جوزپ بورل: سرنوشت اروپا به‌عنوان رعیت آمریکا، شوم است وزیر امور خارجه روسیه: دیدار پوتین، شی و مودی، غرب را به لرزه درآورد اژه‌ای: دولت همت بیشتری به خرج دهد تا اقلام اساسی زیست مردم، از طریق کالابرگ تخصیص یابد | معرفی مقصران انفجار بندر شهید رجایی + فیلم گروسی: امکان دستیابی به نتیجه با ایران در روز‌های آینده وجود دارد عملیات ضد صهیونیستی در قدس اشغالی | ۵ صهیونیست کشته و ۲۰ تن دیگر زخمی شدند + فیلم بیستمین جلسه شورای عالی راهبری برنامه هفتم پیشرفت به ریاست عارف برگزار شد آغاز نشست فصلی شورای حکام آژانس در وین عضو کمیسیون امنیت ملی مجلس برای خروج آمریکا از منطقه پیشنهاد داد سران «بریکس» با حضور پوتین و شی نشست مجازی برگزار خواهند کرد ایران و عراق با هدف حل مشکلات گذرگاه‌های مرزی نشست مشترک برگزار کردند عارف خبر داد: تعیین برنامه‌های راهبردی برای اجرای منویات رهبر انقلاب تا دو هفته آینده اعلام وصول ۸ سوال ملی از ۴ وزیر در صحن علنی مجلس سخنگوی مجمع تشخیص مصلحت نظام: محدودیت زمانی برای بررسی لایحه CFT وجود ندارد حاجی دلیگانی خطاب به عراقچی: هرگونه اقدام خلاف قانون مسئولین در مذاکرات هسته‌ای با پیگرد قضایی همراه خواهد شد بقایی در نشست خبری: بازگشت تحریم‌های شورای امنیت اقدامی غیرقانونی، ناموجه، ناعادلانه و در عین حال آسیب‌زا است | هیچ گفت‌وگویی درباره توانمندی‌های دفاعی انجام نمی‌شود راهکار جدید فراجا برای جلوگیری از جعل پلاک خودروها | آیا اعداد لاتین می‌شوند؟ توافق وزارت کشور و پلیس برای نصب ۵۰۰۰ دوربین ثبت تخلف در کشور پزشکیان در سی و نهمین کنفرانس بین‌المللی وحدت اسلامی: وحدت، رمز پیروزی مسلمانان است آمریکا چه شرط‌هایی برای فروش اف-۳۵ به آنکارا گذاشته است؟ یک مقام امنیتی عراق: نیرو‌های ائتلاف آمریکایی ماه جاری میلادی از بغداد و الانبار خارج می‌شوند فیلم | لحظاتی از گفت‌وگوی خصوصی رئیس جمهور با رهبر معظم انقلاب نیکولاس مادورو دستور استقرار ۲۵ هزار نیرو را صادر کرد پزشکیان در دیدار رهبر جریان حکمت ملی عراق: باید نسبت به توطئه‌ها بسیار هوشیار عمل کرد حماس شروط ترامپ را دریافت کرد | مقاومت فلسطین: از تلاش برای پایان جنگ در غزه استقبال می‌کنیم توصیف رسانه اسرائیلی از حمله پهپادی یمن به فرودگاه «رامون» شهادت ۶۲ فلسطینی در شبانه‌روز گذشته | شمار شهدای غزه به ۶۴۳۶۸ نفر رسید (۱۶ شهریور ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

روزنامه سعودی: عربستان عجله‌ای برای عادی‌سازی روابط با اسرائیل ندارد

  • کد خبر: ۱۸۶۴۲۲
  • ۰۸ مهر ۱۴۰۲ - ۱۰:۳۹
روزنامه سعودی: عربستان عجله‌ای برای عادی‌سازی روابط با اسرائیل ندارد
یک رسانه در عربستان سعودی اعلام کرد که این کشور منافع خود را در اولویت قرار می‌دهد و تا زمانی که در مذاکرات مربوط به عادی‌سازی با اسرائیل مطالبات مورد نظر خود را محقق نسازد، عجله‌ای برای برقراری روابط با آن ندارد.

به گزارش شهرآرانیوز، درحالی که بحث عادی‌سازی روابط عربستان و رژیم صهیونیستی تبدیل به یکی از سوژه‌های رسانه‌های عربی و بین‌المللی شده، یک رسانه سعودی اعلام کرد که عربستان برای عادی‌سازی با اسرائیل عجله ندارد.

روزنامه سعودی الریاض در گزارشی به این منظور اعلام کرد، عربستان یکی از کشور‌هایی است که به دنبال برقراری روابط با همه بر مبنای احترام متقابل و منافع مشترک است. این کشور همچنین با توجه به موقعیت و جایگاه و سیاست‌های خود، از هر مسئله عادلانه‌ای حمایت می‌کند.

این رسانه افزود، مسئله فلسطین از ابتدای تشکیل دولت سعودی تا امروز در اولویت سیاست‌های عربستان قرار داشته و عربستان در راس کشور‌های حامی فلسطین در همه سطوح بوده و طرح صلح عربی که ریاض مطرح کرد در همین راستا بود. این طرح یکی از اصول اساسی در مذاکرات مربوط به مسئله فلسطین محسوب می‌شود و اکنون نیز شواهد حاکی از موضع آرام عربستان بوده و نشان می‌دهد که این کشور برای برقراری روابط با اسرائیل عجله ندارد.

الریاض ادامه داد، عربستان تا زمانی که به آنچه که در پرونده‌های مختلف در ازای عادی‌سازی با اسرائیل می‌خواهد، دست نیابد، برای برقراری مناسبات با تل‌آویو عجله ندارد. عربستان با توجه به وزنی که در منطقه و جامعه بین‌المللی دارد، در مذاکرات مربوط به عادی‌سازی، در موضع قدرت قرار گرفته و می‌تواند خواسته‌های خود را محقق سازد. ریاض همچنین می‌داند مذاکره درباره موضوعات و پرونده‌های مهم تا رسیدن به یک نتیجه مطلوب میان طرف‌های مذاکره زمان زیادی می‌برد و ممکن است این روند بیش از حد انتظار طول بکشد.

اعتراف آمریکا به دشوار بودن سازش میان عربستان و رژیم صهیونیستی

این روزنامه سعودی تاکید کرد، عربستان منافع خود را در اولویت قرار می‌دهد و چه بسا که به چیزی بیشتر از آنچه که می‌خواهد در مذاکرات برسد. مذاکره برای برقراری روابط بین عربستان و اسرائیل مراحل مختلفی را باید از سر بگذراند و همه طرف‌ها می‌دانند که از این توافق احتمالی چه می‌خواهند.

براساس این گزارش، «محمد بن سلمان» ولیعهد سعودی دو هفته قبل در مصاحبه با شبکه فاکس‌نیوز آمریکا اعلام کرد که مذاکرات درباره عادی‌سازی ریاض و تل‌آویو ادامه دارد و رسیدن به توافق میان دو طرف نزدیکتر از هرزمانی است. او در عین حال به مسئله فلسطین و لزوم حل آن اشاره و تاکید کرد که حل این مسئله در هرگونه توافق سازش با اسرائیل ضروری بوده و باید به راهکاری برسیم که وضعیت زندگی فلسطینی‌ها را بهبود ببخشد.

درحالی که صهیونیست‌ها حتی حاضر نیستند در مذاکرات مربوط به عادی‌سازی روابط با عربستان، درباره حل مسئله فلسطین و تشکیل دولت مستقل فلسطینی حرف بزنند و تاکید دارند که هیچ امتیازی به فلسطینی‌ها نمی‌دهند، ناظران و منابع آشنا به امور منطقه معتقدند، اگر کابینه راست‌افراطی نتانیاهو از ارائه هرگونه تضمین درخصوص تاسیس کشور مستقل فلسطینی خودداری کند که البته اصلا بعید نیست، عربستان به عنوان یک کشور بزرگ عربی و اسلامی در صورت عادی‌سازی با صهیونیست‌ها متهم به رها کردن مردم و آرمان فلسطین به عنوان اصلی‌ترین مسئله امت اسلامی می‌شود؛ مگر اینکه از تصمیم خود برای سازش با اشغالگران عقب‌نشینی کند.

منبع: تسنیم

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->