توضیحات کارگردان «پیرپسر» درباره نقش حسن پورشیرازی در این فیلم الهام پاوه‌نژاد از «شکارگاه» به تاریخ باستان ایران رسید انیمیشن «روبوگوبو» به نمایش خانگی آمد دو انتخاب غیرمنتظره در تولیدات تلویزیونی | سریال شبکه سه را شبکه دو پخش می‌کند! «برو‌ پی کارت» ویژه برنامه‌ای برای کنکوری‌ها عاشورا در قاب هنر معاصر | گزارشی از نمایشگاه «رستاخیز» در نگارخانه رضوان مشهد + فیلم فیلم «پیرپسر» کپی از فیلم «قاتل و وحشی» بوده است؟ | واکنش پسر حمید نعمت‌الله به اکتای براهنی + عکس جایگزین سریال بوعلی سینا از شبکه آی فیلم مشخص شد + زمان پخش و خلاصه داستان سروش صحت با «پل» به جشنواره فیلم فجر می‌رود سریال «وحشی ۲» به زودی منتشر می‌شود + زمان پخش و خلاصه داستان فیلم سینمایی «برای آوا» به جشنواره اسپانیا رسید فیلم کوتاه «شال سیاه» نامزد یک جشنواره آمریکایی شد جشنواره هنرهای تجسمی جوانان ایران فراخوان داد آمازون، «یوسف مصر» را می‌سازد واکنش حمید فرخ‌نژاد به انتقاد حامد بهداد: «من باختم، اما عصبانیم نکن» + فیلم نگاهی به فصل سوم برنامه «از سرگذشت» ماجرای قاچاق فیلم مرد عینکی چه بود؟ برنامه‌های آشپزی تلویزیون برای همدردی با مردم غزه تعلیق شدند اعضای شورای سیاست‌گذاری جشن عکاسان سینمای ایران را بشناسید + اسامی فیلم‌های سینمایی نهمین هفته تابستانی شبکه کودک و امید مشخص شد + زمان پخش
سرخط خبرها

مجموعه داستان «بازگشت کاتب» در کتابفروشی‌ها

  • کد خبر: ۱۸۶۱۸۲
  • ۰۶ مهر ۱۴۰۲ - ۱۱:۵۸
مجموعه داستان «بازگشت کاتب» در کتابفروشی‌ها
مجموعه داستان «بازگشت کاتب» به قلم «علی اکبر والایی» با موضوع سبک زندگی معصومین (ع) به چاپ رسید.

به گزارش شهرآرانیوز؛ مجموعه داستان «بازگشت کاتب» به قلم «علی اکبر والایی» با موضوع سبک زندگی معصومین (ع) به چاپ رسید.

یکی از حساس‌ترین دوره‌ها در زندگی هر فردی نوجوانی است. در دوران نوجوانی انواع تلاطم‌های روحی و عاطفی در ذهن و فکر افراد به وجود می‌آید. در این دوره نیاز به راهنمایی درست و اصولی بیش از همیشه احساس می‌شود. به همین دلیل کتاب‌های نوجوان و موضوعات آن از پیچیدگی خاصی برخوردارند. این پیچیدگی به این دلیل است که این کتاب‌ها نه باید نثری کودکانه داشته باشند و نه محتوای سخت و سنگین و زیاد به دنبال نصیحت و پند و اندرز نباشند.

همواره یکی از دغدغه‌های نویسندگان و پژوهشگران بوده حوزه ادبیات و داستان، نوشتن کتاب‌های مذهبی، به خصوص در مورد معصومین برای نوجوانان است. کتاب‌هایی که مخاطب نوجوان به خوبی بتواند با آن ارتباط برقرار کند و از آن‌ها الگو بگیرد. بدون اینکه شعار مستقیمی داشته باشد و باعث بی‌میلی نوجوان به خواندن این گونه از کتاب‌ها شود.

کتاب «بازگشت کتاب» از جمله مجموعه داستان‌هایی از معصومین است که با نثری روان و نه کودکانه، تمام این نکات ظریف در آن رعایت شده است. این کتاب نوشته «علی اکبر والایی»، پنج داستان کوتاه از زندگی ائمه است. داستان‌هایی از مهربانی، بخشش و محبت معصومین، نسبت به دشمنان‌شان و کسانی که به آن‌ها اهانت کرده‌اند که این مهربانی و بخشش سبب شده که آن‌ها تبدیل به یکی از شیعیان وفادار بشوند و زندگی سیاه گذشته‌شان را کنار بگذارند.

کتاب «بازگشت کتاب» به قلم «علی اکبر والایی» در ۷۸ صفحه و با قیمت ۵۲ هزار تومن توسط انتشارات کتاب جمکران به بازار نشر عرضه شده است.



برشی از کتاب:

سرباز کافر بی توجه به این پاسخ زید قدم به جلو برداشت و پیش آمد. زید وقتی این حالت هجوم را در او، دید شمشیرش را از غلاف بیرون کشید و گفت: «خب حال که این طور شد برای رسیدن به این آب و زنده ماندن باید بجنگی و مشک آب را به سویی انداخت وخود را آماده مبارزه کرد.»
لحظه‌ای بعد صدای چکاچک شمشیر دو سرباز سکوت سنگین دشت را شکست و باری دیگر نبردی بی امان آغاز شد. اندک زمانی نگذشته بود که هردو نفس زنان بر زمین افتادند. سرباز کافر نایی برای از جا برخاستن نداشت زید، اما آهسته آهسته بر زمین خزید و خود را به سوی مشک آب کشاند. درب مشک را گشود و بیدرنگ آخرین جرعه‌های باقی مانده آب را سرکشید.

منبع: فارس

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->