جودوکاران افغانستانی ۴ مدال مسابقات جام صلح و دوستی را از آن خود کردند رئیس مرکز امور اتباع وزارت کشور: بنای ما اخراج اتباع نیست + فیلم قیمت افغانی به تومان و دلار، امروز (شنبه، ۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) دونالد ترامپ: چین در بگرام حضور دارد قیمت افغانی به تومان و دلار، امروز (پنجشنبه، ۲۵ اردیبهشت ۱۴۰۴) یک مقام وزارت کار: با تغییر فرهنگ کار در کشور مواجه هستیم | بخش عمده بازار ایران در اختیار اتباع خارجی قرار ندارد ایران منطقه ویژه اقتصادی و معدنی مشترک با افغانستان در منطقه آزاد دوغارون ایجاد می‌کنند افتخار خون شریکی | سومین یادواره لاله‌های غریب در مشهد برگزار شد قیمت افغانی به تومان و دلار سه‌شنبه (۲۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) توضیحات رئیس مرکز امور اتباع وزارت کشور درباره اجرای طرح ساماندهی اتباع غیرمجاز + فیلم کابل آماده میزبانی می‌شود | همه چیز درباره فصل چهارم لیگ برتر فوتسال افغانستان بازتعریف جنایت | روایت‌های تکان‌دهنده سربازان انگلیسی از اعتیاد به کشتن غیرنظامیان در افغانستان یک پژوهشگر آمریکایی: چین به‌طور هدفمند به‌دنبال بهره‌برداری از عناصر نادر خاکی در افغانستان است قیمت افغانی به تومان و دلار دوشنبه (۲۲ اردیبهشت ۱۴۰۴) ادامه غیبت ناشران افغانستانی در جشن کتاب ایران | طالبان آثار جلال آل احمد را ممنوع کردند سرمربی تیم ملی فوتبال افغانستان کناره‌گیری کرد نگرانی سازمان ملل از کاهش بارندگی در افغانستان با افزایش تعداد مبتلایان به سرخک در افغانستان، سازمان جهانی بهداشت از خانواده‌ها خواست کودکان خود را فوراً واکسینه کنند قیمت افغانی به تومان و دلار یکشنبه (۲۱ اردیبهشت ۱۴۰۴) قیمت افغانی به تومان و دلار شنبه (۲۰ اردیبهشت ۱۴۰۴) زلزله‌ای به بزرگی ۵.۷ ریشتر کابل و شمال افغانستان را لرزاند (۲۰ اردیبهشت ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

پایداری شبکه ارتباطی و اینترنت بعد از زلزله افغانستان در شهر‌های خراسان رضوی

  • کد خبر: ۱۸۸۱۹۴
  • ۱۹ مهر ۱۴۰۲ - ۱۰:۱۷
پایداری شبکه ارتباطی و اینترنت بعد از زلزله افغانستان در شهر‌های خراسان رضوی
مدیر کل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان خراسان رضوی، از پایداری کامل وضعیت ارتباطی در شهر‌های مرزی این استان با کشور افغانستان در پی وقوع زمین لرزه مجدد در شهر هرات خبر داد.
آریا الوند
خبرنگار آریا الوند

علی دلگیر در گفت‌وگو با شهرآرانیوز، با اعلام این خبر گفت: ساعت ۴ و ۱۱ دقیقه بامداد امروز (چهارشنبه) زمین لرزه‌ای به بزرگی ۶.۳درجه در مقیاس ریشتر، کشور افغانستان را لرزاند به گونه‌ای که شدت این لرزش باعث شد ساکنان مشهد مقدس تا بامداد امروز در مناطق امن و بیرون از منازل بمانند.

وی افزود: بلافاصله پس از وقوع این حادثه، با هماهنگی سریع به عمل آمده، تیم‌های ارزیاب و پایش شبکه به مناطقی که بیشترین تکانه‌ها را به همراه داشت اعزام شدند تا ضمن بررسی وضعیت ارتباطی و کیفیت پوشش شبکه اینترنت، تداخلات احتمالی در مسیر‌های مرزی را به صورت آنی مرتفع سازند.

دلگیر خاطرنشان کرد: گزارشات ارسالی تیم‌های ارزیاب از نواحی مختلف مرزی در استان، نشان دهنده پایداری کامل وضعیت ارتباطی و ثبات کیفیت پوشش شبکه اینترنت در این مناطق است.

مدیر کل ارتباطات و فناوری اطلاعات خراسان رضوی تصریح کرد: تیم‌های رفع تداخل فرکانس در مناطق زلزله زده مرزی استان مستقر خواهند بود تا از بروز هرگونه اختلال یا افت کیفیت احتمالی در پوشش شبکه ارتباطی جلوگیری شود.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->