توافق آذربایجان و ارمنستان برای واگذاری زنگزور به آمریکا مذاکرات ایران و FATF کلید خورد حملات پهپادی موفقیت آمیز انصارالله به سرزمین‌های اشغالی (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) استقبال از پاشینیان و علی‌اف توسط ترامپ در بدو ورود به کاخ سفید + فیلم وزیر اقتصاد از طرح دو فوریتی مناطق آزاد خبر داد همه چیز درباره خبر خوش رییس جمهور برای دارندگان سهام عدالت در هفته دولت (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) توضیحات وزارت خارجه پاکستان درباره سفر پزشکیان | موضع اسلام آباد درباره اسرائیل مشخص است سخنگوی وزارت خارجه: طرح اشغال نظامی غزه نشانه نیت رژیم صهیونیستی برای نسل‌کشی در فلسطین است با وجود تلاش‌های آمریکا برای ممانعت؛ شورای امنیت سازمان ملل درباره طرح اشغال غزه تشکیل جلسه می‌دهد تأکید معاون رئیس‌جمهور بر تأمین حقوق و آزادی‌های حرفه‌ای خبرنگاران شهید زنده حادثه هفتم تیر در سبزوار به دیار باقی شتافت (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) واکنش دبیرکل شورای همکاری خلیج فارس به تصمیم تل‌آویو برای اشغال شهر غزه: اسرائیل امنیت و ثبات منطقه را تهدید می‌کند شهادت ۲۶ نفر دیگر در غزه | ۴ نفر بر اثر گرسنگی جان باختند (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) بلژیک سفیر رژیم صهیونیستی را احضار کرد عربستان طرح اشغال غزه را محکوم کرد آیت‌الله علم‌الهدی: خبرنگاران خط مقدم جبهه دفاع از ایران هستند کره شمالی برای مذاکره با آمریکا شرط گذاشت ترکیه به طرح نتانیاهو علیه غزه واکنش نشان داد یکی از رهبران جبهه مردمی فلسطین در لبنان ترور شد عارف: خبرنگاری با سختی‌های متعدد و متنوعی رو‌به‌رو است فریاد ترامپ بر سر نتانیاهو ۳۰ حمله پهپادی اوکراین به روسیه دفع شد (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) رژیم صهیونیستی مدعی شلیک ۲ پهپاد از سمت یمن شد (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) جایزه ۵۰ میلیون دلاری آمریکا برای بازداشت رئیس جمهور ونزوئلا ۱۰ هزار نفر از مردم سوریه از زمان سقوط حکومت بشار اسد کشته شدند (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) کابینه رژیم صهیونیستی با اشغالگری در غزه موافقت کرد (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) سقوط هواپیمای امداد در حومه پایتخت کنیا| ۶ نفر کشته شدند (۱۷ مرداد ۱۴۰۴)
سرخط خبرها
پیشنهاد سخنگوی کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس

تعطیلی مدارس و دانشگاه‌ها باید تا عید نوروز ادامه داشته باشد

  • کد خبر: ۱۸۷۱۷
  • ۰۵ اسفند ۱۳۹۸ - ۰۸:۳۲
  • ۲
تعطیلی مدارس و دانشگاه‌ها باید تا عید نوروز ادامه داشته باشد
سخنگوی کمیسیون آموزش مجلس با تأکید بر اینکه سلامت دانش آموزان و دانشجویان در حال حاضر مهم‌ترین مسئله برای نظام آموزشی کشور است، خواستار تعطیلی مدارس و دانشگاه‌ها تا پایان تعطیلات نوروزی به علت شیوع ویروس کرونا شد.

 به گزارش شهرآرانیوز، سیدحمایت میرزاده با اشاره به شیوع ویروس کرونا در کشور، اظهار کرد: امروز در شرایط خاصی قرار داریم که خطر شیوع این ویروس کشنده در مدارس بیش از دانشگاه‌ها و در دانشگاه‌ها بیش از جامعه احساس می‌‎شود، لذا بهترین تصمیم تعطیلی مدارس و دانشگاه‌ها برای حفظ سلامت دانش آموزان و دانشجویان تا عید نوروز بهترین راهکار است.


نماینده مردم گرمی در مجلس شورای اسلامی افزود: در محیط‌هایی مانند دانشگاه‌ها در چنین شرایطی خطر شایعه پراکنی و ملتهب شدن فضای دانشگاه و به تبع آن دانشگاه کاملا احساس می‌شود و لذا مجموعه شرایط نشان می‌دهد تعطیلی بهترین گزینه در شرایط فعلی برای حفظ و کنترل سلامتی مردم و جامعه است.
آمادگی لازم برای رویارویی با کرونا را نداریم.


وی با بیان اینکه تعطیلی یک ماهه مدارس موضوعی است که در چین هم اتفاق افتاده است، ادامه داد: باید قبول کرد که در شرایط فعلی آمادگی لازم برای رویارویی با کرونا را در کشور نداریم البته این به معنای کم کاری مسئولان نیست، ولی این شرایط خاص را با اقدامات فعلی نمی‌توان کنترل کرد.


میرزاده تصریح کرد: برای جبران تعطیلی‌ها و افت آموزشی دانش آموزان و دانشجویان نیز باید در نظر داشت که اولا بسیاری از منابع را می‌توان به صورت غیر حضوری نیز مطالعه کرد و نیازی به حضور در کلاس درس نیست؛ دوما می‌توان از ظرفیت فضای مجازی برای آموزش‌های مجازی به دانش آموزان و دانشجویان استفاده کرد و فضای مجازی پل ارتباطی محصل با محل تحصیل خود باشد.


صدا و سیما به جای تبلیغات میلیاردی به یاری آموزش و پرورش و دانشگاه‌ها بیاید


این نماینده مردم در مجلس یادآور شد: افزون بر این صدا و سیمایی که پول‌های کلانی را از حوزه آموزش کسب می‌کند، باید به جای تبلیغات میلیاردی به یاری آموزش و پرورش و دانشگاه‌ها بیاید و بخشی از آموزش‌ها را از این طریق به دانش آموزان و دانشجویان منتقل کند.


وی تأکید کرد: از سوی دیگر چه اشکالی دارد اگر به جای خردادماه پایان ترم تحصیلی تیرماه اعلام شود؛ این مهم نیاز به مجوز قانونی ندارد و اختیار آن با آموزش و پرورش است.


سخنگوی کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس تصریح کرد: در این شرایط بحرانی اختیار باید به استان‌ها و دانشگاه‌ها واگذار شود تا این سرفصل‌های درسی به هر نحوی که شده به محصل تدریس شود، ولی به این شرط که سلامت جامعه به هر نحوی که شده باید حفظ شود.

 

منبع: خانه ملت

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۲
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
عرفان
Iran (Islamic Republic of)
۱۴:۵۹ - ۱۳۹۸/۱۲/۰۷
2
5
اگر مدرسه هاتعطیل بشه بهتره
کیرا‌.k
Iran (Islamic Republic of)
۱۳:۴۶ - ۱۳۹۸/۱۲/۱۵
باید مدارس تا اخر سال تعطیل بشه
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->