جمعی از معلمان، شنبه (۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) با رهبر معظم انقلاب دیدار می‌کنند نتانیاهو از ترس بازداشت، سفرش به واتیکان را لغو کرد شهادت ۱۱۵ فلسطینی در حملات رژیم صهیونیستی (۲۶ اردیبهشت ۱۴۰۴) ایران به معاهده «منابع ژنتیک و دانش سنتی» پیوست انصارالله یمن: از تهدیدهای رژیم صهیونیستی و آمریکا هیچ هراسی نداریم چین: به حق ایران برای استفاده صلح‌آمیز از انرژی هسته‌ای احترام می‌گذاریم قالیباف: زمینه تقویت عملی روابط اقتصادی و فرهنگی بین کشورهای اسلامی فراهم شده است پیام تسلیت دبیر شورای اطلاع رسانی دولت برای درگذشت یک عکاس خبری و یک روزنامه‌نگار سیاسی دادگاهی در دانمارک ۲ فرد را به جرم هتک حرمت قرآن کریم جریمه کرد خروج طالبان از لیست سیاه و جهش همکاری‌های روسیه و افغانستان عراقچی: هیچ سناریویی برای چشم‌پوشی از غنی‌سازی وجود ندارد سفر قریب‌الوقوع وزیر خارجه عراق و رئیس اقلیم کردستان عراق به تهران ادعای ترامپ: با ایران به توافق می‌رسیم؛ با تجارت با تهران مشکلی ندارم آیین گرامیداشت فردوسی در دانشگاه اقتصاد و روابط بین‌الملل پکن برگزار شد کتاب خاطرات رهبر انقلاب از زندگی پدرشان منتشر می‌شود ترامپ: ممکن است با پوتین تماس بگیرم؛ ما باید دیدار کنیم افزایش شهدای غزه به ۵۳ هزار و ۱۱۹ شهید (۲۶ اردیبهشت ۱۴۰۴) روایت غریب‌آبادی از نشست ایران و ۳ کشور اروپایی در استانبول وزیر بهداشت به سوئیس سفر می‌کند ایران و اوکراین، محور دیدار روبیو با مشاوران امنیت ملی تروئیکای اروپا در استانبول وزیر خارجه تاجیکستان وارد تهران شد قالیباف در مرکز فرهنگی اسلامی اندونزی حضور یافت آیت‌الله علم‌الهدی: شهید رئیسی مدیری کم‌نظیر در مردمی بودن | شهید جمهور سرمایه اجتماعی نظام را افزایش داد ترامپ: مسئله برنامه هسته‌ای ایران را به هر شکل حل می‌کنیم عبداللطیف رشید: روابط عراق و ایران قوی، مستحکم و تاریخی است حزب‌الله: تحریم‌های آمریکا بی‌اثر است | سلاح‌ خود را بدون تضمین تحویل نخواهیم داد ترامپ: با عربستان، قطر و امارات «دوستی بزرگی» داریم پایان مذاکرات سه جانبه ترکیه، آمریکا و اوکراین (۲۶ اردیبهشت ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

حزب‌الله درباره حمله به یک هدف اسرائیلی بیانیه داد

  • کد خبر: ۱۸۸۹۲۲
  • ۲۳ مهر ۱۴۰۲ - ۱۲:۱۲
حزب‌الله درباره حمله به یک هدف اسرائیلی بیانیه داد
جنبش حزب‌الله لبنان با صدور بیانیه‌ای اعلام کرد که پایگاه ارتش رژیم صهیونیستی در «شتولا» را در پاسخ به جنایات رژیم اشغالگر و هدف قراردادن شهروندان لبنانی مورد هدف قرار داده است.

به گزارش شهرآرانیوز جنبش حزب الله امروز یک‌شنبه، ۱۵ اکتبر در بیانیه‌ای اعلام کرد: گروه شهید «علی یوسف علاء الدین» و «حسین کمال المصری» با موشک‌های هدایت‌شونده پایگاه ارتش دشمن صهیونیستی در «شتولا» را هدف قرار دادند.

طبق گزارش پایگاه اینترنتی شبکه «المیادین»، حزب الله در بیانیه‌اش گفت: این عملیات تعدادی تلفات در بین ارتش دشمن از جمله کشته و چند زخمی بر جای گذاشت.

حزب‌الله در ادامه بیانیه‌اش اعلام کرد: این حمله در چارچوب پاسخ به حملات اسرائیل است که خبرنگاران را هدف قرار داده و موجب به شهادت‌رسیدن «عصام عبدالله» و چند شهروند لبنانی دیگر شد.

رسانه‌های صهیونیستی، صبح امروز، از تبادل آتش در خطوط مرزی لبنان و فلسطین اشغالی خبر داد. ارتش رژیم صهیونیستی هم در بیانیه‌ای اعلام کرد در مجاورت منطقه شتولا تبادل آتش صورت گرفته و یک موشک ضدزره شلیک شده است.

شبکه ۱۲ تلویزیون رژیم صهیونیستی خبر داد در این حمله دست‌کم ۵ نفر مجروح شده‌اند که وضعیت یکی از آن‌ها خطرناک گزارش شده است. روزنامه عبری «یدیعوت آحارانوت» گزارش داد در حمله به شمال اراضی اشغالی فلسطین یک نفر کشته شده است.

منبع: همشهری آنلاین

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->