تاکید عراقچی بر غیرقابل مذاکره بودن حفظ غنی‌سازی و زیرساخت‌های هسته‌ای ایران جمعی از معلمان، شنبه (۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) با رهبر معظم انقلاب دیدار می‌کنند نتانیاهو از ترس بازداشت، سفرش به واتیکان را لغو کرد شهادت ۱۱۵ فلسطینی در حملات رژیم صهیونیستی (۲۶ اردیبهشت ۱۴۰۴) ایران به معاهده «منابع ژنتیک و دانش سنتی» پیوست انصارالله یمن: از تهدیدهای رژیم صهیونیستی و آمریکا هیچ هراسی نداریم چین: به حق ایران برای استفاده صلح‌آمیز از انرژی هسته‌ای احترام می‌گذاریم قالیباف: زمینه تقویت عملی روابط اقتصادی و فرهنگی بین کشورهای اسلامی فراهم شده است پیام تسلیت دبیر شورای اطلاع رسانی دولت برای درگذشت یک عکاس خبری و یک روزنامه‌نگار سیاسی دادگاهی در دانمارک ۲ فرد را به جرم هتک حرمت قرآن کریم جریمه کرد خروج طالبان از لیست سیاه و جهش همکاری‌های روسیه و افغانستان عراقچی: هیچ سناریویی برای چشم‌پوشی از غنی‌سازی وجود ندارد سفر قریب‌الوقوع وزیر خارجه عراق و رئیس اقلیم کردستان عراق به تهران ادعای ترامپ: با ایران به توافق می‌رسیم؛ با تجارت با تهران مشکلی ندارم آیین گرامیداشت فردوسی در دانشگاه اقتصاد و روابط بین‌الملل پکن برگزار شد کتاب خاطرات رهبر انقلاب از زندگی پدرشان منتشر می‌شود ترامپ: ممکن است با پوتین تماس بگیرم؛ ما باید دیدار کنیم افزایش شهدای غزه به ۵۳ هزار و ۱۱۹ شهید (۲۶ اردیبهشت ۱۴۰۴) روایت غریب‌آبادی از نشست ایران و ۳ کشور اروپایی در استانبول وزیر بهداشت به سوئیس سفر می‌کند ایران و اوکراین، محور دیدار روبیو با مشاوران امنیت ملی تروئیکای اروپا در استانبول وزیر خارجه تاجیکستان وارد تهران شد قالیباف در مرکز فرهنگی اسلامی اندونزی حضور یافت آیت‌الله علم‌الهدی: شهید رئیسی مدیری کم‌نظیر در مردمی بودن | شهید جمهور سرمایه اجتماعی نظام را افزایش داد ترامپ: مسئله برنامه هسته‌ای ایران را به هر شکل حل می‌کنیم عبداللطیف رشید: روابط عراق و ایران قوی، مستحکم و تاریخی است حزب‌الله: تحریم‌های آمریکا بی‌اثر است | سلاح‌ خود را بدون تضمین تحویل نخواهیم داد ترامپ: با عربستان، قطر و امارات «دوستی بزرگی» داریم
سرخط خبرها

امیرعبداللهیان با سیدحسن نصرالله دیدار کرد+ عکس

  • کد خبر: ۱۸۸۵۶۴
  • ۲۱ مهر ۱۴۰۲ - ۱۰:۴۲
امیرعبداللهیان با سیدحسن نصرالله دیدار کرد+ عکس
وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران که در بیروت حضور دارد با دبیرکل حزب‌الله لبنان دیدار و گفتگو کرد.

به گزارش شهرآرانیوز، حسین امیرعبداللهیان وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران که در مقصد دوم سفرش به منطقه در بیروت حضور دارد با سید حسن نصرالله دبیرکل حزب‌اللهرلبنان دیدار و گفتگو کرد.

این سفر به منظور رایزنی درباره مناسبات دوجانبه و تحولات کنونی در فلسطین و نوار غزه صورت گرفته است.
مهدی شوشتری دستیار وزیر و مدیرکل غرب آسیا و شمال آفریقا و مجتبی امانی سفیر ایران در بیروت در این دیدار حضور داشتند.

امیرعبداللهیان همچنین امروز با نجیب میقاتی نخست وزیر پیشبرد امور لبنان و عبدالله بوحبیب همتای لبنانی دیدار کرده بود. وی قرار است با نبیه بری رئیس پارلمان لبنان هم دیدار کند. 

وزیر خارجه بامداد امروز در بدو ورود به بیروت در جمع خبرنگاران گفت: امروز در بیروت هستیم تا با صدای بلند اعلام کنیم که کشور‌های اسلامی، مردم و دولت‌های اسلامی تداوم جنایات جنگی علیه مردم غزه و فلسطین را تحمل نخواهند کرد. 

امیرعبداللهیان با سیدحسن نصرالله دیدار کرد+ عکس

امیرعبداللهیان ادامه داد: آواره کردن ده‌ها هزار فلسطینی در دو سه روز گذشته، تداوم جنایات جنگی و قطع آب و برق و غذا و دارو به روی ساکنان غزه یک جنایت جنگی سازمان یافته از سوی رژیم جعلی اسرائیل است.

این دیپلمات عالیرتبه ایرانی همچنین اظهار داشت: طبعا ادامه جنایات جنگی علیه فلسطین و غزه با واکنش‌هایی در دیگر کشور‌ها در منطقه مواجه خواهد بود که رژیم صهیونیستی و حامیان آن مسؤول هر گونه عواقب آن خواهند بود.

امیرعبداللهیان ادامه داد: ما امروز در ادامه مشورت با مقامات عالیرتبه عراق، روز جمعه در بیروت با دولتمردان و مقامات سیاسی لبنان در خصوص وضعیت موجود در غزه، تداوم جنایات جنگی و مشورت‌های مورد نیاز در سطح جهان اسلام و منطقه گفتگو و رایزنی خواهیم داشت.

این ششمین سفر امیرعبداللهیان به لبنان پس از تصدی وزارت امور خارجه است. او نهم شهریور ماه و پس از سفر به سوریه برای پنجمین بار به بیروت رفت. او ششم اردیبهشت ماه هم برای چهارمین بار به بیروت سفر کرده بود. 

امیرعبداللهیان در سفر قبلی به بیروت با «نبیه بری» رئیس پارلمان لبنان، «عبدالله بوحبیب» همتای لبنانی، سید حسن نصرالله دبیرکل حزب‌الله لبنان دیدار و گفتگو کرد.

وزیر خارجه پیش از این هم به بغداد سفر و با قاسم الاعرجی مشاور امنیت ملی عراق و محمد شیاع السودانی نخست‌وزیر عراق دیدار و درباره مناسبات دوجانبه و تحولات جاری در فلسطین اشغالی و نوار غزه گفتگو کرد.

منبع: فارس

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->