بپرسند لیست ۱۴ تایی دارو‌های ممنوعه سفر حج (۱۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) ویزیت رایگان کودکان دارای ناهنجاری مادرزادی در بجنورد (۱۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) سرایداران مدارس هم رتبه‌بندی می‌شوند | صدور احکام و امتیازات از اول مهر ۱۴۰۴ جزئیات ثبت نام آزمون استخدامی آموزش و پرورش ۱۴۰۴ اعلام شد + زمان‌بندی سارقان گوشی دانشجوی دانشگاه شهید بهشتی تهران دستگیر شدند (۱۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) حدود ۵۲ هزار نفر با طرح مهرآموز، حامی ایتام شدند شکارچیان غیرمجاز در بند قانون افتادند | دستگیری عاملان شهادت محیط‌بان گلستانی پیش‌بینی هوای مکه و مدینه هنگام سفر ایرانی‌ها | گرمای شدید در مسیر عربستان
سرخط خبرها

مرد قاتل با جسد تکه تکه شده همسرش از مشهد به تهران سفر کرد

  • کد خبر: ۱۸۶۴۱۶
  • ۰۸ مهر ۱۴۰۲ - ۱۰:۱۴
  • ۱
مرد قاتل با جسد تکه تکه شده همسرش از مشهد به تهران سفر کرد
مردی که اواسط هفته گذشته همسرش را در مشهد کشت، با چمدانی که جسد در آن بود به ستاد فرماندهی پلیس کشور رفت و خود را معرفی کرد.

به گزارش شهرآرانیوز، مردی که چمدان بزرگ و مشکی رنگی همراه خود داشت بعدازظهر پنجشنبه شش مهرماه جاری جلوی در ورودی ستاد فرماندهی نیروی انتظامی کشور در میدان عطار تهران رفت و خود را به عنوان مردی همسرکش معرفی کرد.

مرد جوان که حرف‌هایش عجیب به نظر می‌رسید به دژبانان ستاد فراجا گفت: من زنم را کشته‌ام و الان جسد همراهم است و آن را در چمدان گذاشته‌ام.

ماموران هنوز حرف‌های مرد جوان را کاملا باور نکرده بودند؛ اما او بر گفته خود پا فشاری کرد و با اصرار گفت جسد زنش در چمدان همراهش است، باید او را بازداشت کنند.

ماموران که همچنان در شوک و تعجب بودند بعد از باز کردن چمدان، با چیزی فجیع‌تر از آنچه که مرد جوان گفته بود روبرو شدند. تکه‌های جسد زنی که شامل سر، نیم‌تنه و دست‌ها و پا‌ها بود، در چمدان قرار داشت و هر کدام از این اعضای بریده شده داخل نایلون‌های مشکی بود. به همین دلیل ماموران این مرد را بازداشت کردند و به کلانتری ۱۴۵ ونک تحویل داند.

مدت کوتاهی پس از آن بازپرس ناصری، متخصصان پزشکی قانونی، کارشناسان تشخیص هویت و تیمی از ماموران اداره دهم پلیس آگاهی به کلانتری ونک رفتند و تحقیق از متهم را آغاز کردند.

این مرد گفت: ما اصالتمان خوزستانی است و با همسرم که از اقوامم بود و خانواده هردویمان در مشهد زندگی می‌کردند، ازدواج کردم و ما فرزند ۵ ساله داریم. خودم کارمند آژانس هواپیمایی هستم. من و زنم یک سال و نیم با هم اختلاف داشتیم. از مدتی قبل اختلافمان بیشتر شد و درگیریمان زیاد بود، ماجرا تا جایی ادامه پیدا کرد که همسرم به من خیانت کرد، به همین دلیل موضوع را از خودش پرسیدم که انکار کرد. بعد از اینکه ماجرا را فهمیدم بیشتر جستجو کردم و چند تا از فیلم‌های خیانتش را پیدا کردم، اما او همچنان زیر بار نمی‌رفت. دست آخر سه شنبه هفته گذشته بچه را خانه مادرزنم گذاشتم و با همسرم در خانه‌مان که در مشهد است تنها شدیم. باز هم جرو بحثمان شد و آن موقع بود که با دستان خودم او را خفه کردم. بعد جسد را در حمام خانه تکه تکه کردم. جسد را ۱۱ تکه کردم و در نایلون مشکی گذاشتم و روده‌ها و بخشی از جسد را که دردسر بیشتری داشت در سطل زباله سطح شهر مشهد انداختم.

این متهم ادامه داد: بعد از آن، چون بیشتر فامیل‌ها و خانواده خودم در کرج بودند با چمدانی که جسد تکه تکه شده را در آن جاسازی کرد بودم به سمت کرج رفتم. برای این کار از یکی از سرویس‌های اینترنتی ماشین گرفتم، اما با راننده اینترنتی به سمت تهران آمدم و از راننده خواستم که مرا به اداره پلیس برساند. نمی‌دانم چرا راننده اشتباهی مرا برد جلوی ستاد فرماندهی نیروی انتظامی در میدان عطار پیاده کرد. من می‌خواستم خودم را معرفی کنم و به هرحال آنجا هم ماموران پلیس بودند و برایشان اعتراف کردم و جسد را نشانشان دادم.

این متهم در مورد اینکه چرا خود را در مشهد به پلیس معرفی نکرد، گفت:، چون می‌ترسیدم در مشهد ماجرا لو برود، جسد را تکه تکه کرده‌ام. برای همین آن را به تهران آوردم و تسلیم شدم، الان هم پشیمانم که جسد را تکه تکه کرده‌ام.

با بدست آمدن مدارک جرم و اعترافات متهم، این مرد جوان در حال حاضر به اتهام همسرکشی بازداشت است، اما تحقیقات بیشتر و ادامه رسیدگی به این پرونده با توجه به اینکه قتل در خارج از حوزه قضایی تهران اتفاق افتاده است به دادسرای مشهد ارجاع خواهد شد.

منبع: سایت جنایی

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
ا
Iran (Islamic Republic of)
۰۲:۱۲ - ۱۴۰۲/۰۷/۱۲
0
0
هر کاری کرده باید اونرا به خانودش تحویل بدی بعد شاهدین شما کجا هستن وشما حق نداری این کارو بکنی . ادعای اسلامیت هم میکنی؟
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->