حماس: برای کشف اجساد اسرای اسرائیلی تلاش می‌کنیم | به دنبال از سرگیری جنگ نیستیم درگیری مرزی بین پاکستان و هند بالا گرفت (۴ آبان ۱۴۰۴) اسرائیل مدعی ترور یک مسئول حزب‌الله لبنان شد + جزئیات (۴ آبان ۱۴۰۴) حزب الله: صبر ما محدود است | غافلگیری‌هایی در پیش است شیخ نعیم قاسم: ما خستگی ناپذیر هستیم | حمله به منزل نتانیاهو دستاورد اطلاعاتی بود لاوروف: زلنسکی تلاش برای آتش‌بس در اوکراین را وقت خریدن می‌داند عارف: مسئولان اختلافات را در تریبون‌ها مطرح نکنند شورش یهودیان افراطی در کرانه باختری | حمایت ارتش اسرائیل با سکوت ناو جنگی آمریکا نزدیک سواحل ونزوئلا پهلو گرفت + فیلم (۴ آبان ۱۴۰۴) احتمال قطع حقوق ارتش آمریکا وجود دارد تشدید حملات اسرائیل به لبنان همزمان با حضور فرستاده آمریکا اسرائیل، نیروهای ذخیره ارتش را فراخواند شهادت یک مامور پلیس در درگیری با افراد مسلح در زهک سیستان و بلوچستان (۴ آبان ۱۴۰۴) لهستان: ارتش روسیه آمادگی جنگی خود را حفظ کرده است | اوکراین تا دو یا سه سال دیگر می‌تواند بجنگد حادثه عملیاتی در مرز نوار غزه؛ ۱۲ نظامی صهیونیست زخمی شدند پزشکیان: نخستین جلسه استانی هیئت دولت، در خوزستان برگزار می‌شود جولانی راهی عربستان می‌شود (۴ آبان ۱۴۰۴) پهپاد اسرائیلی در لبنان سقوط کرد (۴ آبان ۱۴۰۴) حملات رژیم صهیونیستی به لبنان همزمان با حضور فرستاده آمریکا تشدید شد (۴ آبان ۱۴۰۴) رژیم صهیونیستی: کنترل امنیتی کامل بر نوار غزه را حفظ می‌کنیم چین توافق با آمریکا را اعلام کرد (۴ آبان ۱۴۰۴) انفجار مخازن سوخت در بصره ۴ کشته و ۲۰ زخمی برجای گذاشت (۴ آبان ۱۴۰۴) روسیه: آماده‌سازی مقدمات دیدار پوتین و ترامپ پیچیده است شهادت ۴۰ کودک در کرانه باختری از ابتدای سال ۲۰۲۵ میلادی وزیر خزانه داری آمریکا: نشست تجاری با چین عالی بود سردار نقدی: تجهیزات دفاعی ایران قدرتمندتر از جنگ ۱۲ روزه شده است تظاهرات گسترده مردم مالزی علیه ترامپ + عکس و فیلم (۴ آبان ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

جلسه مهم پوتین درباره رئیس جدید گروه واگنر

  • کد خبر: ۱۸۶۳۶۷
  • ۰۷ مهر ۱۴۰۲ - ۱۸:۱۲
جلسه مهم پوتین درباره رئیس جدید گروه واگنر
رئیس‌ جمهور روسیه با یکی از ارشدترین فرماندهان سابق واگنر در مورد چگونگی حضور در جنگ اوکراین گفت‌وگو کرد.

به گزارش شهرآرانیوز، منابع خبری از نشست پوتین برای تعیین فرمانده جدید گروه امنیتی «واگنر» پس از کشته شدن پریگوژین در یک سانحه هوایی خبر دادند. «ولادیمیر پوتین» رئیس جمهور روسیه با یکی از ارشدترین فرماندهان سابق گروه نظامی واگنر ملاقات و درمورد چگونگی بهترین استفاده از «یگان‌های داوطلب» در جنگ اوکراین بحث کرد.

به گزارش رویترز، این نشست نشان می‌دهد که دولت روسیه اکنون کنترل گروه واگنر را پس از شورش ناموفق ژوئن توسط رئیس آن «یوگنی پریگوژین» به دست آورده است.

پوتین در جلسه تلویزیون دولتی در کرملین با «آندری تروشف» فرمانده سابق واگنر که به «موی خاکستری» شناخته می‌شود، شرکت کرد.

کرملین اعلام کرده است که این دیدار اواخر روز گذشته (پنجشنبه) برگزار شد. «یونس بیک یوکوروف» معاون وزیر دفاع، که در ماه‌های اخیر به چندین کشور که نظامیان  واگنر در آن‌ها کار می‌کردند، سفر کرده است، نیز در نزدیکی پوتین حضور داشت.

پوتین خطاب به تروشف گفت که آن‌ها در مورد چگونگی «واحد‌های داوطلبی که می‌توانند وظایف رزمی مختلف را انجام دهند، البته بالاتر از همه در منطقه عملیات ویژه نظامی» صحبت کرده‌اند.

منبع: باشگاه خبرنگاران

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->