راه اندازی ۳۰ اورژانس اجتماعی در کشور | ایجاد بیش از ۵ هزار فرصت شغلی برای جامعه هدف بهزیستی ۶۳ کشته و ۲۹۰ زخمی در سیل مرگبار ایالت پنجاب پاکستان + فیلم (۲۶ تیر ۱۴۰۴) پیگیری برای ثبت جهانی روستای «مارین» (۲۶ تیر ۱۴۰۴) درباره بادکش درمانی که به یکی از رایج ترین روش های درمانی سنتی تبدیل شده است | درمان‌های آرام بخش افزایش اعتبارات حوزه میراث فرهنگی اردبیل (۲۶ تیر ۱۴۰۴) دفترچه سؤالات نوبت دوم کنکور ریاضی و علوم انسانی ۱۴۰۴ منتشر شد + لینک سوالات حق پرستاری مددجویان بهزیستی با اولویت سه دهک اول در حال پیگیری است ویدئو | مسئولیت‌پذیری و اقدام بموقع پرستاران شیرخوارگاه آمنه تهران پیش از بمباران رژیم صهیونیستی سارقان موتورسیکلت‌های تهران دستگیر شدند مستمری‌بگیران زن می‌توانند مستمری همسر خود را نیز دریافت کنند کلاهبرداری که همسر باردارش را روانه زندان کرد پیداشدن پیکرهای بیش از ۶۰ درصد شهدای جنگ ۱۲روزه، توسط نیرو‌های هلال‌احمر واریزی به حساب بازنشستگان صندوق ذخیره فرهنگیان (۲۶ تیر ۱۴۰۴) گرما این بیماری‌ها را تشدید می‌کند ممانعت از پوشش خبری کنکور سراسری ۱۴۰۴ در دانشگاه فردوسی مشهد + فیلم با این صبحانه قند خون خود را پایین بیاورید نقش مادر در تربیت فرزند و اشتباهات رایج مادران ۲ شرور به اتهام درگیری دسته‌جمعی در تهران دستگیر شدند (۲۶ تیر ۱۴۰۴) ابلاغ ۲۴ راهنمای تجویز دارو و پروتکل درمانی ثبت‌نام وام ازدواج فرزندان بازنشستگان با عقدنامه‌های ۱۴۰۲ تا ۱۴۰۴ قابل انجام است + جزئیات آیا لکه‌های سفید روی ناخن‌ها نشانه کم‌خونی است؟ کاهش ۵۲ درصدی طلاق در خانواده‌های دارای چهار فرزند به بالا اعتراض داوطلبان آزمون سمپاد درباره لو رفتن سؤالات آزمون ورودی به کجا رسید؟ چیزی به نام وِیپ ایمن وجود ندارد آیا چای و شکلات تلخ برای سلامت قلب مفیدند؟ دبیر اجرایی خانه کارگر مازندران، دولت باید بدهی سنگین خود به تأمین‌اجتماعی را پرداخت کند پذیرش دانشجوی دکترا در پردیس‌های دانشگاه تهران محدود می‌شود هدایت تحصیلی نهمی‌ها از فردا (۲۷ تیر ۱۴۰۴) آغاز می‌شود + لینک سامانه فواید شیرین یک میوه ترش برای قلب
سرخط خبرها

رئیسی در مراسم سال تحصیلی ۱۴۰۳-۱۴۰۲: دانش‌آموزان از نگاه خود راوی پیشرفت‌های کشور باشند + ویدئو

  • کد خبر: ۱۸۵۴۸۲
  • ۰۱ مهر ۱۴۰۲ - ۰۸:۱۰
رئیسی در مراسم سال تحصیلی ۱۴۰۳-۱۴۰۲: دانش‌آموزان از نگاه خود راوی پیشرفت‌های کشور باشند + ویدئو
رئیس‌جمهور با بیان این‌که «امسال به جای پرسش مهر، قصد دارم پویش مهر را مطرح کنم»، در توضیح آن گفت: کشور ما بعد از پیروزی انقلاب اسلامی پیشرفت‌های بسیاری داشته است. شما دانش‌آموزان در روز‌های اول پیروزی انقلاب نبودید، اما خوب در گذشته چه وضعی داشتیم و الان کجا هستیم و در آینده باید چه مسیری را طی کنیم.

به گزارش شهرآرانیوز، سید ابراهیم رئیسی صبح امروز شنبه در آیین آغاز سال تحصیلی ۱۴۰۳-۱۴۰۲، با حضور در آموزشگاه شهید کمندی شهرستان بهارستان استان تهران، با بیان اینکه آموزش و پرورش ماموریت بسیار مهمی دارد و انجام این ماموریت مهم در دستان توانای مدیران و معلمان است، گفت: محور آموزش و پرورش معلم است؛ معلم علاوه بر آموزش، الگوی علمی و عملی دانش‌آموزان نیز هست.

وی با اشاره به جایگاه رفیع شغل معلمی افزود: معلمان باید قدر جایگاه رفیع خود در امر تعلیم و تربیت را بدانند و با علم‌افزایی و معرفت‌افزایی برای حفظ و ارتقای آن تلاش کنند. معلم همچنین باید تلاش کند الگوی مناسبی برای دانش‌آموزان به‌خصوص در عرصه مهم تعلیم و تربیت باشد.

وی ارتباط بین خانه و مدرسه را از نکات مهم در عرصه آموزش و پرورش برشمرد و اظهار داشت: خانواده‌ها بر اساس اعتماد فرزندان دلبندشان را به مدرسه می‌فرستند، اما به هیچ عنوان نباید رابطه‌شان را با مدرسه، معلم و مدیران قطع کنند. دانش‌آموزان همواره باید احساس کنند میان خانه و مدرسه به عنوان دو مجموعه اثرگذار ارتباط و هماهنگی برقرار است.

رئیس‌جمهور با اشاره به جایگاه مهم خانه و مدرسه و ارتباط و هماهنگی آن‌ها در هویت‌سازی و شخصیت‌بخشی به فرزندان تصریح کرد: مدرسه کانون علم، امید، نشاط و ایمان، مرکز تحول و محور اجرای سند مهم تحول آموزش و پرورش با همت مدیران، معلمان و مربیان است، لذا جایگاه مدارس بسیار با اهمیت و حساس است.

وی با بیان این‌که «امسال به جای پرسش مهر، قصد دارم پویش مهر را مطرح کنم»، در توضیح آن گفت: کشور ما بعد از پیروزی انقلاب اسلامی پیشرفت‌های بسیاری در همه بخش‌ها و مناطق کشور داشته است. شما دانش‌آموزان در روز‌های اول پیروزی انقلاب نبودید، اما خوب است که از وضع گذشته باخبر بشوید و بدانید که چه وضعی داشتیم و الان کجا هستیم و در آینده باید چه مسیری را طی کنیم.

وی افزود: شما دانش‌آموزان برای اینکه بدانید در گذشته کجا بودیم، اکنون در چه جایگاهی هستیم و مسیر آینده کدام است، می‌توانید پیشرفت‌های کشور را به تصویر بکشید. حتماً شهر و روستای شما پیشرفت‌هایی داشته، مجموعه کشور علیرغم همه تهدید‌ها و تحریم‌ها و مشکلاتی که دشمنان برای کشور ایجاد کردند، پیشرفت‌های شگفت‌انگیزی داشته است.

رئیسی ادامه داد: می‌توانیم در کنار اردو‌های راهیان نور برای بازدید از مناطق جنگی، اردو‌های راهیان پیشرفت هم داشته باشیم که دانش‌آموزن و دانشجویان از طرف مدرسه و دانشگاه بروند و پیشرفت‌های کشور را مشاهده کنند و راویان، این پیشرفت‌ها را روایت کنند.

وی تصریح کرد: از دانش‌آموزان می‌خواهم که در این بازدیدها، پیشرفت‌ها را با قلم و بیان خود تصویر کرده و گزارش‌های آن را به مدرسه و معلمان محترم ارائه کنند و در مرحله بعد این گزارش‌ها برای دیگر دانش‌آموزان و والدین و همچنین برای دیگر مدارس به نمایش درآید و سپس در شهر‌ها و استان‌های دیگر و به شکل یک جشنواره در سراسر کشور برگزار شود.

وی خاطرنشان کرد: حتما این گزارشات پویش مهر وقتی با نگاه نوجوانان و جوانان ما تهیه شود، برای همه بسیار دیدنی خواهد بود. شما دانش‌آموزان برای اینکه بدانید قبلا چه وضعیتی داشتیم به والدین و پدربزرگ و مادربزرگ‌های خود مراجعه کنید و از آن‌ها بپرسید که قبلا چه وضعیتی داشتیم و امروز در چه جایگاهی هستیم که به عنوان مثال این مدرسه به سرعت و در مدت کوتاهی برای شما آماده شده است.

 
 
حضور رئیس جمهور در کلاس درس مدرسه و گفتگو صمیمانه با دانش آموزان و معلم

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->