یکصد و بیست و نهمین حراج شمش طلای مرکز مبادله ایران (۲۰ مهر ۱۴۰۴) برگزار می‌شود + جزئیات آغاز پرداخت خسارت‌های برق خانگی از آبان ۱۴۰۴ معاون اقتصادی استاندار: تحقق رشد اقتصادی خراسان رضوی نیازمند ۷۰۰ همت سرمایه‌گذاری جدید است حباب سکه به ۷ میلیون تومان رسید (۱۷ مهر ۱۴۰۴) بررسی قیمت امروز خودروهای داخلی و خارجی (۱۷ مهر ۱۴۰۴) | بازار خودرو ترمز برید؟ + جدول نتایج قرعه کشی و برندگان ایران خودرو (۱۷ مهر ۱۴۰۴) + لینک مشاهده نرخ سود بین‌بانکی ثابت ماند (۱۷ مهر ۱۴۰۴) قیمت گوشت گوساله در مشهد یک میلیون تومان شد (۱۷ مهر ۱۴۰۴) + جدول ۷۵ درصد بار وام ازدواج روی دوش ۶ بانک | ۵۴۱ هزار نفر هنوز در صف هستند اعلام قیمت جدید انواع موبایل در بازار (۱۷ مهر ۱۴۰۴) | پرچمدار اپل چند؟ + جدول معاون وزیر جهادکشاورزی: محصولات کشاورزی ایران به ۸۰ کشور جهان صادر می‌شود اعلام زمان واریز یارانه مهر ۱۴۰۴ | رقم واریزی بیشتر شد؟ ۳۸ میلیارد دلار ارز صادراتی در ۷ سال گذشته به کشور بازنگشته است | متخلفان اعلام شدند بررسی چالش‌های انرژی و تقویت زیرساخت‌های گاز در سی‌وسومین اجلاس شورای اسلامی استان خراسان رضوی هشدار سازمان امور مالیاتی: خودداری از صدور صورت‌حساب الکترونیک، یعنی فرار مالیاتی پیش‌بینی نرخ دلار و طلا با کاهش تنش‌ها در منطقه | رقم‌های باورنکردنی در انتظار طلا حذف شرط سپرده در پیش‌فروش خودرو، تقاضای کاذب در بازار ایجاد کرد (۱۷ مهرماه ۱۴۰۴) هشدار بهروزآذر درباره فراموشی ارزش‌های خانوادگی در دنیای رسانه‌زده زعفران تربت‌حیدریه آخر هفته چند قیمت خورد؟ (۱۷ مهر ۱۴۰۴) هشدار بانک مرکزی به مردم: هیچ تشکل یا کانونی مجوز نظارت بر صندوق‌های قرض‌الحسنه ندارد توسعه شبکه گاز مشهد با هدف پایداری و رعایت الزامات پدافند غیرعامل | گازرسانی رینگ جنوبی شهر تا پایان امسال به بهره‌برداری می‌رسد + فیلم یارانه نانوایان مشهدی از جنگ ۱۲روزه تاکنون، واریز نشده است آینده برق ایران در گرو کنترل ماینر‌ها کاهش مشارکت اقتصادی در خراسان رضوی | نرخ بیکاری استان در تابستان ۱۴۰۴، به ۵.۳ درصد رسید   آرامش در غرب آسیا، نرخ دلار در ایران را کاهش داد (۱۷ مهر ۱۴۰۴) کمیابی و گرانی برنج، دست‌پخت متولیانی است که نظارت بر بازار را رها کرده‌اند | غیب‌شدن برنج به دست محتکران آتش‌بس در غزه؛ کاهش قیمت در بازار جهانی نفت (۱۷ مهر ۱۴۰۴) ۱۰ کارشناس، آینده بازار مسکن را پیش‌بینی کردند (۱۷ مهر ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

سقوط بی‌سابقه ارزش پول اسرائیل بعد از حمله طوفان‌الأقصی حماس

  • کد خبر: ۱۸۷۹۱۳
  • ۱۷ مهر ۱۴۰۲ - ۱۴:۵۴
سقوط بی‌سابقه ارزش پول اسرائیل بعد از حمله طوفان‌الأقصی حماس
بازار ارز در رژیم صهیونیستی با سقوط شدید واحد پول این رژیم همراه شده است.

به گزارش شهرآرانیوز - صبح امروز در حالی بازار ارز در رژیم صهیونیستی آغاز به کار کرد که ارزش شِکِل، واحد پولی اسرائیل، به خاطر حمله نیرو‌های مقاومت فلسطین به این رژیم، به کمترین میزان در ۸ سال گذشته رسید.

ارزش شِکِل در شرایطی کاهش یافت که بانک مرکزی رژیم صهیونیستی ساعاتی پیش از برنامه خود برای تزریق ۳۰ میلیارد دلاری ارز به بازار ارزش این کشور با هدف جلوگیری از کاهش ارزش شکل خبر داده بود.

در حال حاضر ارزش شکل در برابر دلار به ۳.۹۵ شکل به ازای هر دلار رسیده که در ۸ سال گذشته بی‌سابقه بوده است.

بانک مرکزی رژیم صهیونیستی اعلام کرده که در تلاش است تا روند کاهش ارزش شکل را تعدیل کند و برای جلوگیری از سقوط ارزش آن دست به تأمین نقدینگی ارزی بزند.

واحد پول اسرائیل چیست؟

شِكِل، واحد پول اسرائيل است و به عنوان ارز قانونی در کرانه باختری رود اردن و غزه در اراضی اشغالی فلسطین استفاده می‌شود. 

از زمان بحران اقتصادی اسرائیل در دهه ۱۹۸۰ و متعاقب آن معرفی شِکِل جدید در سال ۱۹۸۵، رژیم صهیونیستی سیاست‌های مالی و پولی بسیار دقیق‌ و محافظه‌کارانه‌‌ای را در پیش گرفت و به تدریج اصلاحات اقتصادی مختلفی را در بازار انجام داد. امضای قرارداد‌های تجارت آزاد و سرمایه‌گذاری سنگین در پایگاه صنعتی و علمی، افزایش صادرات و ورود به بازار‌های جدید، تورم اسرائیل را نسبتاً پایین نگه می‌داشت، اما درگیری‌های اخیر حماس و رژیم صهیونیستی ارزش پول شِکِل را به شدت پایین آورد است.

شِکِل جدید از ۱ ژانویه ۲۰۰۳، به یک ارز آزاد تبدیل شده است و از ۷ مه ۲۰۰۶، تجارت مشتقات آن در بورس کالای شیکاگو در دسترس بوده است.  

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->