خبر بد برای رئال مادرید | ام‌باپه مصدوم شد ستاره بارسلونا قطعاً به ال‌کلاسیکو نمی‌رسد تیم ملی ایران و هشداری که از ولگوگراد رسید | تیم فرتوت ژنرال خسته تاریخ و ساعت رقابت هادی چوپان در فینال مسترالمپیا ۲۰۲۵ میلاد محمدی به تیم ملی دعوت شد نویر، گلر شماره‌یک بایرن می‌ماند چرا رضاییان و حسین‌زاده تعویض شدند؟ | دکترین اشتباه روی نیمکت تیم ملی ویدئو فیگور هادی چوپان در مسترالمپیا (۱۹ مهر ۱۴۰۴) | صعود گرگ پارسی به فینال اشتباهات مرگبار بیرانوند در بازی ایران-روسیه راز ثروت ۱.۴ میلیارد دلاری کریستیانو رونالدو چیست؟ بهانه‌های عجیب قلعه‌نویی بعد از باخت‌های مکرر| سرنوشت نامعلوم تیم ملی نتیجه و ویدیو خلاصه بازی ایران و روسیه(۱۸ مهر ۱۴۰۴)| باز هم شکست برای امیرخان فوتبال ملی و باشگاهی به امیری بدهکار است؛ خداحافظی با شکوه برای آقای صبور پخش زنده بازی دوستانه ایران و روسیه (۱۸ مهر ۱۴۰۴) + تماشای آنلاین نصرالله عبداللهی: ساپینتو به جوان‌های استقلال اعتماد کند مهاجم استقلال فقط در تیم ملی گل می‌زند | معمای پیچیده نازون ایران-مصر پس از ۲۵ سال مقابل هم قرار می‌گیرند استقلال با ۱۰ غایب استارت می‌زند | چالش همیشگی فیفادی‌ها تاریخ‌سازی دختر پاراوزنه‌بردار با قهرمانی در جهان پخش زنده مسابقه هادی چوپان در مسترالمپیا ۲۰۲۵ (۱۹ مهر ۱۴۰۴) + تماشای آنلاین
سرخط خبرها

گل‌محمدی: پرسپولیس بازی خیلی مهمی را برد

  • کد خبر: ۱۸۶۹۳۵
  • ۱۱ مهر ۱۴۰۲ - ۰۰:۳۴
گل‌محمدی: پرسپولیس بازی خیلی مهمی را برد
سرمربی تیم فوتبال پرسپولیس گفت: از بازیکنانم تشکر می کنم که با وجود زیر فشار بودن، بازی مهمی را بردند.

به گزارش شهرآرانیوز، یحیی گل‌محمدی سرمربی تیم پرسپولیس در نشست خبری بعد از برد تیمش مقابل الدحیل قطر درباره این بازی اظهار داشت: از باشگاه الدحیل بابت میزبانی خوبی که داشتند تشکر می‌کنم. شرایط تمرینی خوبی برای ما فراهم کردند. در نهایت با توجه به شرایط خوبی که داشتیم بازی خوبی هم انجام دادیم. به هواداران مان بابت این برد تبریک می‌گویم. از بازیکنانم تشکر می‌کنم که با وجود زیر فشار بودن، بازی مهمی را بردند. در بازی اول اتفاقاتی رخ داد که نتوانستیم امتیاز بگیریم. این بازی به همین دلیل اهمیت زیادی داشت. الدحیل از تیم‌های خوب آسیاست که از بازیکنان و مربیان خوبی هم بهره می‌برد.

وی ادامه داد: ما اجازه ندادیم تیم حریف خودش را پیدا کند. ما موقعیت‌هایی هم داشتیم تا به گل برسیم، اما این اتفاق رخ نداد. بازی در نیمه اول متعادل بود، اما در نیمه دوم برای بردن بازی کردیم. بچه‌ها با تمرکز خوب و اراده خوب بازی خوبی انجام دادند. بازی را مدیریت کردیم و موقعیت‌هایی هم به دست آوردیم. می‌توانستیم گل‌های بیشتری در این بازی بزنیم. برای این برد خوشحالیم و حالا باید برای لیگ برتر و بازی با استقلال تاجیکستان آماده شویم.

گل محمدی افزود: وضعیت زمین بازی و استادیوم برای بازی اول ما آماده نبود و ضرر زیادی کردیم. متاسفانه شرایطی به وجود آمد که تیم ما و نوع فوتبال ما ضرر کرد. اتفاقاتی در بازی افتاد و ترابی و امیری مصدوم شدند و سرلک هم اخراج شد. ما نتوانستیم بعد از اخراج خودمان را پیدا کنیم. شرایط برای بازی کردن فراهم باشد بازیکنانم می‌توانند کیفیت خود را نشان دهند. به بازیکنانم ایمان دارم که در شرایط سخت قابلیت خود را نشان دهند.

سرمربی پرسپولیس خاطرنشان کرد: شاید این صحبت‌ها را نباید اینجا انجام دهم. تیم ما کیفیت خوبی دارد. همه بازیکنانم برای هواداران و آبروی فوتبال ایران می‌جنگند. خیلی از صحبت‌ها را نمی‌شود اینجا گفت، اما با همه مشکلاتی که داریم، اما ما گروهی خوب با هدف‌های بزرگی هستیم. برای رسیدن به این هداف باید تمرکز داشته باشیم. برای اهدافی که داریم باید بجنگیم.

منبع: فارس

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->