طلای جهانی در مسیر کاهش قیمت (۶ تیر ۱۴۰۴) ذخایر ارزی و تجارت خارجی کشور مطلوب است | جنگ هیچ مشکلی برای تولید و تجارت کشور ایجاد نکرد افزایش ۰.۶ درصدی نرخ تورم سالانه در خرداد ماه ۱۴۰۴ بیمه مرکزی: سازوکار ارزیابی خسارت خودرو‌های آسیب‌دیده به زودی اعلام می‌شود توضیح بانک سپه درباره برداشت مبالغ از حساب مشتریان تثبیت قیمت طلا از فردا (۷ تیر ۱۴۰۴) وزیر جهاد کشاورزی: مردم منتظر کاهش قیمت برنج باشند | آغاز توزیع ۶۰ هزار تن برنج بازار بورس از شنبه ۷ تیر ۱۴۰۴ با چه دامنه نوسانی آغاز به کار خواهد کرد؟ ۶۷ درصد از درآمد‌های تهرانی‌ها صرف پرداخت اجاره می‌شود تحریم‌ها تنها ۱۰۰ هزار بشکه از فروش نفت ایران را کاهش داد زنجیره ارزش صنعت نفت، قهرمان بی‌صدای روز‌های بحران سوخت قیمت امروز خودرو‌های خارجی و مونتاژی (۵ تیر ۱۴۰۴) + جدول بررسی قیمت امروز خودرو‌های داخلی (۵ تیر ۱۴۰۴) | کاهش قیمت‌ها تمدید لغو پرواز‌های داخلی و خارجی در شمال، جنوب و غرب کشور تا ساعت ۱۴ فردا (جمعه، ۶ تیر ۱۴۰۴) دستورالعمل استرداد وجه بلیت پرواز‌های لغو شده اعلام شد لزوم آغاز تبدیل وضعیت نیرو‌های شرکتی و خدماتی | کارگران آتش نشانی و خدماتی سنگ تمام گذاشتند قرائت کنتور برق تهرانی‌ها از شنبه (۷ تیر ۱۴۰۴) طبق روال گذشته انجام می‌شود قیمت امروز دلار، طلا، سکه و ارز دیجیتال (۵ تیر ۱۴۰۴) | دلار چه قیمتی دارد؟ قیمت دلار جهانی امروز (۵ تیرماه ۱۴۰۴) | دلار جهانی به کف قیمت چند ساله سقوط کرد مرحله سوم طرح کالابرگ الکترونیکی ویژه دهک‌های یک تا سه درآمدی از شنبه (۷ تیرماه ۱۴۰۴) آغاز می‌شود+ جزئیات نرخ امروز طلا در مشهد چقدر است؟ (۵ تیر ۱۴۰۴) بانک مرکزی: تأمین ارز واردات در مدت ۳ ماه از ۱۲.۳ میلیارد دلار گذشت قیمت سیب‌زمینی نصف شد (۵ تیر ۱۴۰۴) جابه‌جایی بیش از ۴.۶ میلیون مسافر توسط ناوگان حمل‌ونقل بین‌شهری در ۱۲ روز جنگ وزیر راه و شهرسازی: بازسازی مناطق خسارت‌دیده در جنگ در اولویت وزارت راه است قرائت کنتور مشترکان آب و فاضلاب از هفتم تیر به روال عادی بازمی‌گردد قیمت طلای جهانی اندکی بالا رفت (۵ تیر ۱۴۰۴) قیمت امروز میوه و تره‌بار در مشهد (۵ تیر ۱۴۰۴) | ملزومات سالاد چه قیمتی دارند؟
سرخط خبرها

۳۰۰ لیتر بر ثانیه، کسری آب مورد نیاز ضروری در ۱۶ شهرک و ناحیه صنعتی خراسان رضوی

  • کد خبر: ۱۸۸۴۴۸
  • ۲۰ مهر ۱۴۰۲ - ۱۲:۲۶
۳۰۰ لیتر بر ثانیه، کسری آب مورد نیاز ضروری در ۱۶ شهرک و ناحیه صنعتی خراسان رضوی
مدیرعامل شرکت شهرک‌های صنعتی خراسان رضوی گفت: سهم شهرک‌ها و نواحی صنعتی استان از مصرف آب ناچیز است و تاکنون ۹۴۵ لیتر در ثانیه آب در شهرک‌ها و نواحی صنعتی استان تامین شده است.

به گزارش شهرآرانیوز، جعفر فرشچی طوسی اظهار کرد: سهم شهرک‌ها و نواحی صنعتی استان از مصرف آب ناچیز است و تاکنون ۹۴۵ لیتر در ثانیه آب در شهرک‌ها و نواحی صنعتی استان تامین شده است.کسری آب مورد نیاز ضروری در ۱۶ شهرک و ناحیه صنعتی استان در حال حاضر ۳۰۰ لیتر بر ثانیه است. به طور متوسط به ازای هر لیتر بر ثانیه آب ۸۹ نفر اشتغال در شهرک‌ها و نواحی صنعتی استان ایجاد می‌شود که در شهرک صنعتی توس۳۰۰ نفر به ازای هر لیتر در ثانیه اشتغال ایجاد شده است.

مدیرعامل شرکت شهرک‌های صنعتی خراسان رضوی بیان کرد: کسری آب مورد نیاز ۴۱ شهرک و ناحیه صنعتی در حال بهره برداری و توسعه آن‌ها و ۱۲ شهرک و ناحیه در دست اقدام و دارای مصوبه برای افق ۱۴۲۵ مقدار ۵۹ میلیون مترمکعب در سال است.

فرشچی ادامه داد: توافق شده تا برای تامین آب شهرک صنعتی رضوی (مشهد۵) طرح موجود انتقال آب به سرعت اجرایی و در اسرع وقت انجام شود. همچنین در مورد تخصیص آب صنعت و خدمات در شهرک‌های صنعتی توافق شد تا از محل طرح هزار مسجد با پیشنهاد و مشارکت مالی شرکت شهرک‌های صنعتی تا سقف ۵ میلیون متر مکعب در سال مورد بررسی شرکت آب منطقه‌ای و آبفا قرار گیرد.

رئیس هیأت مدیره شرکت شهرک‌های صنعتی خراسان رضوی، افزود: از کل مصرف سالیانه آب صنعت استان که میزان ۷۴ میلیون متر مکعب در سال (معادل ۱.۶ درصد کل مصارف آب استان) است، میزان ۶۳ میلیون متر مکعب در سال آن در صنایع خارج از شهرک‌ها و نواحی صنعتی و فقط میزان ۱۱ میلیون متر مکعب در سال آن در صنایع داخل شهرک‌ها ونواحی صنعتی مصرف می‌گردد.

فرشچی خاطرنشان کرد: با توجه به اینکه مصرف آب سالیانه کل ۴۱ شهرک و ناحیه صنعتی در حال بهره برداری استان در حال حاضر حدود ۱۱ میلیون متر مکعب در سال است و این میزان معادل ۰.۲ درصد (دو دهم درصد) مصرف کل آب استان است این موضوع حکایت از سهم ناچیز شهرک‌ها ونواحی صنعتی از مصرف آب استان دارد که البته این سهم ناچیز ۰.۲ درصد، سهم زیادی از اشتغال صنعت استان را ایجاد کرده است. حدود ۴۰ درصد اشتغال در بخش صنعت استان در شهرک‌ها و نواحی صنعتی است.

وی در پایان تصریح کرد: در حوزه شاخص آب برنامه ابلاغی سازمان صنایع کوچک و شهرک‌های صنعتی ایران تا پایان ۱۴۰۲ در خصوص شهرک‌ها و نواحی صنعتی دارای آب: ۲ شهرک یا ناحیه صنعتی و میزان آب تامین شده (برای فاز عملیاتی) ۱۴ لیتر بر ثانیه و میزان آب احیاء شده ۱۲ لیتر بر ثانیه است که در عملکرد شش ماهه اول سال ۱۴۰۲ شرکت شهرک‌های صنعتی خراسان رضوی در خصوص شهرک‌ها و نواحی صنعتی دارای آب: ۲ شهرک یا ناحیه صنعتی و میزان آب تامین شده (برای فاز عملیاتی) ۸ لیتر بر ثانیه و میزان آب احیاء شده ۱۲ لیتر بر ثانیه محقق گردیده است که حدوداً در حوزه آب، ۸۰ درصد شاخص‌ها محقق شده است.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->