تجربه‌ای از یک تابستان موسیقایی | «دلکوک» در خانه هنرمندان اجرا خواهد شد درخواست بازیگران فیلم «ناتور دشت» برای حمایت از سمت مردم «آپاترید» در جشنواره کازان افتخار آفرینی کرد «تنها در تهران»؛ گامی بزرگ به سوی اسکار همراهی مردم با سینما در روز ملی هنر هفتم جومونگ و سه قلوهایش در واقعیت! + عکس سریال «یزدان» به آنتن شبکه تماشا رسید + زمان پخش ویژه‌برنامه «از مامان بگو» با حضور استاد موسوی واعظ روی آنتن می‌رود + زمان پخش مسابقه ۱۰۰ با اجرای هادی حجازی‌فر از امشب (۱۹ شهریور ۱۴۰۴) پخش می‌شود فصل دوم «سوجان» در دست ساخت است | فیلم «سلام علکیم» به اکران آنلاین رسید بهمن رجبی هنرمند تنبک نواز درگذشت + علت فوت زبان و ادبیات زنده است؛ نویسندگان باید خود را به‌روز نگه دارند انجمن موسیقی تئاتر به دنبال آثار نو + فراخوان حضور «باشو، غریبه کوچک» در پنجاهمین جشنواره فیلم تورنتو «محمد رسول‌الله»؛ فیلمی با مخاطب جهانی «فاتحه‌ای در کمین یک سکته»؛ رونمایی از کتاب جدید محمد دانشور در نگارخانه آسمان مشهد تتلو عفو‌ رهبری می‌گیرد؟ | ولادت پیامبر (ص) و‌ روز سرنوشت ساز برای آقای خواننده رقابت سریال‌سازان بزرگ در نمایش خانگی «اپرای عروسکی حافظ» با صدای علیرضا قربانی روی صحنه می‌رود ویدئو | درخواست جناب‌خان از رئیس‌جمهور | بیمارستان سوختگی چه شد؟
سرخط خبرها

«قهوه عثمانی» آماده نمایش شد

  • کد خبر: ۱۸۷۰۴۱
  • ۱۲ مهر ۱۴۰۲ - ۱۱:۰۸
«قهوه عثمانی» آماده نمایش شد
مراحل تولید و پس از تولید مستند سینمایی «قهوه عثمانی» به تهیه‌کنندگی میثم کریمی و رکسانا قهقرایی به پایان رسید.

به گزارش شهرآرانیوز؛ مراحل تولید و پس از تولید مستند سینمایی «قهوه عثمانی» به نویسندگی و کارگردانی نوژان حیدری و تهیه‌کنندگی میثم کریمی و رکسانا قهقرایی به پایان رسید.

این اثر درباره ماجراجویی در شهر استانبول است. راوی فیلم به دنبال بررسی تاریخ، فرهنگ و عوامل توسعه در شهر به لایه‌های پنهان آن سر می‌زند و مکاشفه‌های هیجان‌انگیزی را به ارمغان می‌آورد.

برج گالاتا، مسجد ایاصوفیه، ایستگاه قطار سیرکه‌جی، هتل پرا، میدان تقسیم، خیابان استقلال، موزه معصومیت، خانه آتاتورک و محله ایرانی‌های مقیم استانبول و… از لوکیشن‌هایی است که این اثر در آن فیلمبرداری شده است.

نویسندگی و روایت این اثر را نوژان حیدری برعهده داشته و حامد جوانی و علی مرادی فیلمبرداران این پروژه بوده‌اند. همچنین مهراب حسینی و نوژان حیدری تدوین این اثر را برعهده داشته‌اند.

امید رجبی صدابردار نریشن «قهوه عثمانی» و مسعود نجاران مترجم این فیلم بوده‌اند.

منبع: مهر

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->