نتیجه بازی استقلال و پیکان تهران در یک چهارم نهایی جام حذفی(۶ اردیبهشت ۱۴۰۴)+ فیلم گل‌| قهرمانی با مجتبی ممکن است ویدئو| خلاصه بازی استقلال و پیکان تهران در یک چهارم نهایی جام حذفی(۶ اردیبهشت ۱۴۰۴) تردیدها در مورد ۵ بازیکن پرسپولیس اطمینان کارتال از ماندن مورینیو در فنرباغچه در پرسپولیس یا جای عالیشاه است یا جای سروش! کارتال مخالف جذب مدافع سابق تیم ملی مدافع مدنظر پرسپولیس در راه انگلیس پخش زنده بازی استقلال و پیکان (۶ اردیبهشت ۱۴۰۴) + تماشای آنلاین عضو شورای شهر تهران: علیه درویش مصاحبه نکردم تیر استقلالی‌ها در ترکیه به سنگ خورد ترکیب احتمالی رئال مادرید مقابل بارسلونا | غیبت ام‌باپه در فینال کوپا ترکیب احتمالی بارسلونا مقابل رئال مادرید | غیبت لواندوفسکی در فینال کوپا مدافع بایرن مونیخ در رادار عربستانی‌ها پخش زنده بازی ملوان و سپاهان (۶ اردیبهشت ۱۴۰۴) + تماشای آنلاین پایان پروژه طارمی در ایتالیا؟ عذرخواهی شجاع بابت کشاله تداوم حضور جویباری در استقلال، وابسته به موفقیت جباری بازگشت مدافع مصدوم پرسپولیس به تمرینات
سرخط خبرها

استوکس: تا کرونا در کشور وجود دارد، برنمی‌گردم

  • کد خبر: ۱۸۸۵۵
  • ۰۶ اسفند ۱۳۹۸ - ۱۰:۳۵
استوکس: تا کرونا در کشور وجود دارد، برنمی‌گردم
مهاجم ایرلندی سرخپوشان پایتخت در آخرین گفتگوی خود با مدیربرنامه هایش اعلام کرده فعلا قصدی برای بازگشت به تهران ندارد و تهدیدات باشگاه را نیز نمی پذیرد.
به گزارش شهرآرانیوز، آنتونی استوکس مهاجم ایرلندی پرسپولیس که قرار بود جمعه هفته گذشته از سفر دبی برای حضور در تمرینات پرسپولیس بازگردد فعلا به تهران نیامده است تا یحیی گل محمدی مجبور به ارسال پرونده غیبت این بازیکن به کمیته انضباطی باشگاه شود.

با این حال مسئولان باشگاه پرسپولیس بطور مرتب با مدیر برنامه‌های آنتونی استوکس در ارتباط هستند تا بتوانند مهاجم خود را راضی به بازگشت از دبی کنند.

آن‌ها به مهاجم ایرلندی خود اعلام کرده اند بابت غیب در تمرینات و بازی‌های رسمی پرسپولیس جریمه خواهد شد، اما استوکس هیچ توجهی به تهدیدات باشگاه مبنی بر جریمه‌اش ندارد.

وی در آخرین گفتگوی خود با مدیربرنامه هایش اعلام کرده فعلا قصدی برای بازگشت به تهران ندارد و تهدیدات باشگاه را نیز نمی‌پذیرد. استوکس معتقد است باشگاه پرسپولیس با وجود بند‌های مندرج در قراردادش حق جریمه او را ندارد و این بازیکن تا زمانی که ویروس کرونا در کشور وجود دارد می‌تواند به تعطیلات خود ادامه دهد!

ادعایی که مسئولان باشگاه پرسپولیس نپذیرفته اند، اما هنوز هم قصدی برای ارجاع پرونده او به کمیته انضباطی فیفا برای اعلام شکایت رسمی از استوکس ندارند.
 
منبع: مهر
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->