هشدار وزیر بهداشت: ۵۰ درصد مردم دچار بی‌تحرکی هستند رسانه عبری فاش کرد: یک پنجم نظامیان رژیم صهیونیستی در آستانه طلاق هستند مصرف نگران‌کننده دخانیات به‌ویژه در میان نوجوانان و زنان پیام رئیس جمهور پزشکیان به پاپ لئو: ایران، پیام‌آور صلح، عدالت و گفت‌وگوی بین ادیان است دیابتی‌ها برنج و نان بخورند یا نخورند؟ وحید دستجردی: تأمین سالن‌های عقد و عروسی باید به عهده شهرداری‌ها باشد زلزله گزنک مازندران خسارتی نداشت (۲۸ اردیبهشت ۱۴۰۴) خروپف زنگ خطری برای بیماری قلب، عروق و  ریه | هشدار شبانه قلب رونمایی از تمبر الواح هخامنشی استعداد فرزندان در بن‌بست فقر پدران! تبهکار مخوف تبعه خارجی به دام پلیس مشهد افتاد ممنوع‌الخروجی بدهکاران مهریه حذف می‌شود؟ انهدام باند موسرخه در مشهد شورای ویژه اشتغال‌زایی دانش‌آموزان راه‌اندازی خواهد شد گزارشی از حضور نصفه‌نیمه کارمندان در ساعت ۶ صبح | خواب‌ماندن از قانون! ممنوعیت توزیع کتب درسی خارج از سامانه الکترونیکی بودجه‌ای برای تکمیل موزه‌های درحال‌ساخت نداریم آیا روغن زیتون هم فاسد می‌شود؟ هشدار سازمان غذا و دارو: عرقیات فاقد مجوز بهداشتی نخرید عظیمی‌راد: به جای مانع‌تراشی باید معلمان را حمایت کنیم دانش‌آموزان باید در حوزه تولید ابزار هوش مصنوعی آموزش ببینند انهدام ۲ باند کانال‌های جعلی تلگرامی | مجازات انتشار تصاویر خصوصی دیگران در فضای مجازی چیست؟ ابرهای عربستان در ایام حج بارور می‌شوند سقف حقوق بازنشستگان تأمین‌اجتماعی در سال ۱۴۰۴ حدود ۷۲ میلیون تومان است | ۶۰ درصد بازنشستگان حداقل‌بگیر هستند «دوغ» بهترین نوشیدنی برای فصل گرما وزیر آموزش‌ و‌ پرورش: هدف از برگزاری اردوهای راهیان نور، تربیت دانش‌آموزان است احکام حقوق بازنشستگان و مستمری‌بگیران تأمین‌اجتماعی صادر شد + لینک مشاهده احکام جداول برنامه درسی رشته‌های شاخه فنی و حرفه‌ای و کاردانش ابلاغ شد جزئیات جدید درمورد امتحانات نهایی | نحوه برخورد با متخلفان امتحان نهایی چطور خواهد بود؟ ثبت یک غار جدید در کرمان
سرخط خبرها

جزئیات ثبت نام جدید وام بازنشستگان تأمین اجتماعی اعلام شد

  • کد خبر: ۱۸۹۱۱۶
  • ۲۴ مهر ۱۴۰۲ - ۱۱:۴۸
جزئیات ثبت نام جدید وام بازنشستگان تأمین اجتماعی اعلام شد
رئیس کانون بازنشستگان کارگری تهران گفت: قرار بود تا پایان سال جاری به ۴۰ هزار بازنشسته در شهر تهران وام ۲۰ میلیونی پرداخت کنیم، اما تاکنون توانسته‌ایم وام ۱۳ هزار بازنشسته را پرداخت کنیم و هنوز سایت برای ثبت نام مرحله سوم وام بازنشستگان نیز باز نشده است، اما بازنشستگان می‌توانند از طریق کانون‌ها برای دریافت وام اقدام کنند.

به گزارش شهرآرانیوز، علی دهقان کیا، رئیس کانون بازنشستگان کارگری تهران با اشاره به آخرین آمار بازنشستگان تأمین اجتماعی در تهران، اظهار کرد: ما آمار‌های بازنشستگان تأمین اجتماعی در تهران را براساس ثبت نام در بیمه‌های تکمیلی اعلام می‌کنیم، در شهر تهران قریب به ۶۰۰ هزار بازنشسته تأمین اجتماعی زندگی می‌کنند که با احتساب آمار شهرستان‌های تهران این میزان به یک میلیون و ۱۰۰ هزار نفر می‌رسد.

وی با انتقاد از عملکرد برخی کارفرمایان در قبال کارگران خود، گفت: متأسفانه بعضا دیده می‌شود برخی از کارفرمایان، حقوق بازنشستگان را پیش از ایام بازنشستگی به کمترین میزان می‌رسانند و در نهایت حقوق بازنشستگی بیمه شده به پایین‌ترین حد می‌رسد، در نتیجه بازنشسته با حداقل دستمزد بازنشسته می‌شود.

فشار گرانی دارو‌ها بر سبد معیشتی بازنشستگان

رئیس کانون بازنشستگان کارگری تهران در ادامه به گرانی دارو‌ها اشاره کرد و گفت: امروز به نسبت گذشته قیمت دارو‌ها افزایش یافته و این چالش زندگی بازنشستگان را مشکلات جدی روبرو کرده است.

دهقان کیا، اعزام بازنشستگان به سفر‌های زیارتی سیاحتی و پرداخت وام‌های ۲۰ میلیونی را از اقدامات رفاهی سازمان تأمین اجتماعی عنوان کرد و گفت: قرار بود سالانه ۶۰ هزار بازنشسته به سفر‌های زیارتی و سیاحتی اعزام و به ۴۰۰ هزار بازنشسته نیز وام ۲۰ میلیون تومانی پرداخت شود، اما در شش ماهه نخست سال این موضوع رخ نداد. قرار شده تا در ۶ ماه دوم سال حدود ۵۰ درصد از تعهدات سفر‌های زیارتی را اجرا کنند.

زمان ثبت نام جدید وام بازنشستگان تأمین اجتماعی

وی یادآور شد: قرار بود تا پایان سال جاری به ۴۰ هزار بازنشسته در شهر تهران وام ۲۰ میلیونی پرداخت کنیم، اما تاکنون توانسته‌ایم ۱۳هزار بازنشسته را پرداخت کنیم و هنوز سایت برای ثبت نام مرحله سوم وام بازنشستگان نیز باز نشده است، اما بازنشستگان می‌توانند از طریق کانون‌ها برای دریافت وام اقدام کنند.

رئیس کانون بازنشستگان کارگری تهران درباره آخرین وضعیت اجرای متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان نیز گفت: متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان تقریباً ۷۵درصد تا سال ۱۳۹۹ پرداخت کرده‌اند، اما در سال ۱۴۰۰ قرار بود ۲۵ درصد باقی مانده اجرایی شود که در ابتدای سال ۱۴۰۱ نیز اجرایی شد، اما ایرادی که وجود داشت این بود که باید این متناسب‌سازی بر مبنای حقوق اسفندماه سال ۱۴۰۱ پرداخت می‌شد که این گونه نبود و ملاک حقوق اسفندماه سال ۱۴۰۰ بود و دقیقاً این همان مسأله‌ای است که اعتراض بازنشستگان را در پی داشته است و باید بپرسیم چرا دولتمردان حاضر به پرداخت این میزان از متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان نیستند؟

وی یادآور شد: امروز ما ۸ حدود هزار میلیارد تومان برای بازنشستگان تهرانی حقوق پرداخت می‌کنیم که ممکن است مجموع این حقوق با هزینه‌های متناسب‌سازی به ۹ هزار میلیارد تومان برسد.

منبع: فارس

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->