نمایشگاه کتاب چقدر فروخت؟ آغاز سریال جدید رضا عطاران، عباس جمشیدی‌فر و بهزاد خلج نگهداری از ۹۹ کتاب نایاب ترجمه انگلیسی شاهنامه فردوسی در کتابخانه آستان قدس رضوی رئیس‌جمهور در پیامی برای روز بزرگداشت فردوسی: زبان فارسی آینه فرهنگ مشترک اقوام ایران‌زمین است رئیس انجمن آثار و مفاخر کشور: شاهنامه حکیم ابوالقاسم فردوسی شناسنامه‌ای از اصالت و هویت ما است یک کتاب جادویی برای فردوسی در نمایشگاه تهران | شاهنامه سه بعدی ویژه کودکان برای نخستین بار رونمایی شد + فیلم مراسم بزرگداشت حکیم ابوالقاسم فردوسی برگزار شد (۲۵ اردیبهشت ۱۴۰۴)+فیلم علی‌محمد مؤدب: شعر، جان‌پناه تمدن ایرانی است | بازآفرینی فردوسی‌ها مانع اسیدپاشی فرهنگی می‌شود تشویق ۵ دقیقه‌ای برای «ماموریت غیرممکن» تام کروز نقدپذیری به سبک فراستی؛ «هیچی، مزخرف می‌گویند» فروش ۳۵۰ میلیاردی در سی و ششمین نمایشگاه کتاب تهران اعتراض کارکنان جشنواره فیلم کن به وضعیت حقوقی خود نام‌آوران شاهنامه بر روی پرده تبارشناسی آمدند ابراز همدردی و اظهارات رئیس صداوسیما در بازدید از محل انفجار بندر شهید رجایی بندرعباس معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری خراسان رضوی تأکید کرد: لزوم احیای سازمان کشور‌های فارسی‌زبان با محوریت مشهد معاون سیاسی استانداری خراسان رضوی: نباید بین هویت ملی و مذهبی تقابل ایجاد کرد | شاهنامه ظرفیتی مغفول در گردشگری فرهنگی رئیس انجمن نسخ خطی ایران از روشی جدید برای تعیین قدمت اسناد خبر داد نقالی، صدای امروزِ فردوسی | گفت‌وگو با پریسا سیمین‌مهر، نقال بین‌المللی شاهنامه فردوسی یاحقی: شاهنامه با نقش‌آفرینی در ساخت هویت فرهنگی ایرانیان، از دیگر آثار متمایز شده است + فیلم
سرخط خبرها

مجموعه داستان «بازگشت کاتب» در کتابفروشی‌ها

  • کد خبر: ۱۸۶۱۸۲
  • ۰۶ مهر ۱۴۰۲ - ۱۱:۵۸
مجموعه داستان «بازگشت کاتب» در کتابفروشی‌ها
مجموعه داستان «بازگشت کاتب» به قلم «علی اکبر والایی» با موضوع سبک زندگی معصومین (ع) به چاپ رسید.

به گزارش شهرآرانیوز؛ مجموعه داستان «بازگشت کاتب» به قلم «علی اکبر والایی» با موضوع سبک زندگی معصومین (ع) به چاپ رسید.

یکی از حساس‌ترین دوره‌ها در زندگی هر فردی نوجوانی است. در دوران نوجوانی انواع تلاطم‌های روحی و عاطفی در ذهن و فکر افراد به وجود می‌آید. در این دوره نیاز به راهنمایی درست و اصولی بیش از همیشه احساس می‌شود. به همین دلیل کتاب‌های نوجوان و موضوعات آن از پیچیدگی خاصی برخوردارند. این پیچیدگی به این دلیل است که این کتاب‌ها نه باید نثری کودکانه داشته باشند و نه محتوای سخت و سنگین و زیاد به دنبال نصیحت و پند و اندرز نباشند.

همواره یکی از دغدغه‌های نویسندگان و پژوهشگران بوده حوزه ادبیات و داستان، نوشتن کتاب‌های مذهبی، به خصوص در مورد معصومین برای نوجوانان است. کتاب‌هایی که مخاطب نوجوان به خوبی بتواند با آن ارتباط برقرار کند و از آن‌ها الگو بگیرد. بدون اینکه شعار مستقیمی داشته باشد و باعث بی‌میلی نوجوان به خواندن این گونه از کتاب‌ها شود.

کتاب «بازگشت کتاب» از جمله مجموعه داستان‌هایی از معصومین است که با نثری روان و نه کودکانه، تمام این نکات ظریف در آن رعایت شده است. این کتاب نوشته «علی اکبر والایی»، پنج داستان کوتاه از زندگی ائمه است. داستان‌هایی از مهربانی، بخشش و محبت معصومین، نسبت به دشمنان‌شان و کسانی که به آن‌ها اهانت کرده‌اند که این مهربانی و بخشش سبب شده که آن‌ها تبدیل به یکی از شیعیان وفادار بشوند و زندگی سیاه گذشته‌شان را کنار بگذارند.

کتاب «بازگشت کتاب» به قلم «علی اکبر والایی» در ۷۸ صفحه و با قیمت ۵۲ هزار تومن توسط انتشارات کتاب جمکران به بازار نشر عرضه شده است.



برشی از کتاب:

سرباز کافر بی توجه به این پاسخ زید قدم به جلو برداشت و پیش آمد. زید وقتی این حالت هجوم را در او، دید شمشیرش را از غلاف بیرون کشید و گفت: «خب حال که این طور شد برای رسیدن به این آب و زنده ماندن باید بجنگی و مشک آب را به سویی انداخت وخود را آماده مبارزه کرد.»
لحظه‌ای بعد صدای چکاچک شمشیر دو سرباز سکوت سنگین دشت را شکست و باری دیگر نبردی بی امان آغاز شد. اندک زمانی نگذشته بود که هردو نفس زنان بر زمین افتادند. سرباز کافر نایی برای از جا برخاستن نداشت زید، اما آهسته آهسته بر زمین خزید و خود را به سوی مشک آب کشاند. درب مشک را گشود و بیدرنگ آخرین جرعه‌های باقی مانده آب را سرکشید.

منبع: فارس

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->