ترامپ خطاب به زلنسکی: هدف نشست با پوتین آتش‌بس است عربستان اظهارات نتانیاهو را محکوم کرد انتقاد ترامپ از رسانه‌ها | «پوتین از قبل برنده شده است» چه حرفی است؟ پاسخ صریح فضائلی به اظهارات محسن هاشمی درباره بیانات ۷ سال پیش رهبر انقلاب واکنش تند قطر به اظهارات جدید نتانیاهو درباره «اسرائیل بزرگ» ترامپ برای دیدار پوتین و زلنسکی شرط گذاشت شرط ترامپ برای دیدار پوتین و زلنسکی چیست؟ حماس از مواضع شجاعانه یمن تقدیر کرد عراقچی به نجف سفر کرد (۲۲ مرداد ۱۴۰۴) جزئیات توافقنامه همکاری نظامی میان دمشق و آنکارا اسامی کشور‌های حامی اعطای جایزه صلح نوبل به ترامپ منتشر شد اردن اظهارات نتانیاهو درباره «چشم‌انداز اسرائیل بزرگ» را به شدت محکوم کرد نوش آبادی، مدیر کل مجلس وزارت امور خارجه شد+ سوابق رئیس مرکز حفاظت و اطلاعات قوه‌قضائیه: سال گذشته، ۱۳۸ نفر از کارکنان دستگاه قضا اخراج یا محکوم شدند (۲۲ مرداد ۱۴۰۴) پیامد‌های توافق صلح «قفقاز»؛ پایان منازعه دیرینه یا آغاز مسائل ژئوپلیتیک برای ایران و روسیه پزشکیان: رژیم جنایتکار تمام کشور‌های منطقه را حقیر و ذلیل می‌خواهد ولایتی: هر تحولی نزدیک مرزهایمان را به دقت زیر نظر داریم انتشار متن نامه تروئیکای اروپایی به سازمان ملل درباره مکانیسم ماشه واکنش کنایه آمیز پزشکیان به ادعای نتانیاهو آمار شهدای جنگ غزه به ۶۱ هزار و ۷۲۲ نفر رسید (۲۲ مرداد ۱۴۰۴) لاریجانی در نشست خبری لبنان: تصمیمات بیروت با همفکری مقاومت، برای جمهوری اسلامی قابل احترام است یک تحلیلگر مسائل غرب آسیا: «دالان زنگزور» برای ایران بسیار حیاتی و اثرگذار است | ایران باید برای جلوگیری از اجرای این توافق اقدام کند آیت‌الله علم‌الهدی: دانشگاه فرهنگیان خط مقدم نبرد فرهنگی است واکنش تند اکبر گنجی به نتانیاهو: بزرگترین تروریست جهان کتاب مرا معرفی کرد، صدهزار خاک بر سر من! پاسخ عطوان به ترامپ و نتانیاهو: مردم غزه گله گوسفند نیستند | مقاومت هرگز سلاحش را زمین نمی‌گذارد دیدار نبیه بری و لاریجانی در بیروت انتقاد تند نماینده مجلس درباره طرح مدرسه مجازی بزرگسالان: بدون برق و اینترنت عدالت آموزشی ممکن نیست
سرخط خبرها

امیرعبداللهیان: در صورت حمله زمینی، غزه به گورستان اسرائیل تبدیل می‌شود

  • کد خبر: ۱۸۹۰۱۱
  • ۲۳ مهر ۱۴۰۲ - ۱۷:۰۲
امیرعبداللهیان: در صورت حمله زمینی، غزه به گورستان اسرائیل تبدیل می‌شود
وزیر امور خارجه ایران نسبت به گسترش جبهه‌های درگیری در صورت عدم متوقف‌شدن تجاوز‌های نظامی رژیم صهیونیستی به نوار غزه هشدار داد.

به گزارش شهرآرانیوز، حسین امیرعبداللهیان که در قطر حضور دارد، امروز (یکشنبه) در گفتگو با شبکه الجزیره تاکید کرد که اگر توقف تجاوز‌های رژیم صهیونیستی به نوار غزه انجام نشود، گسترش جبهه‌های جنگ بعید نخواهد بود و احتمال این امر هر لحظه بیشتر می‌شود.

امیرعبداللهیان همچنین گفت: به رژیم صهیونیستی از طریق حامیانش اعلام کردیم که اگر جنایت‌هایش در غزه متوقف نشود، فردا دیر خواهد بود.

او گفت: امیدواریم که تلاش‌های سیاسی مانع گسترش دایره جنگ شود در غیر این صورت هیچ‌کس نمی‌داند که در ساعت آتی چه اتفاقی رخ خواهد داد.

دیپلمات ارشد ایران همچنین هشدار داد: ایران نمی‌تواند نسبت به این وضع تماشاچی باشد.

وزیر خارجه ایران درباره دیدار و رایزنی با دبیرکل حزب‌الله لبنان نیز گفت: در جریان دیدارم با «سید حسن نصرالله» دبیرکل حزب الله لبنان مطلع شدم که تمام سناریو‌ها مطرح است.

او خاطرنشان کرد که اگر آمریکا و رژیم صهیونیستی این سیاست‌ها را متوقف نکنند، دایره جنگ متوقف نخواهد شد و اگر دایره جنگ گسترش یابد آمریکا نیز خسارت‌های سنگینی متحمل خواهد شد.

امیرعبداللهیان افزود: تداوم تجاوز‌ها و نبود راه‌حل سیاسی به مثابه ریختن هیزم روی آتش است و باعث می‌شود که امور از کنترل خارج شود.

وزیر امور خارجه ایران همچنین با اشاره به جنایت‌های رژیم صهیونیستی در غزه تاکید کرد که منطقه و طرف‌های فعال در آن تماشاچی نخواهند ماند.

امیرعبداللهیان گفت: موضوع اسرای غزه خط قرمز مقاومت است، اما مقاومت مسئله اسرای غیرنظامی را بررسی می‌کند.

او تاکید کرد: حزب‌الله تمام خطوط قرمز را مشخص کرد و اقدامات مناسب در هر مرحله را اتخاذ خواهد کرد.

دیپلمات ارشد جمهوری اسلامی ایران در گفت: به صهیونیست‌ها می‌گویم اگر دنبال جنگ هستید با نیرو‌های نظامی بجنگید نه زن‌ها و کودکان.

امیرعبداللهیان در ادامه گفت که «بنیامین نتانیاهو» نخست وزیر رژیم صهیونیستی آرزو‌ها و رویاپردازی‌هایی دارد، اما اکنون خودش و کابینه‌اش ساکت شده و واشنگتن جلو آمده است تا از مجسمه و عروسک رژیم صهیونیستی محافظت کند.

وزیر خارجه ایران هشدار داد: اگر رژیم صهیونیستی تصمیم بگیرد که وارد غزه شود، رهبران مقاومت آن را به قبرستان نظامیان اشغالگر تبدیل خواهند کرد.

حملات رژیم صهیونیستی به مردم غزه در سایه زمزمه‌ها مبنی بر آغاز عملیات زمینی ارتش رژیم صهیونیستی در این منطقه وارد نهمین روز خود شده و طبق تازه‌ترین خبرها، تعداد شهدای فلسطینی به ۲۳۲۹ نفر و تعداد زخمی‌ها به ۹۰۲۴ نفر رسیده که اکثرشان کودکان و زنان هستند.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->