۳۰ مصدوم در پی خروج قطار از ریل در مسیر کرمان _ زرند (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) مأمور پلیس آستانه اشرفیه در درگیری با قاتل مسلح یه شهادت رسید (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) قطار تهران - کرمان از ریل خارج شد (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) زلزله تربت‌جام خسارت نداشت (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) زلزله تربت جام را لرزاند (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) ۴ شرور تهران با شلیک پلیس دستگیر شدند زلزله تهران را لرزاند | واکنش موسسه ژئوفیزیک دانشگاه تهران به اعلام نشدن زمین لرزه (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) کلثوم اکبری قاتل ۱۱ شوهر در دادگاه | ماجرای قتل‌ها چه بود؟ نوروفیدبک برای چه کسانی مناسب است - 5 متخصص زبده نوروفیدبک قوچان، خنک‌ترین شهر ایران در بامداد امروز (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) غرب استان تهران لرزید (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) تسکین درد‌های معده و روده با این دانه تابستانی استفاده از دم‍پایی در پیاده روی اربعین مناسب نیست هشدار وزارت بهداشت نسبت به مخاطرات تابش مستقیم نور خورشید شرایط دریافت مستمری توسط بازماندگان + نحوه محاسبه میزان مستمری تمامی امتحانات علوم پزشکی دانشگاه آزاد حضوری شد وزیر آموزش و پرورش در مشهد: شهادت حق شهید کاظمی بود و حیف بود که این مقام نصیب او نشود ۷ زائر ایرانی در تصادف ون با تریلی در ناصریه عراق مصدوم شدند (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) ۵۷۰۰ مجروح در جنگ اخیر | وزیر بهداشت خواستار پیگیری بین‌المللی جنایات رژیم صهیونیستی شد شروع اعزام‌های حج عمره از ابتدای شهریور | حضور پررنگ بانوان در لیست زائران وزیر آموزش و پرورش: بازنشستگان ۱۴۰۳ در اولویت پرداخت پاداش قرار دارند | پیگیری قرارداد کار معین معلمان خرید خدمات بیشترین علت نیاز زائران به امدادرسانی در پیاده‌روی اربعین، تصادفات جاده‌ای است پیش‌بینی هواشناسی امروز (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) | کاهش نسبی دما در شمال و غرب کشور سازمان هواپیمایی کشوری درباره‌ی تهیه بلیت پرواز‌های اربعین اطلاعیه صادر کرد آیا شیرین‌کننده‌های غذایی، بلوغ را در کودکان تسریع می‌کنند؟ چگونه احساس تشنگی را در پیاده‌روی اربعین کاهش دهیم؟ بهترین زمان مصرف چای سبز برای لاغری چه موقع است؟ خدمات ویژه مجهزترین بیمارستان سیار کشور در عمود ٩٨٩ زیبایی و طراوت پوست با میوه‌های تابستانی
سرخط خبرها

رئیس کمیته امداد امام خمینی(ره): حفظ کرامت مددجویان، مأموریت مهم همه جهادگران است + فیلم

  • کد خبر: ۱۸۷۲۴۲
  • ۱۳ مهر ۱۴۰۲ - ۱۱:۱۰
رئیس کمیته امداد امام خمینی(ره): حفظ کرامت مددجویان، مأموریت مهم همه جهادگران است + فیلم
سید مرتضی بختیاری در رزمایش ملی توزیع ۲۰ هزار و ۳۱۳ سری جهیزیه که در مجتمع آیه‌ها برگزار شد، گفت: مهم است که اگر هم خانواده‌های کم‌برخوردار و افراد نیازمند موردحمایت قرار می‌گیرند، توانمند می‌شوند و رشد می‌کنند، اما در طول این فرآیند کرامت آن‌ها هم حفظ شود.

به گزارش شهرآرانیوز سید مرتضی بختیاری در اجتماع عظیم جهادگران و فعالان عرصه محرومیت‌زدایی و رزمایش ملی توزیع ۲۰ هزار و ۳۱۳ سری جهیزیه در سراسر کشور که با مشارکت سپاه پاسداران انقلاب اسلامی و کمیته امداد امام خمینی (ره)، صبح امروز در تالار همایش‌های انقلاب اسلامی مجتمع آیه‌ها برگزار شد، با تأکید بر استمرار این قبیل فعالیت‌های خیرخواهانه اظهار کرد: فاز اول توزیع این جهیزیه‌ها در دهه ولایت رقم خورد و در آن بیش از ۲۰ هزار سری به دست زوج‌های جوان نیازمند از خانواده‌های کم‌برخوردار و مددجوی ساکن در مناطق حاشیه‌ای شهرها، مناطق صعب‌العبور و روستا‌های مرزی رسید.

وی افزود: اکنون در فاز دوم، ۲۰ هزار و ۳۱۳ سری جهیزیه آماده شده و بنای ما این است که تا پایان سال جاری، دیگر زوج جوان نیازمندی از خانواده‌های مددجو و تحت پوشش در انتظار جهیزیه برای آغاز زندگی مشترک نباشد.

رئیس کمیته امداد امام خمینی (ره) با بیان اینکه سال گذشته بیش از ۸۲ هزار جهیزیه در کشور توزیع شد که همه محصولات آن از تولیدکنندگان داخلی بود، خاطرنشان کرد: این راهبرد بنیان‌گذار کبیر انقلاب و یادگار ایشان بود که محرومیت‌زدایی به‌عنوان یک اصل و سنت حسنه در کشور نهادینه شود و اگر هم خانواده‌های کم‌برخوردار و افراد نیازمند موردحمایت قرار می‌گیرند، توانمند می‌شوند و رشد می‌کنند، اما در طول این فرآیند کرامت آن‌ها هم حفظ شود. جهیزیه‌هایی هم که امروز توزیع می‌شود، در امتداد همان ۲۰ هزار جهیزیه‌ای است که در دهه ولایت توزیع شد.

خدمت مؤثر، ثمره هم‌افزایی جهادگران

حجت‌الاسلام محسن کازرونی رئیس هیئت‌امنای کمیته امداد امام خمینی (ره) هم در این همایش تصریح کرد: این یک اقدام نوآورانه است که برخی نهاد‌های خدمتگزار همچون سپاه و کمیته امداد در پروژه‌های مهم و راهبردی به هم‌افزایی می‌رسند و اگر امروز برای بار دوم بیش از ۲۰ هزار سری جهیزیه در بین زوج‌های جوان نیازمند کشور توزیع می‌شود، به برکت همین هم‌افزایی و اخلاص دست‌اندرکاران و جهادگران است.

وی تأکید کرد: در روایات متعدد از وجود اقدس پیامبر گرامی اسلام (ص) و اهل‌بیت عصمت و طهارت (ع) نقل شده که برآورده کردن حاجات مؤمن و پاسخ به مراجعه مردم از واجبات است و اجر آن گاهی اوقات هم‌تراز با اعمال قطعی دین دانسته شده؛ تا جایی که رسول گرامی اسلام (ص) می‌فرمود اگر کسی به تو مراجعه کرد، اما از برادر دینی خود روی‌گردان شدی، مسلمان نیستی و اکنون، این گره‌گشایی زمینه‌ساز تقرب شما به درگاه الهی و رفع بلا از این کشور و ملت خواهد شد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->