یادی از مرحوم حسن لاهوتی، مترجم و مولوی‌پژوه | همراز عیاران جهان قند است «پاتریک ویلسن» و «خاویر باردم» در فیلم تنگه وحشت سفر علمی جمعی از دانشجویان دانشگاه‌های هند به مشهد مریم سعادت مهمان برنامه ۱۰۰۱ محسن کیایی می‌شود مروری بر سریال‌های نوستالژیک پرمخاطب تلویزیون فیلم جیمز باند جدید ساخته می‌شود؟ رکوردشکنی تماشاخانه مایان با اجرای دو نمایش در سال ۱۴۰۳ زمان پخش مسابقه مردان آهنین از شبکه‌های سیما اختلافات بر سر سریال «معاویه» بالا گرفت سعید آقاخانی با سریال ۴۷، به شبکه خانگی می‌آید سریال نیش با حضور پژمان جمشیدی و سام درخشانی در شبکه نمایش خانگی آرزوی ساخت فیلمی درباره فرهنگ و تاریخ مشهد دارم نقشی متفاوت از امین حیایی در فیلم کوکتل‌مولوتف + پوستر صفحه نخست روزنامه‌های کشور - پنجشنبه ۱۶ اسفند ۱۴۰۳ گفت‌و‌گو باحسن آخوندپور، فیلم ساز مشهدی سینما و تلویزیون کشور | می‌خواهم اثری جهانی از شاهنامه بسازم کتاب شفای الهامات منتشر شد فیلم‌های سینمایی آخر هفته تلویزیون (۱۶ و ۱۷ اسفند ۱۴۰۳) + خلاصه داستان
سرخط خبرها

فصل سوم «ضد» به زودی روی آنتن تلویزیون می‌رود + زمان پخش

  • کد خبر: ۱۸۷۸۹۶
  • ۱۷ مهر ۱۴۰۲ - ۱۴:۰۶
فصل سوم «ضد» به زودی روی آنتن تلویزیون می‌رود + زمان پخش
فصل سوم مجموعه مستند «ضد» با موضوع نبرد با کلیشه‌های ذهنی عصر مدرن به زودی آماده پخش از تلویزیون می‌شود.

به گزارش شهرآرانیوز؛ فصل سوم مجموعه مستند «ضد» تازه‌ترین محصول مرکز مستند سوره به کارگردانی و تهیه‌کنندگی محسن کریمیان و نویسندگی علی نیکجو این روز‌ها در مراحل پایانی تولید قرار دارد.

این مجموعه که از مهرماه سال ۱۴۰۱ وارد مرحله تحقیق و پژوهش و سپس ساخته شد، در ۲۰ قسمت ۴۰ دقیقه‌ای آماده پخش از تلویزیون می‌شود.

مجموعه مستند «ضد» در فصل سوم خود تلاش کرده است تا به واکاوی تاثیرات زیست مجازی، بر ابعاد پنهان و ناپیدای زندگی انسان‌ها بپردازد؛ اینکه چگونه زندگی دیجیتالی موجب اضطراب و خشم بیشتر انسان شده، بر خوراک، پوشاک و نحوه خرید ما اثر گذاشته، معماری شهر‌ها رو تغییر داده، شیوع بیماری و درمان را پیچیده کرده و آینده بشر را در هاله‌ای از تردید و ترس فرو برده است.

فصل اول مجموعه مستند «ضد» که اسفند ۹۹ روی آنتن شبکه مستند رفت، تلاش کرد در هر قسمت با طرح موضوع ظاهرا کم اهمیت، به جنگ کلیشه‌های ذهنی مردم درباره محیط اطرافشان برود. سپس فصل دوم این اثر تولید و دی ماه ۱۴۰۰ پخش شد که در هر قسمت با نقد موضوعات جاری در سبک زندگی مدرن به مخاطب نسبت به نفوذ عمیق این نوع سبک زندگی آگاهی داد و مسیر جدیدی را برای حل این معضلات معرفی کرد.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->