قالیباف: مردم زیر فشار‌های اقتصادی له می‌شوند | باید به رشد ۸ درصدی برسیم اژه‌ای: در اجرای سیاست‌های کلی و برنامه‌های توسعه توفیق زیادی نداشتیم | اقتصاد مسئله اول کشور است + فیلم رئیس ستاد مشترک ارتش رژیم صهیونیستی: سال ۲۰۲۵ سال جنگ است فعالیت دبیرخانۀ توسعۀ مکران متوقف شد! هلاکت تعدادی سرکرده داعش در حمله هوایی ارتش عراق عراقچی بر استفاده از توانمندی‌های بخش خصوصی در توسعه روابط با قزاقستان تاکید کرد زمان تشییع پیکرهای شهیدان سیدحسن نصرالله و سیدهاشم صفی‌الدین اعلام شد تفکیک وزارت راه و شهرسازی در کمیسیون اجتماعی مجلس تصویب شد پزشکیان بر تدوین نقشه راهبردی عملیاتی و قابل اجرا برای صنعت فضایی تاکید کرد فیلمبرداری در مکان ممنوعه، علت بازداشت مهدی نصیری رئیس پارلمان عراق وارد ایران شد ترامپ: کانادا باید به پنجاه‌ویکمین ایالت آمریکا تبدیل شود سردار نقدی: دشمن بیشتر از قدرت نرم جمهوری اسلامی وحشت دارد افزایش ۲ برابری پرواز‌های مشهد و پاکستان طی ۲۰ روز آینده الجولانی با بن سلمان در ریاض دیدار کرد یک پرونده جنایی جدید علیه همسر نتانیاهو تشکیل شد مصر: طرحی برای بازسازی غزه، بدون خروج فلسطینی‌ها داریم پزشکیان: ایجاد ساختار و برنامه‌ای برای تحول در نگرش و بینش مدیران مدارس ضروری است فرمانده سپاه امام‌رضا(ع): سپاه مولود انقلاب اسلامی و امام‌خمینی(ره) است نشست ویژه کمیسیون امنیت ملی با حضور قالیباف و وزرای کشور و راه و شهرسازی (۱۴ بهمن ۱۴۰۳) معاون اول رئیس جمهور: «اصلاح» از مرکز حکومت شروع شود چهل‌وششمین سالگرد انقلاب اسلامی، یادآور نقش بی‌بدیل جوانان در پیروزی و دفاع از میهن موشک اعتماد رونمایی شد + فیلم عارف: وظیفه دولت، حفاظت و احیای تالاب‌هاست الجولانی وارد ریاض شد + فیلم رسیدگی به لایحه بودجه سال ۱۴۰۴، اسفندماه به اتمام می‌رسد قالیباف: هیچ‌کس به‌اندازه مردم برای انقلاب هزینه نکرده است + فیلم الجولانی سه‌شنبه به ترکیه می‌رود (۱۴ بهمن ۱۴۰۳)
سرخط خبرها

وعده مخبر برای پیگیری سریع‌تر واردات خودرو‌های کارکرده

  • کد خبر: ۱۸۷۲۸۹
  • ۱۳ مهر ۱۴۰۲ - ۱۳:۰۴
وعده مخبر برای پیگیری سریع‌تر واردات خودرو‌های کارکرده
رئیس کمیسیون صنایع و معادن مجلس گفت: در جلسه‌ای که با معاون اول رئیس‌جمهور داشتیم آقای مخبر قول داد تا هر چه سریع‌تر موضوع واردات خودروی کارکرده به کشور به جریان بیفتد.

به گزارش شهرآرانیوز عزت‌الله اکبری تالارپشتی رئیس کمیسیون صنایع و معادن مجلس شورای اسلامی اظهار کرد: در جلسه‌ای که با معاون اول رئیس‌جمهور داشتیم آقای مخبر قول داد تا هر چه سریع‌تر موضوع واردات خودروی کارکرده به کشور به جریان بیفتد.

بحث واردات خودروی کارکرده یکی از مطالباتی بوده که همواره با هدف تنظیم بازار و کاهش قیمت خودرو از سوی مردم و کارشناسان مطرح می‌شد تا اینکه دولت لایحه لایحه الحاق موادی به قانون ساماندهی صنعت خودرو را برای تحقق این مطالبه به مجلس ارائه کرد.

نمایندگان مجلس شورای اسلامی اواخر خرداد ماه سال جاری بود که این لایحه را تصویب کردند، لایحه‌ای که در ماده ۱۱ آمده بود که به منظور تنظیم بازار خودرو، واردات خودرو‌های کارکرده مجاز است. این لایحه پس از تصویب در مجلس در جلسه ۱۴ تیرماه شورای نگهبان مورد بحث و بررسی قرار گرفت و در نهایت تائید و به قانون تبدیل شد.

هم اکنون دولت در حال تدوین آیین نامه این قانون است که رئیس کمیسیون صنایع و معادن مجلس شورای اسلامی، به فارس گفت که در جلسه‌ای که با آقای مخبر داشتیم ایشان در بحث واردات خودرو قول داد که این موضوع هر چه سریع‌تر در دستور کار قرار گیرد و به جریان بیفتد.

رئیس کمیسیون صنایع و معادن مجلس اظهار داشت: آئین‌نامه واردات خودروی کارکرده هم اکنون در حال تدوین است و مراحل پایانی خود را طی می‌کند.

منبع: فارس

 

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->