ورود نخستین پرواز شرکت فلای‌ناس عربستان به فرودگاه امام برای عملیات حج (۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) قوه قضاییه به حادثه فوت حمیدرضا درجاتی در مسابقه اتومبیلرانی ورود کرد تشکیل پرونده قضایی برای یک فعال مجازی حوزه خودرو دام کاپیتان قلابی کشتی برای سرقت از دختران دم بخت بازدید از موزه‌های خراسان رضوی، فردا (یکشنبه ۲۸ اردیبهشت ۱۴۰۴) رایگان است نمایشگاه کتاب تهران سکوی ارتباط با مخاطب و تقویت فرهنگ کتابخوانی است کشف ۵۲ کیلوگرم مواد شیمیایی پیش‌ساز ماده مخدر شیشه در مشهد قیمت معلم خصوصی اعلام مبلغ حق بیمه دهک‌های ششم تا نهم بیمه سلامت+ جزئیات (۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) فشارخون علت نیمی از بیماری‌های قلبی‌عروقی و عامل مهمی در مرگ‌های زودرس است نشت مواد شیمیایی به یک رودخانه در برزیل موجب آلوده شدن ماهی‌ها و پرندگان شد هدف‌گذاری جذب ۱۵ میلیون گردشگر خارجی در کشور طرح پلیس نامحسوس محیط‌زیستی در دستورکار قرار گرفت کشف زمین‌خواری ۵۰ میلیاردی در مشهد (۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) بیشترین آمار طرح مردمی کاشت نهال مربوط به زاگرس است شناسایی ۱۴۱ مورد ابتلا به سرخک در کشور | چه‌افرادی در خطرند؟ پوشش ۹۹.۵ درصدی برنامه کشوری غربالگری کم‌کاری تیروئید نوزادان تأثیر مثبت نمرات پایه یازدهم در کنکور ۱۴۰۴ تداوم بحران آب در مشهد و خراسان رضوی | زمین تشنه‌تر از همیشه + میزان بارش تا اردیبهشت ۱۴۰۴ توله بازمانده «هلیا» شناسایی شد چطور اضطراب کنکور و امتحانات نهایی را کنترل کنیم؟ | وظیفه خانواده و مسئولان مدرسه چیست؟ آخرین جزئیات درباره جزایر حرارتی تهران | این جزایر چه تأثیری بر محیط زیست دارند؟ پرداخت وام ۵۰ میلیون تومانی به بازنشستگان تأمین اجتماعی | کدام بازنشستگان در اولویت دریافت وام هستند؟ ظرفیت پیوند مغز استخوان کودکان در مشهد جوابگوی نیاز شهر نیست  بیمه‌های تکمیلی از بیماران چشمی حمایت کافی ندارند ۲۱ مصدوم و یک فوتی بر اثر وزش شدید باد و اصابت صاعقه در کشور (۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) رژیم لاغری طولانی‌مدت می‌تواند موجب کاهش شانس باروری شود اهدای عضو بیمار مرگ مغزی در مشهد به ۳ بیمار زندگی دوباره بخشید (۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) درگیری‌ها و شرارت‌های خیابانی در کشور کاهش یافت آخرین جزئیات برگزاری امتحانات نهایی از فردا (۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

برگزاری کنکور ۱۴۰۳ بدون هیچ تغییری

  • کد خبر: ۱۸۷۹۶۹
  • ۱۷ مهر ۱۴۰۲ - ۱۹:۵۷
برگزاری کنکور ۱۴۰۳ بدون هیچ تغییری
رئیس سازمان سنجش آموزش کشور با اشاره به نشست امروز کمیسیون آموزش، تحقیقات و فناوری مجلس در خصوص بررسی مصوبه رد شده از سوی شورای نگهبان در خصوص اصلاح قانون کنکور، گفت‌: فرآیند برگزاری کنکور ۱۴۰۳ از منظر داوطلب و سازمان سنجش آغاز شده و هیچگونه تغییری در روند برگزاری کنکور ۱۴۰۳ را نخواهیم پذیرفت.

به گزارش شهرآرانیوز، عبدالرسول پورعباس در تشریح نشست فوق العاده امروز (دوشنبه ۱۷ مهر) کمیسیون آموزش، تحقیقات و فناوری مجلس، اظهار کرد: روال عادی مجلس پس از اینکه شورای نگهبان نسبت به مصوبات صحن علنی مجلس اظهار نظر می‌کند، این است که مصوبات برای تحلیل و بررسی به کمیسیون‌های تخصصی ارجاع می‌شود که نشست امروز به همین منظور در کمیسیون آموزش برگزار شد.

رئیس سازمان سنجش آموزش کشور تصریح کرد: بر این اساس، اتفاقی که برای کنکور ۱۴۰۳ رخ می‌‎دهد همان است که قبلا در اطلاعیه سازمان سنجش اعلام شده و هیچ گونه تغییری نخواهد داشت؛ داوطلبان ۱۴۰۳ بدانند که کنکور در ۲ نوبت اردیبهشت و تیرماه برگزار می‌شود و سوابق تحصیلی تأثیر ۵۰ درصدی خواهد داشت.

وی ادامه داد: همچنین دروس عمومی در کنکور حذف خواهد شد ضمن اینکه آموزش و پرورش فرصت ترمیم معدل را در خردادماه گذاشته تا داوطلبان معدل خود را ترمیم کنند و امسال همچنین سوابق تحصیلی در پایه یازدهم و دهم سوابق در نظر گرفته خواهد شد.

پورعباس یادآور شد: مباحثی که در شورای عالی انقلاب فرهنگی و کمیسیون آموزش مجلس مطرح می‌شود، بحث‌های کارشناسی برای سال‌های بعدی بوده که ممکن است به نتیجه برسد یا نرسد. فرآیند برگزاری آزمون ۱۴۰۳ از منظر داوطلب و سازمان سنجش آغاز شده و هیچ گونه تغییری را نخواهیم پذیرفت و بر همین روال کار را ادامه خواهیم داد.

 نشست امروز کمیسیون آموزش، تحقیقات و فناوری مجلس با حضور حجت الاسلام والمسلمین ذوالنوری (پیشنهاد دهنده طرح)، هادی طحان نظیف سخنگو و عضو حقوق‌دان شورای نگهبان، پورعباس رئیس سازمان سنجش آموزش کشور، معاون وزیر آموزش و پرورش و رئیس و اعضای کمیسیون آموزش، تحقیقات و فناوری برگزار شد.

منبع: پانا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->