آنگلا مرکل: آلمان در قبال پناهجویان افغانستانی مسئول است قیمت افغانی به تومان و دلار، امروز (سه‌شنبه ۱۰ تیرماه ۱۴۰۴) بازدید استاندار خراسان رضوی از روند بازگشت اتباع غیرمجاز افغانستانی | مظفری: فرایند خروج اتباع با احترام باشد تا خاطره‌ای مطلوب از حضور آنان در ایران باقی بماند استاندار خراسان رضوی با والی هرات دیدار کرد (۱۰ تیر ۱۴۰۴) بازدید استاندار خراسان رضوی از مهمانشهر تربت‌جام (۱۰ تیر ۱۴۰۴) قیمت افغانی به تومان و دلار، امروز (دوشنبه ۹ تیرماه ۱۴۰۴) لایحه تأسیس سازمان ملی مهاجرت و ساماندهی اتباع خارجی در کمیسیون شوراها بررسی می‌شود قیمت افغانی به تومان و دلار، امروز (یکشنبه ۸ تیرماه ۱۴۰۴) کمک‌های مردم هرات و بادغیس به مردم غزه ارسال شد قیمت افغانی به تومان و دلار، امروز (شنبه ۷ تیرماه ۱۴۰۴) مقامات عالی طالبان برای بررسی وضعیت مهاجران وارد هرات شدند سفیر ایران در کابل: توسعه روابط با کشور‌های همسایه در اولویت است بیش از ۷۲ هزار مهاجر افغانستانی غیرمجاز در پنج روز گذشته به کشورشان بازگشته‌اند افزایش چهار برابری اخراج مهاجران غیرمجاز از تهران حضور مهاجرین افغانستانی در تهران در مراسم تشییع پیکر پاک شهدای اقتدار + فیلم وزارت خارجه طالبان: وضعیت کودک افغانستانی در مسکو پایدار است حریفان تیم ملی فوتسال افغانستان در مسابقات قهرمانی آسیا مشخص شد سید روح‌الله موسوی، ملی‌پوش موی‌تای افغانستان قهرمان آسیا شد سازمان ملل: حمله اسرائیل به ایران بحران افغانستان را عمیق‌تر کرده است سفیر ایران در روسیه: کودک آسیب‌دیده در فرودگاه روسیه ظاهراً افغانستانی بوده است قیمت افغانی به تومان و دلار، امروز (چهارشنبه ۴ تیرماه ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

پایداری شبکه ارتباطی و اینترنت بعد از زلزله افغانستان در شهر‌های خراسان رضوی

  • کد خبر: ۱۸۸۱۹۴
  • ۱۹ مهر ۱۴۰۲ - ۱۰:۱۷
پایداری شبکه ارتباطی و اینترنت بعد از زلزله افغانستان در شهر‌های خراسان رضوی
مدیر کل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان خراسان رضوی، از پایداری کامل وضعیت ارتباطی در شهر‌های مرزی این استان با کشور افغانستان در پی وقوع زمین لرزه مجدد در شهر هرات خبر داد.
آریا الوند
خبرنگار آریا الوند

علی دلگیر در گفت‌وگو با شهرآرانیوز، با اعلام این خبر گفت: ساعت ۴ و ۱۱ دقیقه بامداد امروز (چهارشنبه) زمین لرزه‌ای به بزرگی ۶.۳درجه در مقیاس ریشتر، کشور افغانستان را لرزاند به گونه‌ای که شدت این لرزش باعث شد ساکنان مشهد مقدس تا بامداد امروز در مناطق امن و بیرون از منازل بمانند.

وی افزود: بلافاصله پس از وقوع این حادثه، با هماهنگی سریع به عمل آمده، تیم‌های ارزیاب و پایش شبکه به مناطقی که بیشترین تکانه‌ها را به همراه داشت اعزام شدند تا ضمن بررسی وضعیت ارتباطی و کیفیت پوشش شبکه اینترنت، تداخلات احتمالی در مسیر‌های مرزی را به صورت آنی مرتفع سازند.

دلگیر خاطرنشان کرد: گزارشات ارسالی تیم‌های ارزیاب از نواحی مختلف مرزی در استان، نشان دهنده پایداری کامل وضعیت ارتباطی و ثبات کیفیت پوشش شبکه اینترنت در این مناطق است.

مدیر کل ارتباطات و فناوری اطلاعات خراسان رضوی تصریح کرد: تیم‌های رفع تداخل فرکانس در مناطق زلزله زده مرزی استان مستقر خواهند بود تا از بروز هرگونه اختلال یا افت کیفیت احتمالی در پوشش شبکه ارتباطی جلوگیری شود.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->