جمعی از معلمان شنبه (۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) با رهبر معظم انقلاب دیدار می‌کنند نتانیاهو از ترس بازداشت سفرش به واتیکان را لغو کرد شهادت ۱۱۵ فلسطینی در حملات رژیم صهیونیستی (۲۶ اردیبهشت ۱۴۰۴) ایران به معاهده «منابع ژنتیک و دانش سنتی» پیوست انصارالله یمن: از تهدیدهای رژیم صهیونیستی و آمریکا هیچ هراسی نداریم چین: به حق ایران برای استفاده صلح‌آمیز از انرژی هسته‌ای احترام می‌گذاریم رئیس مجلس: زمینه تقویت عملی روابط اقتصادی و فرهنگی بین کشورهای اسلامی فراهم شده است پیام تسلیت دبیر شورای اطلاع رسانی دولت برای درگذشت یک عکاس خبری و یک روزنامه‌نگار سیاسی دادگاهی در دانمارک ۲ فرد را به جرم هتک حرمت قرآن کریم جریمه کرد خروج طالبان از لیست سیاه و جهش همکاری‌های روسیه و افغانستان عراقچی: هیچ سناریویی برای چشم‌پوشی از غنی‌سازی وجود ندارد سفر قریب‌الوقوع وزیر خارجه عراق و رئیس اقلیم کردستان عراق به تهران ادعای ترامپ: با ایران به توافق می‌رسیم؛ با تجارت با تهران مشکلی ندارم آئین گرامیداشت فردوسی در دانشگاه اقتصاد و روابط بین‌الملل پکن برگزار شد کتاب خاطرات رهبر انقلاب از زندگی پدرشان منتشر می‌شود ترامپ: ممکن است با پوتین تماس بگیرم؛ ما باید دیدار کنیم افزایش شهدای غزه به ۵۳ هزار و ۱۱۹ شهید (۲۶ اردیبهشت ۱۴۰۴) روایت غریب‌آبادی از نشست ایران و ۳ کشور اروپایی در استانبول وزیر بهداشت به سوئیس سفر می‌کند ایران و اوکراین، محور دیدار روبیو با مشاوران امنیت ملی تروئیکای اروپا در استانبول وزیر خارجه تاجیکستان وارد تهران شد قالیباف در مرکز فرهنگی اسلامی اندونزی حضور یافت آیت‌الله علم‌الهدی: شهید رئیسی مدیری کم‌نظیر در مردمی بودن | شهید جمهور سرمایه اجتماعی نظام را افزایش داد ترامپ: مسئله برنامه هسته‌ای ایران را به هر شکل حل می‌کنیم عبداللطیف رشید: روابط عراق و ایران قوی، مستحکم و تاریخی است حزب‌الله: تحریم‌های آمریکا بی‌اثر است | سلاح‌ خود را بدون تضمین تحویل نخواهیم داد ترامپ: با عربستان، قطر و امارات «دوستی بزرگی» داریم پایان مذاکرات سه جانبه ترکیه، آمریکا و اوکراین (۲۶ اردیبهشت ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

هشدار تل آویو به دیپلمات‌های اسرائیل: در خانه بمانید

  • کد خبر: ۱۸۷۷۸۹
  • ۱۶ مهر ۱۴۰۲ - ۱۸:۱۰
هشدار تل آویو به دیپلمات‌های اسرائیل: در خانه بمانید
وزارت خارجه رژیم صهیونیستی به تمام دیپلمات‌های خود در سراسر جهان هشدار امنیتی صادر کرد و از آن‌ها خواست در منازل بمانند.

به گزارش شهرآرانیوز، رژیم صهیونیستی روز یکشنبه به دیپلمات‌های خود در خارج از کشور دستور داد «در خانه‌های خود بمانند» مگر اینکه مجوز امنیتی ویژه دریافت کنند.

به گزارش خبرگزاری «آناتولی» با ادامه درگیری‌های بین نیرو‌های حماس با نظامیان صهیونیستی، وزارت خارجه رژیم صهیونیستی به همه نمایندگی‌های دیپلماتیک خود در سراسر جهان حالت آماده باش کامل اعلام کرد و دستور داد که دیپلمات‌ها مراقب جان خود باشند.

شاخه نظامی حماس عملیات طوفان الاقصی را روز شنبه آغاز و اعلام کرد که این حمله غافلگیرکننده در پاسخ به هجوم به مسجد الاقصی و افزایش خشونت شهرک نشینان بوده است.

رسانه‌های صهیونیستی تا لحظه انتشار این گزارش اعلام کردند که طی عملیات نیرو‌های حماس دست‌کم ۴۰۰ صهیونیست در حمله رزمندگان مقاومت به هلاکت رسیده‌اند و شمار مجروحان به ۱۸۶۴ نفر رسیده است.

همزمان با تشدید تنش بین نیرو‌های مقاومت و ارتش رژیم صهیونیستی، نخست وزیر فرانسه بعد از ظهر یکشنبه به وقت تهران از تعلیق پرواز‌های شرکت هواپیمایی «ایر فرانس» به تل آویو خبر داد.

به گزارش خبرگزاری «رویترز» «الیزابت بورن» نخست وزیر فرانسه گفت که  ایرفرانس پرواز‌های خود به تل آویو را در پی حمله روز شنبه گروه حماس به اسرائیل به حالت تعلیق درآورد. بورن روز یکشنبه به تلویزیون «بی اف ام»  گفت: «ایرفرانس فعلا پرواز‌های خود را به حالت تعلیق درآورده است.»

منبع: فارس

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->