دعوت سپاه امام رضا(ع) از مردم برای شرکت در جشن انقلاب عراقچی: کوچاندن اجباری مردم غزه اجرای نقشه استعماری محو فلسطین است سازمان همکاری اسلامی اظهارات اخیر ترامپ درمورد غزه را محکوم کرد (۲۰ بهمن ۱۴۰۳) رئیس مجلس ترکیه: زمین فلسطینی‌ها قابل فروش به ترامپ نیست! اجرای آزمایشی طرح فوریت‌های اداری در یکی از استان‌های کشور پاسخ سخنگوی دولت به شایعه استعفای رئیس‌جمهور عراقچی: هرگز از موضع ضعف پای میز مذاکره نمی‌رویم دفن مهدی حاج محمد در قبر یک استقلالی دیگر | بهشت زهرا(س) توضیح داد قالیباف: طوفان‌الاقصی نقطه عطفی برای تغییر سرنوشت تاریخ بود پزشکیان: کشور‌های اسلامی با کمک هم می‌توانند غزه را دوباره آباد کنند راهپیمایی ۲۲بهمن در مشهد از میدان ۱۵ خرداد به سمت حرم امام‌رضا(ع) برگزار می‌شود صدراعظم آلمان خواستار تشکیل کشور مستقل فلسطینی شد انگلیس خواهان اجرای کامل توافق آتش‌بس در غزه شد کابینه جدید لبنان رسما تشکیل شد (۲۰ بهمن ۱۴۰۳) تعلیق یک فرمان جنجالی دیگر ترامپ سخنگوی دولت: مذاکرات با کشور‌های اروپایی ادامه دارد آیا افغانستان برای آسیای مرکزی تهدید است؟ صهیونیست‌ها خانه‌های لبنانی‌ها را در عدیسه آتش زدند (۲۰ بهمن ۱۴۰۳) شمار شهدای غزه از مرز ۴۸ هزار نفر گذشت (۲۰ بهمن ۱۴۰۳) کشته‌شدن ۴ سوری بر اثر انفجار مین در شرق حلب (۲۰ بهمن ۱۴۰۳) دبیر ستاد حقوق بشر جمهوری اسلامی ایران منصوب شد (۲۰ بهمن ۱۴۰۳) کارخانه احیای مستقیم شماره ۲ شرکت جهان فولاد سیرجان با حضور پزشکیان افتتاح شد بروجردی: مسائل و منافع ملی خود را به دور از آمریکا به پیش می‌بریم رئیس و اعضای شورای رهبری حماس با قالیباف دیدار کردند (۲۰ بهمن ۱۴۰۳) + تصاویر شکایت ۱۹ دادستان آمریکایی از ترامپ به دلیل دسترسی کارمندان تیم ایلان ماسک به اطلاعات محرمانه آزادی ۳ اسیر صهیونیست دیگر توسط حماس (۲۰ بهمن ۱۴۰۳) سرلشکر سلامی: ایران در ایام پیروزی انقلاب جبل‌النور شد و بعثت مجددی از اسلام صورت گرفت واکنش وزیر خارجه آلمان به اقدام ترامپ در تحریم دیوان لاهه: «کسی بالاتر از قانون نیست»
سرخط خبرها

گفتگوی تلفنی وزیران امور خارجه ایران و امارات | تاکید امیر عبداللهیان بر ضرورت حمایت کشور‌های اسلامی و عربی از مردم فلسطین

  • کد خبر: ۱۸۸۳۸۹
  • ۲۰ مهر ۱۴۰۲ - ۰۷:۱۳
گفتگوی تلفنی وزیران امور خارجه ایران و امارات | تاکید امیر عبداللهیان بر ضرورت حمایت کشور‌های اسلامی و عربی از مردم فلسطین
وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران شامگاه چهارشنبه در تماس تلفنی با عبدالله بن زاید آل نهیان، وزیر امور خارجه امارات متحده عربی در خصوص آخرین تحولات فلسطین و جنایات جنگی اشغالگران صهیونیست علیه مردم فلسطین در غزه گفتگو و تبادل نظر کرد.

به گزارش شهرآرانیوز، حسین امیرعبداللهیان، در این تماس تلفنی با محکومیت شدید جنایات جنگی رژیم صهیونیستی و تشدید محاصره انسانی غزه، بر ضرورت حمایت کشور‌های اسلامی و عربی از مردم فلسطین تاکید کرد.

امیرعبداللهیان خاطرنشان کرد: تداوم و گسترش جنایات جنگی در غزه و محاصره و هدف قرار دادن اماکن مسکونی، بیمارستان‌ها و مدارس و قطع آب و برق، مصداق مجازات دسته‌جمعی و جنایت سیستماتیک جنگی علیه بشریت است.

رئیس دستگاه دیپلماسی تاکید کرد که تداوم این وضعیت شرایط را پیچیده‌تر خواهد کرد و طبعاً مسئولیت عواقب و تبعات آن متوجه رژیم اشغالگر قدس است.

وزیر امور خارجه کشورمان با اشاره به تعداد بالای شهدا و مجروحان فلسطینی ناشی از حملات کور صهیونیست‌ها به غزه، خواستار برگزاری نشست فوری وزرای امور خارجه کشور‌های سازمان همکاری اسلامی شد.

عبدالله بن زاید آل نهیان، وزیر امور خارجه امارات متحده عربی نیز در این گفتگوی تلفنی، ضمن تاکید بر لزوم هم صدایی برای حمایت از مردم و غیرنظامیان در غزه گفت: لازم است سازمان ملل متحد و صلیب سرخ جهانی وظایف خود را در حمایت از مردم غزه و ایجاد گذرگاه‌های امن برای خارج کردن مجروحان انجام دهند.

وزیر امور خارجه امارات متحده عربی در مورد برگزاری نشست وزرای امور خارجه سازمان همکاری اسلامی تاکید کرد که این موضوع را با کشور‌های عربی مورد بررسی قرار خواهد داد.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->