سران ایتالیا و فرانسه با بن‌سلمان درباره ایران تلفنی صحبت کردند (۲۴ خرداد ۱۴۰۴) رئیس‌جمهور ونزوئلا: نتانیاهو هیتلر قرن بیست و یکم است ایران: به زودی حملات شدیدتری به اسرائیل انجام می‌دهیم سفیر ایران در سازمان ملل: پاسخ ایران به اسرائیل قانونی و قاطع خواهد بود حمله اسرائیل به مهرآباد تهران + فیلم (شنبه، ۲۴ خرداد ۱۴۰۴) حمله مجدد ایران به اسرائیل (شنبه، ۲۴ خرداد ۱۴۰۴) + فیلم و عکس | مرحله جدید عملیات وعده صادق ۳ هشدار دادستان خراسان رضوی به فعالان فضای مجازی | مردم فعالیت های مشکوک را گزارش نمایند اختصاصی شهرآرانیوز | واکنش مردم تهران به عملیات موفق وعده صادق ۳ (۲۴ خرداد ۱۴۰۴) جزئیات حمله ایران به اسرائیل از زبان سردار وحیدی: پایگاه‌ نواتیم و تل‌نوف را هدف قرار دادیم اطلاعیه شماره ۲ سپاه پاسداران انقلاب اسلامی درباره «عملیات وعده صادق۳» حمله مجدد اسرائیل به ایران (شنبه، ۲۴ خرداد ۱۴۰۴) + عکس و فیلم رسانه‌ اسرائیلی: موشک‌های ایران تل‌آویو را در شوک فرو برد ۸ پرنده صهیونیستی شکار شد پیام توییتری پزشکیان هم‌زمان با عملیات وعده صادق ۳ در عملیات وعده صادق ۳ چه تعداد موشک به اسرائیل شلیک شد؟ نشست اضطراری شورای امنیت سازمان ملل درباره حمله اسرائیل به ایران آغاز شد | نماینده روسیه: حملات با حمایت فرانسه بود+ ویدئو (۲۳ خرداد ۱۴۰۴) گفت‌وگوی عراقچی با دبیرکل سازمان ملل درباره پاسخ به حمله اسرائیل پیام رئیس شورای عالی استان‌ها در محکومیت حمله جنایتکارانه رژیم صهیونیستی به ایران اطلاعیه سپاه پاسداران انقلاب اسلامی درباره عملیات «وعده صادق۳» پدافند هوایی ایران دو جنگنده اسرائیلی F-35 را ساقط کرد | اسارت خلبان زن بقایی: طرف مقابل کاری کرد که گفتگو بی معنا شد ارامنه ایران حمله رژیم صهیونیستی به کشور را محکوم کردند مقتدایی: خانمان دشمن صهیونیستی را شخم بزنید با حکم فرمانده کل قوا امیر سرلشکر حاتمی فرمانده ارتش جمهوری اسلامی ایران شد تماس تلفنی وزیر خارجه فرانسه با عراقچی | ژان نوئل بارو: حمله اسرائیل یاغی‌گری است کروبی: ایران امروز، با ارادهٔ آهنین ملت، هرگز تسلیم نخواهد شد| انتظار داریم ضربه ای سخت به دشمن وارد شود
سرخط خبرها

به زودی؛ الحاق اسکادران کوثر به نیروی هوایی ارتش جمهوری اسلامی ایران

  • کد خبر: ۱۸۵۵۵۷
  • ۰۱ مهر ۱۴۰۲ - ۱۴:۱۶
به زودی؛ الحاق اسکادران کوثر به نیروی هوایی ارتش جمهوری اسلامی ایران
فرمانده نیروی هوایی ارتش جمهوری اسلامی ایران گفت: یک اسکادران هواپیمای صاعقه ساخته شد و هواپیمای بسیار خوبی است. اکنون نیز ساخت هواپیمای کوثر به عنوان یک جت شکاری و بمب افکن در مراحل پایانی است.

به گزارش شهرآرانیوز، امیر سرتیپ خلبان حمید واحدی، فرمانده نیروی هوایی ارتش صبح امروز (۱ مهر) همزمان با سالگرد عملیات کمان ۹۹ و هفته گرامیداشت دفاع مقدس در برنامه زنده صبح بخیر ایران از پایگاه هوایی شهید لشگری اظهارداشت: نیروی هوایی ارتش در دوران دفاع‌مقدس کارنامه بسیار خوبی از خود بر جای گذاشته است. در تمام عملیات‌های دفاع‌مقدس نیرو‌های هوایی یا نوک پیکان عملیات یا پشتیبان آن بود.

وی با اشاره به سالروز عملیات کمان ۹۹ گفت: در این عملیات بیش از ۳۰۰ فروند هواپیما به پرواز در آمد و ۱۴۰ فروند هواپیما وارد خاک عراق شدند و اهداف مورد نظر را مورد اصابت قرار دادند. همچنین در عملیات الولید (اچ ۳) تیزپروازان نیروی هوایی ارتش با سه بار سوخت‌گیری پایگاه‌های عراق را در غربی‌ترین نقطه این کشور هدف قرار دارند و بیش از ۶۰ فروند هواپیما‌های دشمن روی زمین از بین رفت. همچنین نیروی هوایی ارتش در دوران دفاع مقدس عملیاتی علیه نیروی دریایی صدام انجام داد و باعث شد تا پایان جنگ دیگر نیروی دریایی صدام پا نگیرد. در عملیات مرصاد نیز خلبانان نیروی هوایی در کاری بزرگ جلوی منافقین ایستادگی و راه آن‌ها را سد کردند.

وی با اشاره به روز‌های نخست جنگ تحمیلی گفت: در روز‌های ابتدایی جنگ و پیش از اینکه نیرو‌های مسلح ما انسجام لازم را پیدا کنند، نیروی هوایی ارتش یک تنه مقابل ماشین جنگی صدام ایستادگی کرد و آن‌ها را پشت مرز خوزستان زمین‌گیر کرد. پیش از انقلاب ما در زمینه فنی وابستگی صد در صدی به مستشاران خارجی داشتیم، اما دلیرمردان فنی نیروی هوایی ارتش کار بزرگی کردند و با همت آن‌ها توانستیم هشت سال دفاع مقدس را با افتخار پشت‌سر بگذاریم. امروزه با تکنولوژی روز دنیا مواجه هستیم و در نیروی هوایی ارتش استفاده از علم‌روز، دانشمندان و شرکت‌های دانش‌بنیان به طور گسترده مورد توجه قرارگرفته است. کار‌های بزرگی در این عرصه صورت گرفته تا باعث دلگرمی ملت ایران شوند.

تمام تعمیرات لازم در داخل کشور انجام می‌شود

فرمانده نیروی هوایی ارتش افزود: هواپیما‌های ما متعلق به نسل‌سوم هستند، اما با تغییراتی که دانشمندان نیروی هوایی روی آن‌ها انجام دادند، این هواپیما‌ها به‌روز شده است. ما تغییرات عمده‌ای روی سیستم رادار و سیستم بمب‌افکن هواپیما‌ها انجام دادیم تا هواپیما‌های ما به روز باشد و اکنون نیروی هوایی به طور کامل آماده اجرای دستور فرمانده معظم کل قوا (مدظله‌العالی) برای دفاع از کشور است.

وی به تعمیر کامل هواپیما‌ها در داخل کشور اشاره کرد و اظهارداشت: یکی از افتخارات نیروی هوایی ارتش است که تمام تعمیرات لازم در داخل کشور انجام می‌شود. بازآمد (اورهال) هواپیما کار بسیار سنگینی است و در این فرآیند همه قطعات هواپیما‌ها باز و بررسی می‌شوند تا پس از این فرآیند یک هواپیما نو و آماده به چرخه عملیاتی بازگردد. آماده‌سازی و بازآماد تمام هواپیما‌های نیروی هوایی ارتش توسط کارکنان نیروی هوایی ارتش و صنعتگران وزارت دفاع انجام می‌شود.

اسکادران کوثر به نیروی هوایی ارتش ملحق می‌شود

وی درباره ساخت هواپیما‌های ایرانی گفت: پیش از انقلاب ما اجازه دست‌زدن به هواپیما‌ها نداشتیم و کار فنی ما در حد تعویض قطعات بود. اما امروز ما در نیرو‌های هوایی ارتش و همکارانمان در وزارت دفاع وارد حوزه ساخت هوایپما شده‌اند. یک اسکادران هواپیمای صاعقه ساخته شد و هواپیمای بسیار خوبی است. اکنون نیز ساخت هواپیمای کوثر به عنوان یک جت شکاری و بمب افکن در مراحل پایانی است و در آینده یک اسکادران از این هواپیما به نیروی هوایی ارتش ملحق خواهد شد. امیدواریم روزی تمام خلبانان نیروی هوایی ارتش با هواپیما‌های ایرانی پرواز داشته باشند و چنین روزی دست یافتنی است.

تمام خلبانان نیروی هوایی در داخل کشور آموزش می‌بینند

امیرواحدی درباره روند آموزش در این نیرو اظهارداشت: پیش از انقلاب دانشجویان خلبانی ما در کشور آمریکا یا حتی در اوایل انقلاب در پاکستان دوره آموزشی خود را طی می‌کردند. اکنون افتخار می‌کنیم که صفر تا صد آموزش خلبانان شکاری و بمب‌افکن و همچنین خلبانان هواپیما‌های بدون سرنشین ارتش در داخل کشور و در نیروی هوایی ارتش انجام می‌شود. آمادگی این را داریم تا در آینده دانشجویان خلبانی از خارج کشور داشته باشیم.

او با اشاره به اقدامات نیروی هوایی در حوادث غیر مترقبه و بلا‌های طبیعی گفت: نیروی هوایی برای مردم است و در زمینه بلا‌های طبیعی گاهی پیش از اینکه دستگاه‌های مربوطه درخواست کمک کنند، ما اعلام آمادگی می‌کردیم. در زلزله خوی به سرعت وارد عمل شدیم و هواپیما‌های ما کمک‌رسانی را آغاز کردند همچنین در زمینه کمک به کشور‌های همسایه در زمان بلا‌های طبیعی نیز حضور داشتیم.

وی در پایان به خدمات نیروی هوایی ارتش در راهپیمایی اربعین اشاره کرد و گفت: امسال نیروی هوایی با تمام توان پای کار بود و با تعداد زیادی پرواز، زائران اربعین را از چابهار به اهواز منتقل کرد و همچنین پرواز‌هایی برای آبادان و ایلام انجام دادیم. در زمان بازگشت زائران نیز با هماهنگی ستاد اربعین نیروی هوایی ارتش پل هوایی بین ایلام و تهران برقرار کرد تا زائران از ایلام به تهران منتقل شوند.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->