پیش بینی قیمت دلار (دوشنبه ۲۸ اردیبهشت ۱۴۰۴) پیش بینی قیمت طلا و سکه (دوشنبه ۲۹ اردیبهشت ۱۴۰۴) عدالت به سبک وزارت نیرو پیش بینی بورس (دوشنبه ۲۹ اردیبهشت ۱۴۰۴)| بورس در کُما می‌ماند؟ کاهش تعرفه گمرکی واردات کالاهای اساسی، دارو و شیرخشک به یک درصد پیش‌بینی نرخ دلار تا دور پنجم مذاکرات ایران و آمریکا بیت‌کوین امسال از طلا سبقت می‌گیرد؟ سقف قیمت فروش مرغ اعلام شد طلای جهانی آماده آغاز روند صعودی است؟ (۲۸ اردیبهشت ۱۴۰۴) قیمت گازوئیل سه‌نرخی می‌شود تحرکات کم‌حجم در بورس ادامه یافت | گزارش وضعیت بازار سهام (۲۸ اردیبهشت ۱۴۰۴) استاندار خراسان رضوی: «پدیده» تنها یک طرح عمرانی نیست؛ بلکه سرمایه جمع بزرگی از مردم و خانواده‌ها در آن نهفته است روزانه بیش از ۶۵۰ تن گوشت مرغ در خراسان رضوی تولید می‌شود افت شدید قیمت طلا و سکه در مشهد (۲۸ اردیبهشت ۱۴۰۴) بررسی قیمت امروز گوشت گوسفندی، گوساله و مرغ (۲۸ اردیبهشت ۱۴۰۴) | گوشت خورشتی در مشهد چقدر قیمت دارد؟ قیمت امروز دلار، طلا، سکه و بیت کوین (۲۸ اردیبهشت ۱۴۰۴) | سقوط دلار و طلا به کانال پایین‌تر قیمت جدید تخم‌مرغ برای سال ۱۴۰۴ اعلام شد واریز ۱۰ میلیارد دلار درآمد حاصل از صادرات نفت و گاز به صندوق توسعه ملی بررسی فایل‌های اجاره ملک با رهن ۳۰۰ میلیون تومان در مشهد (۲۸ اردیبهشت ۱۴۰۴) واکسیناسیون هاری امسال نیز بدون محدودیت در خراسان رضوی انجام می‌شود ۸۷ تن برنج و روغن خوراکی احتکارشده در مشهد کشف شد (۲۸ اردیبهشت ۱۴۰۴) ۵۰درصد ظرفیت شهرک‌های صنعتی به علت قطع برق تعطیل شده است بررسی وضعیت تسهیلات دهی بانک‌های خراسان رضوی | نسبت مصارف به منابع بانکی افزایش می‌یابد؟ قیمت امروز میوه و تره‌بار در مشهد (۲۸ اردیبهشت ۱۴۰۴) | هلو و زردآلو به بازار آمد مقایسه قیمت گوشت در ایران و سایر کشورهای دنیا | آیا گوشت در ایران واقعا از همه کشور‌های دنیا گران‌تر است؟ گران‌فروشی نان، در صدر شکایات مردم طرح تعویض کولر‌های گازی برای عبور از بحران کمبود برق از سوی دولت | عملی خواهد بود؟ پیش بینی قیمت دلار (یکشنبه ۲۸ اردیبهشت ۱۴۰۴) آخرین وضعیت پروژه‌های نهضت ملی مسکن | برای ۶۱۳ هزار واحد، پروانه صادر شد
سرخط خبرها

نیمه نخست امسال چقدر وام بانکی پرداخت شد؟ | خراسان رضوی رتبه سوم اعطای تسهیلات

  • کد خبر: ۱۸۸۲۶۵
  • ۱۹ مهر ۱۴۰۲ - ۱۲:۳۲
نیمه نخست امسال چقدر وام بانکی پرداخت شد؟ | خراسان رضوی رتبه سوم اعطای تسهیلات
در نیمه اول سال ۱۴۰۲ بیش از سه هزار و ۷۴۸ هزار میلیارد تومان به متقاضیان وام داده‌اند که این رقم، معادل ۶۰ درصد از کل وام‌های پرداخت شده در کشور است.

به گزارش شهرآرانیوز گزارش مربوط سپرده‌ها و وام بانکی در ۶ ماهه اول سال ۱۴۰۲ نشان می‌دهد مانده وام‌های پرداختی نسبت به سال گذشته با افزایش ۳۴.۲ درصدی همراه شده و رقم مانده سپرده‌ها نیز ۲۹.۱ درصد رشد کرده است.

بانک مرکزی در ادامه روند ماهانه خود در انتشار آمار و ارقام مربوط به سپرده‌ها و پرداخت وام بانکی به تفکیک استان، گزارش مربوط به شهریورماه سال جاری را از طریق وبسایت رسمی خود منتشر کرد؛ گزارشی که در آن، داده‌های مانده تسهیلات اعطایی و سپرده‌های جذب‌شده در بانک‌های دولتی، خصوصی و همچنین موسسات اعتباری غیربانکی دارای مجوز از بانک مرکزی، درج شده است.

گزارش بانک مرکزی نشان می‌دهد که مانده وام بانکی پرداخت شده از سوی شبکه بانکی کشور در نیمه نخست سال جاری نسبت به دوره مشابه سال گذشته ۳۴.۲ درصد افزایش یافته است. به علاوه، در این مدت مبلغ مانده سپرده‌ها در بانک‌ها نیز ۲۹.۱ درصد رشد کرده است.

میزان سپرده‌گذاری در بانک‌ها چقدر شد؟

مطابق داده‌های منتشر شده توسط سوی بانک مرکزی از میزان سپرده‌های بانکی تا پایان شهریورماه سال ۱۴۰۲ رقم مانده سپرده در این مدت به هشت هزار و ۱۹۸ هزار میلیارد تومان رسیده است. این رقم علاوه بر رشد ۲۹.۱ درصدی در مقایسه با مدت مشابه سال گذشته، نسبت به ابتدای سال جاری نیز ۱۲.۷ درصد افزایش یافته است.

آن گونه که بانک مرکزی در گزارش خود متذکر شده، سپرده‌های محاسبه شده در این آمارها، در دو دسته ریالی و ارزی جای می‌گیرند. بخش عمده سپرده‌های ریالی، شامل سپرده‌های بخش غیردولتی نزد بانک‌ها و مؤسسات اعتباری مثل سپرده‌های دیداری، قرض‌الحسنه و سپرده سرمایه‌گذاری کوتاه‌مدت و بلندمدت هستند. به علاوه، عمده سپرده‌های ارزی نیز از سپرده‌های دیداری، مدت‌دار، پس انداز و پیش‌دریافت اعتبارات اسنادی غیردولتی تشکیل شده‌اند.

آمار سپرده‌های بانکی به تفکیک استان

از آنجا که دفاتر مرکزی بسیاری از شرکت‌ها و موسسات تولیدی سایر استان‌ها در تهران واقع شده و عمده فعالیت‌های بانکی آن‌ها از طریق شعب بانک‌های پایتخت انجام می‌شود، رقم مانده سپرده‌های بانکی در تهران اختلاف قابل توجهی نسبت به باقی استان‌ها دارد. طوری که چهار هزار و ۴۱۰ هزار میلیارد تومان، معادل حدود ۵۴ درصد از سپرده‌های کل شبکه بانکی در بانک‌های استان تهران سپرده‌گذاری شده است.

پس از آن، بیشترین سپرده‌گذاری در بانک‌های استان اصفهان با رقم بیش از ۴۰۰ هزار میلیارد تومان انجام شده است. استان خراسان رضوی نیز با مانده سپرده‌های ۳۴۳ هزار میلیارد تومانی در رده سوم جای دارد. در طرف دیگر، اما مردم استان‌های کهگیلویه و بویراحمد، ایلام و خراسان شمالی، کمترین میزان سپرده را در بانک‌ها قرار داده‌اند.

پرداخت ۶،۲۳۲ همت وام بانکی در نیمه نخست ۱۴۰۲

براساس آمار‌های منتشر شده، بانک‌های کشور تا پایان تابستان امسال ۶ هزار و ۲۳۲ هزار میلیارد تومان وام بانکی پرداخت کرده‌اند. مقایسه این رقم با میزان پرداخت وام در ۶ ماهه سال ۱۴۰۱ و نسبت به ابتدای سال جاری، نشان از رشد به ترتیب ۳۴.۲ درصد و ۱۱.۶ درصدی میزان پرداخت تسهیلات دارد.

همچنین در سایت بانک مرکزی ذکر شده که عمده ارقام تسهیلات، شامل مطالبات از دولت، خالص تسهیلات اعطایی ریالی وارزی و مطالبات سررسید گذشته، معوق ومشکوک‌الوصول است.

بیشترین و کمترین تسهیلات در کدام استان‌ها پرداخت شد؟

بررسی گزارش بانک مرکزی در بخش وام بانکی نیز حاکی از پیشتازی بانک‌های تهران در اعطای تسهیلات است. طوری که بانک‌های تهرانی در نیمه اول سال ۱۴۰۲ بیش از سه هزار و ۷۴۸ هزار میلیارد تومان به متقاضیان وام داده‌اند که این رقم، معادل ۶۰ درصد از کل وام‌های پرداخت شده در کشور است.

استان‌های اصفهان و خراسان رضوی، در بخش اعطای وام بانکی نیز پس از تهران پیشتاز هستند. از سوی دیگر نیز کمترین میزان تسهیلات در استان کهگیلویه و بویراحمد و به مبلغ ۲۵ هزار و ۴۴۵ میلیارد تومان پرداخت شده است. استان‌های ایلام و خراسان جنوبی نیز در رده‌های بعد قرار دارند.

منبع: فرارو

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->