برگزاری نشست انتقال تجربه با حضور عادل تبریزی در سینما هویزه مشهد شعر افشین علا خطاب به رژیم صهیونی | عاقبت بیت‌المقدس را رها خواهیم کرد فریبرز عرب‌نیا: ترجیح می‌دهم در کنار مردم کشور عزیزم باشم + فیلم سریال محرمی «جایی برای همه» روی آنتن شبکه دو + زمان پخش آمار فروش سینماها در روزهای جنگ بین اسرائیل و ایران اکران سیار فیلم‌های کودکانه در مشهد کارگردان فیلم بعدی «جیمز باند» مشخص شد «کاتیا فولمر» ایران‌شناس آلمانی درگذشت فصل پایانی سریال «اسکویید گیم» در راه است تکرار سریال «مختارنامه» از شبکه آی‌فیلم (محرم ۱۴۰۴) + زمان پخش قدردانی سخنگوی پلیس از اصحاب قلم در دوران جنگ رژیم صهیونیستی علیه ایران | عزیزان رسانه، گل کاشتید، دستانتان را می‌بوسم برنامه‌های حمایتی وزارت فرهنگ و ارشاد برای جبران خسارات گروه‌های موسیقی و نمایشی اجرای باشکوه ارکستر سمفونیک تهران در میدان آزادی حسام خلیل‌نژاد، بازیگر سینما و تلویزیون: اگر امروز هنری هست، میراث شهیدان است فیلم‌های آخر هفته تلویزیون (۵ و ۶ تیر ۱۴۰۴) + شبکه و زمان پخش سیمای محرم ۱۴۰۴ | معرفی برنامه‌های ویژه تلویزیون همراه با زمان پخش چرا توزیع سریال «شکارگاه» به تعویق افتاد؟
سرخط خبرها

ثبت نام ۱۱ هزار خبرنگار در سامانه وزارت ارشاد

  • کد خبر: ۱۸۶۲۵۴
  • ۰۶ مهر ۱۴۰۲ - ۱۴:۳۳
ثبت نام ۱۱ هزار خبرنگار در سامانه وزارت ارشاد
وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی گفت: تعداد خبرنگاران در سامانه فرهنگ و ارشاد اسلامی در دولت سیزدهم این عدد به ۱۱ هزار نفر رسیده است.

به گزارش شهرآرانیوز؛ محمد مهدی اسماعیلی ظهرامروز، ۶ مهر،در جمع خبرنگاران گفت: در دولت سیزدهم شاهد اتفاقات خوبی در حوزه فرهنگ و هنر هستیم و بسیاری از پروژه‌های راکد در دولت فعال و بهره‌برداری رسیده است.

وی افزود: در قبل از دولت سیزدهم تعداد خبرنگاران در سامانه فرهنگ و ارشاد اسلامی ۴ هزار نفر بود که در دولت سیزدهم این عدد به ۱۱ هزار نفر رسیده است.

وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی، همچنین از کلنگ‌زنی شهر هنر در شهر پرند تهران خبر داد و گفت: این شهر در سایر استان‌های کشور نیز احداث می‌شود.

منبع: تسنیم

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->