نتیجه و ویدئو خلاصه بازی سپاهان و ملوان (۲۸ مرداد ۱۴۰۴) | توقف طلایی‌پوشان در انزلی جدول لیگ برتر ایران در پایان هفته اول (۲۸ مرداد ۱۴۰۴) | دست مدعیان از صدر کوتاه ماند نتیجه بازی استقلال و تراکتور در هفته نخست لیگ(۲۸ مرداد ۱۴۰۴)+ ویدیو گل| شاهکار ساپینتو ویدیو| خلاصه بازی استقلال و تراکتور در هفته نخست لیگ(۲۸ مرداد ۱۴۰۴) پخش زنده بازی رئال مادرید و اوساسونا (۲۸ مرداد ۱۴۰۴) + تماشای آنلاین پخش زنده بازی سپاهان و ملوان + تماشای آنلاین پخش زنده بازی تراکتور و استقلال در لیگ برتر + تماشای آنلاین سروش رفیعی، طراح نبرد‌های بیرون از زمین لیائو غایب بزرگ میلان در هفته اول سری آ علی کریمی چند میلیارد برای استقلال آب خورد؟| بازگشت هنگفت! طارمی در رادار نیس نصف پرسپولیس بدون مجوز و کارت بازی| سرمربی و کادر هم آی دی نداشتند! پخش زنده بازی النصر و الاتحاد در سوپرکاپ + تماشای آنلاین پرسپولیس هاشمیان ضعیف در ساختن موقعیت گل|هشدار به وحید و شاگردان VAR به تبریز رسید بازگشت علی کریمی به استقلال + عکس پیام احساسی پسر نیمار برای پدرش آل کثیر از استقلال غرامت می‌خواهد خبر خوش برای پرسپولیسی‌ها | اوریه به سپاهان رسید گزینه پرسپولیس در لالیگا
سرخط خبرها

نوازی در نقش مربی بدنساز استقلال!

  • کد خبر: ۱۸۸۰۱۲
  • ۱۸ مهر ۱۴۰۲ - ۱۰:۲۹
نوازی در نقش مربی بدنساز استقلال!
در روز‌هایی که یوسو سسمای اسپانیایی هنوز به ایران بازنگشته محمد نوازی به عنوان مربی بدنساز در استقلال فعالیت می‌کند.
رضا حمیدی
خبرنگار رضا حمیدی

گروه ورزش|شهرآرانیوز، چرایی نیامدن یوسو سسمای اسپانیایی به تمرینات استقلال و از دست دادن زمان قابل توجه برای کسب آمادگی بدنی بیشتر با حضور این مربی تبدیل به یک معمای پیچیده شده و روشن نیست که به چه دلایلی مدیران باشگاه استقلال نمی‌توانند زمینه ساز حضور این مربی در تمرینات استقلال شوند.

درحالی که براساس آخرین اخبار از باشگاه استقلال قرار شده اقدامات نهایی برای بازگشت سسما و پسرش به ایران فراهم شود تا تمرینات بدنی استقلال زیر نظر این دو مربی اسپانیایی که عمیقا مورد اعتماد نکونام قرار دارند، انجام شود، اما در روز‌هایی که این مربیان در استقلال حضور نداشتند محمد نوازی کار تمرین دادن به بازیکنان را در این بخش به عهده داشت و به عنوان مربی بدنساز فعالیت می‌کرد.


این تصمیم درحالی از سر ناچاری از سوی جواد نکونام اتخاذ شده که نوازی هیج سررشته‌ای از علوم تمرینی بدنی ندارد و در سال‌هایی که فعالیت خود را به عنوان کمک مربی آغاز کرده هرگز در این حضور کاری انجام نداده است.

اینکه نکونام به چه دلیل امور بدنی تیمش را به دست نوازی سپرده قطعا از سر ناچاری است، اما اگر نگاهی به مصدومیت‌هایی که در همین اندک زمان گذشته از لیگ برتر برای استقلال رخ داده بیندازیم به این نتیجه می‌رسیم که استقلال به هر دلیل با مشکلاتی از این ناحیه مواجه است و بدن بازیکنان این تیم وضعیت مناسبی ندارد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->