تکان‌دهنده‌ترین جنایت خانوادگی در یک قدمی مشهد: پدری که سر پسرش را متلاشی کرد! اظهارنظر معاون استاندار همدان درباره تجمع مقابل دانشگاه بوعلی سینا یک کشته و ۱۵ مصدوم در حادثه واژگونی وانت بار در محور تربت جام - مشهد (۱۵ مهر ۱۴۰۴) ایران در هفته دوم مهرماه ۱۴۲ بار لرزید ‌نمی‌خواستم یک گلابی باشم! به مناسبت صد‌و‌هجدهمین سالگرد سه‌رنگ شدن پرچم ایران | سبز و سفید و سرخ‌مان درباره ویژگی‌هایی که مردان را برای همسرانشان جذاب‌تر می‌کند | مرد جذاب من ثبت ۲۲۸ هزار و ۸۶۰ ازدواج در کشور طی شش ماه اول سال ۱۴۰۴ | کاهش ۴ درصدی ازدواج و ۳.۵ درصدی طلاق آیا با بالا رفتن سن، قد ما واقعاً کوتاه می‌شود؟ خراسان رضوی بیشترین میزان نابودی منابع آب زیرزمینی در کشور را دارد! اخطار به ۱۵ بانک در رابطه با نحوه پرداخت تسهیلات | ضرورت مقابله با انحصار در واردات برنج آموزش و پرورش خراسان رضوی: در حال حاضر آمار دقیقی از شمار دانش‌آموزان مبتلا به شپش نداریم سازمان جهانی بهداشت: سیگار‌های الکترونیکی موج جدید اعتیاد به راه انداخته‌اند آخرین وضعیت تأمین واکسن آنفلوانزا در کشور (۱۵ مهرماه ۱۴۰۴) صدور هشدار سطح زرد هواشناسی در پی پیش‌بینی افزایش دما و احتمال آتش‌سوزی جنگل‌ها (۱۵ مهر ۱۴۰۴) فرار از چنگال قاتل نامرئی آوارگی میلیون‌ها نفر در جهان بر اثر تغییرات اقلیمی رئیس مرکز زنان و خانواده شهرداری تهران: تاکنون ۴۶۱ نفر از زندانیان زن تحت حمایت ما هستند افزایش ۱۱ برابری جمعیت شهری ایران در ۶۸ سال گذشته پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (سه‌شنبه، ۱۵ مهرماه ۱۴۰۴) | مشهدی‌ها منتظر آخر هفته نسبتاً گرم باشند آزادی ۶ هزار و ۵۰۰ زندانی جرائم غیرعمد در نیمه اول ۱۴۰۴ نوشیدن آب یخ پس از غذا خوردن را ترک کنید آموزش هوش مصنوعی به ۲ میلیون دانش‌آموز و ۱۰۰ هزار معلم برای ارتقای مهارت‌آموزی قوه‌قضائیه کادر اداری جذب می‌کند | اطلاعیه آزمون استخدامی + شرایط ثبت‌نام نظارت بر بهداشت مدارس خراسان رضوی با شروع سال تحصیلی جدید رئیس مجمع نمایندگان خراسان رضوی: وزارت نیرو برنامه‌ای برای آب‌های مرزی استان ندارد آخرین اخبار از پرونده گم شدن سما جهانباز | صدور کیفرخواست برای متهم اصلی + شرط پدر سما برای بخشش متهم پایان مراجعه حضوری برای صدور شناسنامه نوزادان در خراسان رضوی نزدیک است + فیلم چگونه کودکان را در هوای آلوده از مشکلات ریوی محافظت کنیم؟
سرخط خبرها

کمک‌های مردمی در خراسان رضوی به جشن عاطفه‌ها ۱۴ درصد رشد داشته است

  • کد خبر: ۱۸۷۸۲۳
  • ۱۷ مهر ۱۴۰۲ - ۱۱:۰۵
کمک‌های مردمی در خراسان رضوی به جشن عاطفه‌ها ۱۴ درصد رشد داشته است
معاون توسعه مشارکت‌های مردمی کمیته امداد امام خمینی (ره) خراسان رضوی گفت: امسال کمک‌های مردمی در خراسان رضوی به جشن عاطفه‌ها ۱۴ درصد رشد داشته است.

به گزارش شهرآرانیوز هر سال در آستانه بازگشایی مدارس، جشن عاطفه‌ها برای تزریق مهربانی به دانش‌آموزان کم‌برخوردار برپا می‌شود تا مشارکت مردم و دستگاه‌ها به شروع مهری پر‌شور بینجامد و فقر دست‌اندازی برای تحصیل این دانش‌آموزان نباشد. معاون توسعه مشارکت‌های مردمی کمیته امداد امام‌خمینی (ره) خراسان‌رضوی هم از مشارکت چهل میلیارد‌تومانی مردم خراسان‌رضوی در جشن عاطفه‌های امسال خبر داد که این رقم از افزایش ۱۴‌درصدی کمک‌ها نسبت به میزان مشارکت در این جشن در سال گذشته حکایت دارد.

مجید غلامی در گفتگو با خبرنگار روزنامه شهرآرا، با اشاره به اینکه هنوز از همه پایگاه‌ها، میزان کمک به جشن عاطفه‌ها جمع‌آوری نشده است و مبلغ ۴۰‌میلیارد تومان ممکن است افزایش پیدا کند، افزود: پارسال مشارکت مردم در استان در این مناسبت ۳۵‌میلیارد تومان بود.

او با بیان اینکه اولویت اصلی توزیع کمک‌ها در جشن عاطفه‌ها تهیه نوشت‌افزار و ملزومات تحصیل برای دانش‌آموزان کم‌برخوردار است، اظهار کرد: در استان ۵۴‌هزار دانش‌آموز زیرپوشش کمیته امداد قرار دارند که امسال حامیان ۱۲‌هزار دانش‌آموز از این تعداد، در طرح اکرام علاوه بر سرانه ماهانه، مبلغ بیشتری برای تهیه نوشت‌افزار واریز کرده‌اند.

غلامی با بیان اینکه حدود ۱۱‌هزار بسته تحصیلی نیز از محل کمک خیران و برخی نهاد‌ها مانند مراکز نیکوکاری، بسیج سازندگی و ... تهیه شد، ادامه داد: برای بقیه دانش‌آموزان نیز از محل مشارکت مردم، کمیته امداد و مراکز نیکوکاری بسته تحصیلی تهیه شد. این بسته‌ها برای دانش‌آموزان مقطع ابتدایی شامل کیف و سایر ملزومات مرتبط با این مقطع به ارزش یک‌میلیون‌و‌۲۰۰‌هزار تومان است و برای دانش‌آموزان مقطع متوسطه اول و دوم ارزش ریالی بسته‌ها ۴۵۰‌هزار تومان است.

معاون توسعه مشارکت‌های مردمی کمیته امداد امام‌خمینی (ره) خراسان‌رضوی افزود: البته حدود ۱۰‌هزار بسته نیز توسط مراکز نیکوکاری به افرادی که تحت‌پوشش کمیته امداد نبوده، اما نیازمند بوده‌اند، ارائه شده است.

او گفت: ۴۱ دفتر کمیته امداد و ۶۱۶ مرکز نیکوکاری که بیشتر آن‌ها در محل مساجد مستقر هستند، در این مدت به عنوان پایگاهی برای دریافت کمک‌های جشن عاطفه‌ها نیز فعال بوده‌اند. همچنین مدارس نیز در این مدت کمک‌های مردم را برای دانش‌آموزان مدرسه خودشان جمع‌آوری کرده‌اند.

غلامی درباره سایر راه‌های مشارکت برای کمک به نیازمندان بیان کرد: افراد با شماره‌گیری #۰۵۱*۸۸۷۷* می‌توانند برای کمک در حوزه‌های مختلف مسکن، صدقه و‌... مبالغ خود را واریز کنند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->