آغاز دوباره ابومسلم برای حضور در لیگ دسته‌سه کشور از منیر حدادی تا آدان و آسانی | ستاره‌ها در آسمان آبی؛ فرصت یا تله؟ شرط اصلی میزبانی مشهد برای رقابت‌های آسیایی استقلال چیست؟ علیرضا دبیر: اگر برای پول بخواهید کشتی بگیرید قطعا به مدال المپیک نخواهید رسید | مگر تختی برای پول کشتی گرفت؟ + فیلم پایان کار مسابقات جایزه بزرگ هزار امتیازی تنیس کشور در مشهد + فیلم حمله تند علیرضا دبیر به شبکه معاند+ ویدیو مدیرعاملی تاجرنیا در استقلال قطعی شد خارجی‌ترین تیم تاریخ استقلال با ۷ غیرایرانی ویدیوی هایلایت گل‌ها و عملکرد منیر الحدادی دست رد تراکتور به پیشنهاد ۲ میلیون دلاری سپاهان غرامت‌های سنگین مورینیو پایان زودهنگام کار رشفورد در بارسلون انفجار اینستاگرام المپیاکوس | طارمی یونانی‌ها را میلیونی کرد + عکس پاداش میلیاردی در انتظار استقلالی‌ها تایید حدادی از ایفمارک اسپانیا اینفانتینیو، مهمان ویژه فینال کافا شکایت ۲۰ میلیاردی منتظر محمد از استقلال رضایت ساپینتو از اردوی استقلال در جزیره کیش تراکتور تعطیل شد
سرخط خبرها

درخشش لوکا مودریچ با چیدمان دقیق آنچلوتی

  • کد خبر: ۱۸۷۷۲۹
  • ۱۶ مهر ۱۴۰۲ - ۱۵:۰۰
درخشش لوکا مودریچ با چیدمان دقیق آنچلوتی
کارلو آنچلوتی به خوبی می‌داند که برای انگیزه و درخشش مودریچ باید چه سیاستی را در زمین به کار گیرد.

به گزارش شهرآرانیوز، لوکا مودریچ دیروز پس از سه بازی متوالی نیمکت‌نشینی بالاخره به ترکیب اصلی رئال برگشت و ۷۹ دقیقه در میدان بود تا اینکه کارلو آنچلوتی براهیم دیاز را به جای او روانه زمین کرد.

مودریچ آخرین بار برابر اتلتیکو فیکس شده بود، ولی با تعویض بین دو نیمه زنگ خطر برای او به صدا در آمد. ستاره کروات سپس در برابر لاس پالماس، خیرونا و ناپولی بازی را از روی نیمکت تماشا کرد و در دو بازی اول حتی به میدان هم نرفت.

شایعات جدایی او در زمستان خیلی زود منتشر شدند، اما کارلتو در نشست خبری دو روز پیش خود تاکید کرد که مودریچ هرگز در زمستان نخواهد رفت و تا پایان فصل او را با خود خواهند داشت.

مربی ایتالیایی که مودریچ را عصبانی و باانگیزه می‌خواست، دیروز از ابتدا به وی برابر اوساسونا میدان داد و جواب خوبی هم گرفت. مودریچ ستاره زمین بود و فوق العاده بازی کرد.

در واقع کارلتو همان کاری را با مودریچ انجام داد که زمانی فابیو کاپلو با خودش انجام داده بود. در فصل ۹۲-۱۹۹۱، ظهور دیمیتریو آلبرتینی ۲۰ ساله در میلان باعث نیمکت‌نشینی کارلو آنچلوتی شد. او از ۳۰ بازی در هر فصل به ۱۲ بازی در آن فصل نزول پیدا کرد و در پایان همان فصل از فوتبال کنار رفت. کاپلو، آلبرتینی را به جای کارلتو به زمین می‌فرستاد و البته آنچلوتی نیز هر بار به زمین رفت، عالی کار کرد، چون انگیزه اش بیشتر شده بود. این بدون شک آخرین فصل حضور مودریچ در رئال است و ستاره کروات باید با این واقعیت کنار بیاید که ستاره‌های جوان‌تر رئال، در ادامه فصل بیشتر بازی خواهند کرد.

منبع: ورزش3

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->