فرانسه: نیروی امنیتی بین المللی برای حمایت از صلح غزه تشکیل می‌شود آمریکا ۹۳ شخصیت حقیقی و حقوقی مرتبط با ایران را تحریم کرد ادعای رسانه‌های افغانستان: ارتش پاکستان مسئولیت حمله امشب به کابل را بر عهده گرفت حمله اسرائیل به جنوب غزه؛ چند فلسطینی به شهادت رسیدند جهاد اسلامی: سلاح و مقاومت ما، ضامن اصلی اجرای توافق آتش‌بس غزه است سخنگوی دولت: تهران همواره در کنار مردم فلسطین بوده است خلیل الحیه: جنگ غزه پایان یافت | تجلیل از مقاومت مردم غزه عبدالملک الحوثی: اسرائیل خونین‌ترین جنایات عصر حاضر را مرتکب شده است چین ۱۴ شرکت و سازمان آمریکایی و کانادایی را تحریم کرد روسیه: طرفین توافق پایان جنگ در غزه به تعهدات خود عمل کنند وزیر خارجه اسرائیل: قصد از سرگرفتن جنگ در غزه را نداریم ترامپ: به خاورمیانه سفر می‌کنم | با ایران همکاری می‌کنیم ویتکاف و داماد ترامپ وارد سرزمین های اشغالی شدند اردوغان: بر اجرای توافق آتش بس غزه نظارت می‌کنیم | تا تشکیل کشور مستقل فلسطین از پای نخواهیم نشست دستگیری ۳۲ نفر در لبنان به اتهام جاسوسی برای اسرائیل دفتر نتانیاهو: جایزۀ صلح نوبل را به ترامپ بدهید + عکس پوتین: مسئله هسته‌ای ایران تنها از راه دیپلماسی قابل حل است | درخواست نتانیاهو از روسیه درباره ایران پوتین از علی‌اف عذرخواهی کرد سوءتغذیه شدید بیش از ۵۴,۶۰۰ کودک در غزه بیانیه وزارت امور خارجه در خصوص تلاش‌ها برای توقف نسل‌کشی در غزه (۱۷ مهر ۱۴۰۴) اسرائیل: آتش‌بس در غزه ۲۴ ساعت پس از تایید، اجرا می‌شود آمریکا ۲۹ نهاد مرتبط با ایران در کشور‌های مختلف را تحریم کرد (۱۷ مهر ۱۴۰۴) علی آبادی: تکمیل آبرسانی به غرب سمنان انجام می شود آیت‌الله علم‌الهدی: مراسم اعتکاف، حرکت عظیمی در جهت تربیت دینی نسل جوان است ایروان: «کریدور زنگزور» در خاک ارمنستان وجود نداشته و نخواهد داشت آیا ایران با دولت کنونی آمریکا مذاکرات را ادامه خواهد داد؟ رئیس جمهوی لبنان از توافق آتش بس غزه استقبال کرد
سرخط خبرها

امیرعبداللهیان: مواضع ایران در خصوص فلسطین روشن است

  • کد خبر: ۱۸۸۵۲۴
  • ۲۰ مهر ۱۴۰۲ - ۱۸:۳۱
امیرعبداللهیان: مواضع ایران در خصوص فلسطین روشن است
وزیر امور خارجه کشورمان در بدو ورود به بغداد در محل شورای امنیت ملی عراق، با قاسم الاعرجی مشاور امنیت ملی دیدار و گفتگو کرد.

به گزارش شهرآرانیوز، امیرعبداللهیان وزیر امور خارجه کشورمان در بدو ورود به بغداد در محل شورای امنیت ملی عراق، با آقای قاسم الاعرجی مشاور امنیت ملی دیدار و گفتگو کرد.

وی با تشکر از حسن استقبال برادران عراقی، از این دیدار اظهار خرسندی کرد و افزود: ما در مسائل مهم منطقه‌ای همواره با هم مشورت داشته و این مشورت‌ها ادامه خواهد یافت.

وی با تاکید بر نقش مهم عراق در متطقه، گفت امروز نقش عراق در خصوص قضیه فلسطین نیز مورد توجه همه قرار دارد و ما از مواضع خوب شما در حمایت از فلسطین مطلع هستم.

امیرعبداللهیان گفت: مواضع جمهوری اسلامی در خصوص فلسطین روشن است و ما همواره از حقوق مسلم فلسطینیان حمایت کرده ایم، اما آنچه که در عملیات طوفان الاقصی رخ داد، یک اقدام کاملا فلسطینی بود که اقدامی خودجوش در واکنش به جنایات مستمر و تحریک آمیز صهیونیست‌ها علیه فلسطینیان و تعرض مکرر به مسجد الاقصی بود.

امیرعبداللهیان تاکید کرد: اتفاقاتی در غزه توسط رژیم صهیونیستی در حال رخ دادن است که مصداق بارز جنایت جنگی است و عدم توقف آن می‌تواند بر کل منطقه تاثیر بگذارد.

وی افزود: ارسال سلاح توسط آمریکا برای اسرائیل در شرایطی که رژیم صهیونیستی مردم فلسطین و غزه را قتل عام‌می‌کند، در برابر دیدگان جهانیان است.

وزیر امور خارجه کشورمان تاکید کرد چنانچه اسرائیل حملات خود به غیرنظامیان غزه را متوقف نکند، منطقه با شرایط جدیدی مواجه خواهد شد و آن‌ها نمی‌توانند غزه را در محاصره کامل قرار دهند و شهروندان را بمباران کنند و مرتکب جنایت جنگی شوند و انتظار داشته باشند هیچ واکنشی نسبت به این جنایات رخ نخواهد داد.

امیرعبداللهیان ادامه داد: ما پیگیر برگزاری اجلاس فوق العاده وزرای خارجه کشور‌های اسلامی هستیم و آماده‌ایم میزبان این نشست در تهران باشیم و انتظار داریم که عراق هم در زمینه جلب نظر کشور‌های اسلامی‌برای برگزاری این نشست تلاش کند.

امیرعبداللهیان از تلاش دولت و شخص الاعرجی برای اجرای توافقنامه امنیتی تشکر کرد و بر ضرورت اجرای کامل آن تاکید کرد. وی افزود: ما به تلاش شما اطمینان داریم و بغداد ضامن اجرای آن است.

قاسم الاعرجی مشاور امنیت ملی عراق نیز در این دیدار، ضمن خوشامدگویی گفت: فلسطین قضیه مهم و جوهری از نظر عراق و ایران است و مواضع دولت عراق و حضرت آیت‌الله سیستانی بر موضع دولت عراق در این زمینه تاکید دارد.

وی افزود: فردا جمعه حمایت میلیونی مردمی در حمایت از فلسطین در بغداد برگزار خواهد شد.

الاعرجی گفت: اتفاقات امروز در غزه جنایت در حق زنان و کودکان است که قطعا قائل قبول نیست. فلذا متوقف کردن کشتار‌ها باید مورد توجه باشد و حقوق ملت فلسطین باید در نظر گرفته شود.

وی افزود: که در این رابطه هماهنگی و یکپارچه کردن مواضع ایران و عراق و کشور‌های اسلامی مسئله بسیار مهمی است.

الاعرجی گسترش روابط ایران با بسیاری از کشور‌های منطقه و جهان را تبریک گفت و آن را نشانه حکمت و درایت ایران دانست.

وی اجرای توافقنامه امنیتی میان ایران و عراق و اخراج گروه‌های مسلح را یک موفقیت بزرگ دانست که در طول سال‌های طولانی انجام نشده بود.

مشاور امنیت ملی عراق گفت: دولت عراق در عالیترین سطح اجرای توافقنامه امنیتی را دنبال می‌کند و ما در اجرای کامل آن جدی هستیم.

وی افزود: دولت و همه جریان‌های عراقی به این توافقنامه پایبند هستند و ما آن را به نفع دو کشور می‌دانیم.

منبع: وزارت امور خارجه

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->