شناسایی ۴۳۴ بیمار مبتلا به تب دنگی در کشور پایان رسیدگی به پرونده کلثوم اکبری قاتل سریالی مازندران علت آتش‌سوزی در ساختمان شرکت سیمان سبزوار چه بود؟ مهار آتش سهمگین ساختمان سیمان لار سبزوار با تلاش آتش‌نشانان فرودگاهی چالش‌های اصلی خدمات‌دهی حوزه سلامت در مشهد از زبان رئیس دانشگاه علوم پزشکی (۲۸ شهریور ۱۴۰۴) رئیس سازمان نظام پزشکی مشهد: امنیت شغلی و اجتماعی پزشکان به مخاطره افتاده است خبر خوش برای کارگران مشاغل سخت و زیان آور (۲۸ شهریور ۱۴۰۴) ترافیک نیمه سنگین در جاده‌های شمال کشور (۲۸ شهریور ۱۴۰۴) مارگزیدگی سالانه ۵.۴ میلیون نفر در جهان | مارگزیدگی بیش‌از ۸ هزار ایرانی در سال ۱۴۰۳ غرق شدن مادر و دختر در استخر کشاورزی نیشابور (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) زلزله ۷.۸ ریشتری روسیه را لرزاند (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) زلزله زاهدان را لرزاند + جزئیات (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) برگزاری کلاس‌های آمادگی شروع مدارس ممنوع است | والدین گزارش کنند، با مدارس متخلف برخورد می‌شود حجت‌الاسلام‌والمسلمین علی‌‌اكبر الهى خراسانى دعوت حق را لبیک گفت  ۸۱ کودک شیرخوار در مراکز بهزیستی خراسان رضوی تحت مراقبت هستند | شیرخوارگاه‌ علی‌اصغر(ع) خالی نشده است آخرین اخبار از آتش‌سوزی یک مجتمع تجاری در سبزوار | آتش مهار شد + فیلم (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) برنامه‌های آموزش و پرورش استان خراسان رضوی در راستای بهبود آموزش در مدارس شیوع بالای آرتروز زانو در بین ایرانی‌ها | کدام گروه‌های سنی در معرض خطر هستند؟ طرح جدید هلال احمر برای کمک به دانش‌آموزان نیازمند | توزیع بسته‌های لوازم‌التحریر در مناطق کم‌برخوردار بازنشستگان نفت، سهامدار پتروشیمی می‌شوند واکسن آبله‌مرغان موجود شد | آیا واکسن بزنیم یا نه؟ آیا کره‌های محلی برای طبخ غذا بهتر است و باعث افزایش چربی خون نمی‌شود؟ بی‌احتیاطی ۳ جوان به قیمت جانشان تمام شد | پا در رکاب چاه، جان در کمین مرگ فرمانده انتظامی سیب و سوران به شهادت رسید دستگیری قاتل پس از ۱۴ سال | انکار دسیسه زنانه برای قتل شوهر ۵ هزار شاکی منتظر تعیین تکلیف پرونده «موبایل موسوی» توصیه رئیس کل دادگستری خراسان رضوی به کارآموزان قضایی: با مردم مهربان باشید و از وسوسه‌های شیطانی دوری کنید سخنگوی آموزش و پرورش: هیچ اتفاقی مانع آغاز مدارس در اول مهر نمی‌شود
سرخط خبرها

مدیرکل آموزش و پرورش خراسان رضوی: در هر انقلاب، شگفتی‌ها یکی پس از دیگری آفریده می‌شود

  • کد خبر: ۱۸۷۴۳۶
  • ۱۵ مهر ۱۴۰۲ - ۱۰:۳۰
مدیرکل آموزش و پرورش خراسان رضوی: در هر انقلاب، شگفتی‌ها یکی پس از دیگری آفریده می‌شود
مدیرکل آموزش و پرورش خراسان رضوی گفت: بعد از گذشت چهار دهه از انقلاب، در هر دهه‌ای شگفتی‌ها یکی پس از دیگری آفریده می‌شود.
نگار مقدسی
خبرنگار نگار مقدسی

به گزارش شهرآرانیوز، سید امیر شوشتری امروز، ۱۵ مهرماه، در آیین افتتاحیه پنجاه‌وچهارمین نمایشگاه تخصصی دستاورد‌های صنعت هسته‌ای کشور که با همکاری سازمان انرژی اتمی و اداره کل آموزش‌وپرورش خراسان رضوی در دانشگاه فرهنگیان برگزار شد، اظهار کرد: بعد از اینکه در زمان‌های قدیم و حتی قبل انقلاب پای برنامه‌های هسته‌ای به ایران باز و قرارداد نیروگاه اتمی بوشهر بسته شد، در آن زمان احساس می‌شد نیاز وافری به انرژی هسته‌ای و بهره‌برداری و بهره‌مندی جمهوری اسلامی ایران از این انرژی وجود دارد.

وی افزود: بعد انقلاب که مورد غضب و تحریم دولت‌ها قرار گرفتیم، جمهوری اسلامی با همت بیشتری در اوج تحریم‌ها توان خود، دانشمندان و جوانان را با طی کردن بالاترین رده‌های فنی و علمی در ناامید کردن دشمن نشان داد و دنیا که در ابتدا این را به صورت جعلی تلقی می‌کرد، در اندک زمانی به اقتدار ایران پی برد و تمام محاسبات و مذاکرات دنیا و همه هم و غم آن‌ها بر این شد که ایران اسلامی را از بهره‌وری و بهره‌مندی از این انرژی ارزشمند محروم کند و همه تلاش خود را کرد.

شوشتری بیان کرد: اکنون شاهد هستیم که بعد از گذشت چهار دهه از انقلاب، در هر دهه‌ای شگفتی‌ها یکی پس از دیگری آفریده می‌شود. بعد از پیروزی انقلاب، ایران مسیری از پیشرفت را طی کرد که دنیا در زمینه تولید علم توسط ایران شگفت زده و مجبور به اعتراف شد. در اولین گام‌ها در راستای توسعه انرژی هسته‌ای و اتمی به غنی‌سازی ۲۰درصدی دست یافت، در زمینه‌های علمی و پزشکی و بهره‌وری‌های امثال، در علم ژنتیک و پژوهشکده رویان و ساخت ماهواره و پایگاه پرتاب ماهواره خود را نشان داد.

مدیرکل آموزش و پرورش خراسان رضوی ادامه داد: جوانان، دانشجویان و دانشمندان که در پی هم گام‌های پیشرفت را برداشتند، به دنیا فهماندند جمهوری اسلامی توقف‌پذیر نیست بلکه در توسعه فناوری‌ها اولین کشور رسمی و اولین دولت و ارتش بودیم که مزه انفجار موشک‌های ما را پایگاه‌های مدعی‌ترین کشور نظامی یعنی آمریکا در عین الاسعد چشید. ناوگروه ایرانی توانست اقیانوس‌های دنیا را طی کند و دشمن نتوانست چپ نگاه کند.

وی خاطرنشان کرد: متاسفانه در درون و در ذهن فرزندان نتوانستیم آن‌گونه که باید اقتدار خود را اثبات کنیم، بلکه دشمن تلاش زیادی برای انحراف افکار عمومی و منحرف کردن ذهن‌های فرزندان ما انجام داد. ما باید با بهره‌مندی از این نمایشگاه‌ها و امثال آن بتوانیم جهاد تبیین که فرمایش مقام معظم رهبری است را تبیین کنیم و پیشرفت‌ها و توانمندی‌های ایران را که جزو برترین کشور‌های دارای قدرت ساخت پهباد است، بشناسانیم.

شوشتری اضافه کرد: کار دشمن به جایی رسیده که تلاش می‌کند جلوی توسعه صادرات و انتقال تکنولوژی ایران به سایر کشور‌ها را بگیرد. این نشان می‌دهد دشمن به این توانمندی و اقتدار اعتراف می‌کند؛ دشمنی که روز به روز رو به افول بوده و ایرانی که توانمندی خود را اثبات کرده است. باید با بهره‌مندی بیشتر از تمام توانمندی‌های خود اقتدارمان را اثبات کنیم.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->